Deli kiz ya insallah sende kurtulcaksin canim herkes yavas yavas kurtuluyo sana da sira gelicekUygulama farklı bir şey canım ya bilmek bilmemek çok etkilemez bence o berbat psikolojiyiama dediğin gibi olsun da su gibi geçsin bi oh deyip keyif kahvesi içebileyim böyle burnuma kadar nasipleneyim o keyiften
Biliyorum canim biliyorum öldürmeyen aci güclendirir
Kiz sizde cabuk evlenin beraber aglaaylim acidan nolur böyle tek basima guzel olmuo
Olcak olcak streslenme sen gecicek hepsiUygulama farklı bir şey canım ya bilmek bilmemek çok etkilemez bence o berbat psikolojiyiama dediğin gibi olsun da su gibi geçsin bi oh deyip keyif kahvesi içebileyim böyle burnuma kadar nasipleneyim o keyiften
Delisiniz siz ya akide sekerleri siziBiliyorum canim biliyorum öldürmeyen aci güclendirir
Kiz sizde cabuk evlenin beraber aglaaylim acidan nolur böyle tek basima guzel olmuo
Rabbim birbirimize ettiğimiz o güzel duaları da kabul etsin inşallah da herkes ve hepimiz kurtulalım canım inşallahDeli kiz ya insallah sende kurtulcaksin canim herkes yavas yavas kurtuluyo sana da sira gelicek
Haha cokmu istiyon kizkış günü düğün olmazmış canım ailelere kaldık bıraksalar bugün evlencem
Ay bi dk ben espriyi simdi anladim sen dun benim kahvemi püskürtusumu diyosunUygulama farklı bir şey canım ya bilmek bilmemek çok etkilemez bence o berbat psikolojiyiama dediğin gibi olsun da su gibi geçsin bi oh deyip keyif kahvesi içebileyim böyle burnuma kadar nasipleneyim o keyiften
Birbirimize bukadar toplu dua ediyoruz insallah tutacaktirRabbim birbirimize ettiğimiz o güzel duaları da kabul etsin inşallah da herkes ve hepimiz kurtulalım canım inşallah
Haklısın o konuda ama kafam normalde çalışır para konusunda özellikle ticaret anlamında şu an elim kolum bağlıOlcak olcak streslenme sen gecicek hepsi
Sen sadece parana odaklan canim fazladan biriktirki son dk bisey cikarsa elinde para bulunsun.
Farkettim neden acaba kuzum ama normal sen cok enerji harcadinAy bi dk ben espriyi simdi anladim sen dun benim kahvemi püskürtusumu diyosunya bak simdi de meyve suyu iciyorum yine basladiniz yemin mi ettiniz bana bisy icirmemeye ya
Yalniz farkettinizmi her daim tikiniyorum ben
İstiyoruz da olmuyor be gülümHaha cokmu istiyon kiz
Valla bu kadar saglam oldugumuza sukur yasadiklarimiza gore.. hayatimdan silemicegim en kotu anı sabah ucagim var ve aktarma yapcagim sehirde bi oteldeyim gece saat 3 burayi okuyorum agliyorum o günü hic hic unutamiyorum. Ertesi gun hem hemen olsun hem hic olmasin istiodum. Berbatti berbatDelisiniz siz ya akide sekerleri sizievlenip hep beraber benimkide olmadi deriz yine olmadi deriz birbirimize
Aynen püskürtmek istiyorum ben de hunharcaAy bi dk ben espriyi simdi anladim sen dun benim kahvemi püskürtusumu diyosunya bak simdi de meyve suyu iciyorum yine basladiniz yemin mi ettiniz bana bisy icirmemeye ya
Yalniz farkettinizmi her daim tikiniyorum ben
Neliz hakli bebegim sıra size de gelecek hic merak etmeyin gorcem ben sizi o zaman da ben dicem benim acim gecmis olcak tabiRabbim birbirimize ettiğimiz o güzel duaları da kabul etsin inşallah da herkes ve hepimiz kurtulalım canım inşallah
Allah güzel günler ile o berbat günlerin izini silsin inşallah canım yaaaValla bu kadar saglam oldugumuza sukur yasadiklarimiza gore.. hayatimdan silemicegim en kotu anı sabah ucagim var ve aktarma yapcagim sehirde bi oteldeyim gece saat 3 burayi okuyorum agliyorum o günü hic hic unutamiyorum. Ertesi gun hem hemen olsun hem hic olmasin istiodum. Berbatti berbatAllahim ne travmalar ya
Ya bak meyve suyumu icicem su an cips bitmek uzere susarmisin ikisini ayni anda bitirmem lazim yoksa icim rajat etmioAynen püskürtmek istiyorum ben de hunharcaböyle yeni gelin evine herkes çok iyi davranır ya ay leke olmuş sileyim falan ben her yere keyif kahvemi püskürtmek istiyorum sonra Serdar Ortaç açar temizlerim
Razıyım kurtulayım yeter kiNeliz hakli bebegim sıra size de gelecek hic merak etmeyin gorcem ben sizi o zaman da ben dicem benim acim gecmis olcak tabidicem size amaan kizlar actrmayin acisin nolcakki bakalim kimler dokülcek buraya ne ciyaklayan kuslar
İnsallah bitanem insallahAllah güzel günler ile o berbat günlerin izini silsin inşallah canım yaaa
Ah ah ah su an oyle bi ic cektimki ben de cok istiyorum ama olmuyorİstiyoruz da olmuyor be gülümbazen sevmek yetmiyor ailelerin de gönlünü yapmak gerekiyor işte :)
Senin icin daha zor olmus canim ya orda kalmak zorunda kalmissin cok kotu ya mutlulugu cok hakettin senValla bu kadar saglam oldugumuza sukur yasadiklarimiza gore.. hayatimdan silemicegim en kotu anı sabah ucagim var ve aktarma yapcagim sehirde bi oteldeyim gece saat 3 burayi okuyorum agliyorum o günü hic hic unutamiyorum. Ertesi gun hem hemen olsun hem hic olmasin istiodum. Berbatti berbatAllahim ne travmalar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?