Neliz hakli bebegim sıra size de gelecek hic merak etmeyin gorcem ben sizi o zaman da ben dicem benim acim gecmis olcak tabi dicem size amaan kizlar actrmayin acisin nolcakki bakalim kimler dokülcek buraya ne ciyaklayan kuslar
Ay ne güldüm benbiz genis genis konusuyoduk tabi nerden bilcez sende bize konuscaksin hakkin yani

Kızlaar yardımınıza ihtiyacım var bana akıl verin benim seneye temmuz agustos gibi düğünüm olacak nasipse ben bu sene subatta yaptırmayo düşünüyorum ama çok mu erken sizce tarih yakınken mi yaptırmalıyım orası iyice etleşir mi kafam çok karıştı açıkcası

Sen zaten yaptirmamismiydin

kış günü düğün olmazmış canım ailelere kaldık bıraksalar bugün evlencem
Bu aileler hep ayni galiba bizim de dugun olamio tarihle oynayip duuryolar halbuki tam zamani yapalim iste bu gazla bi erik dali yardirayim

Birbirimize bukadar toplu dua ediyoruz insallah tutacaktir
Eevtt cümleten amiiin diyelim cemaati müslümin harbi ne guzel toplu dua yapiyoruz biz öyle ede ede evlendim valla

İstiyoruz da olmuyor be gülüm bazen sevmek yetmiyor ailelerin de gönlünü yapmak gerekiyor işte :)

Razıyım kurtulayım yeter ki sana sakız olmaya bile razıyım bak

Ah ah ah su an oyle bi ic cektimki ben de cok istiyorum ama olmuyor
Kız noluosunuz azdinizmi susun bakim kiz kismi öyle istekli olmaz gece gec vakitlere kalmaz sizi evlendirmiolarmi bakim kıyamam

Bu konuda benim fikrim eğer kesinlikle sonraki yıl ise iyi düşünüp karar vermen çünkü o kadar süre dikkat etmen gereken bazı şeyler olacak onu yapabilecek misin? Yaptırdıktan sonra için rahat olacak mı yoksa oldu mu olmadı mı vs. Diyerek kendini bunaltacak mısın? Psikolojik iyi geleceğine inanıyor musun? Seneye tahmini şartların ne olacak? Atıyorum öğrencisindir seneye de rahat olabilirsin gibi... doğru düşünüp karar vermelisin. Etleşme olur mu onu bilmiyorum canım

sevenleri sevdiğine vermediler tövbe yaaa bi de biran önce ne olacaksa olsun psikolojisi de var doğrusu

Ben de Serdar Ortaç dinlemeye başladım evrene pozitif enerji olsun diye
T TatliDusler355 evet katiliyorum arkadasa canim benim diceklerimi yazmis. Etlesme konusu galiba bunyeye bagli benim yeni 4 ay oldu galiba diktireli ama mesela sıkı saglam tutmus yani sakaryanin bi senelikti onun da zor acildi.. yani ne bileyim kalici yaptrdiktan sonra erken yaptrmanin farki olmas bnce

Dikkat ederim yapılacaklara ama sonrasında gelebilir miyim başka şehirden çünkü tam diyorum evet gidicem sonra bişey takılıyo kafama ikilemde kalıyorum

Sanki kuduruk kizlarmisiz gibi hissettim kendimizi bi an ben ah ah evlendirmiyorlar bizimde hakkimiz degilmi allahim hakkimiz degilse al istemeyiz jet sosyedeki kiz oyle dua ediyo ya aklima o geldi bi an

Dikkat ederim yapılacaklara ama sonrasında gelebilir miyim başka şehirden çünkü tam diyorum evet gidicem sonra bişey takılıyo kafama ikilemde kalıyorum
Gitmeyi kafanda netleştirmelisin önce canım ben soruları sen kendin düşünürsün diye yazdım zaten. Doğru kararı sen verirsin. Rabbin doğru zamanda nasip etsin.

Sanki kuduruk kizlarmisiz gibi hissettim kendimizi bi an ben ah ah evlendirmiyorlar bizimde hakkimiz degilmi allahim hakkimiz degilse al istemeyiz jet sosyedeki kiz oyle dua ediyo ya aklima o geldi bi an
haha valla öyle oldu ama insan gerçekten yuvası olsun istio canım napalım Rabbim herkese nasip etsin ( acı cekmeden ilişki olan ) hayırlı bi evlilik:)

kurumadık aslında da çok yordu hayat yaaa bi de menepoz yaş ortalaması da düşmüş malum çocuğumuz olmasın mı
haha valla öyle oldu ama insan gerçekten yuvası olsun istio canım napalım Rabbim herkese nasip etsin ( acı cekmeden ilişki olan ) hayırlı bi evlilik:)
valla hayırlı olduğunu düşündüğüm eş adayım inşallah hayırlıdır da nasip olur benim de yuvam belli olsun artık aileyle bir yere kadar malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…