Sen arabeskçisin zatenAh ah ah su an oyle bi ic cektimki ben de cok istiyorum ama olmuyor
Ay ne güldüm benNeliz hakli bebegim sıra size de gelecek hic merak etmeyin gorcem ben sizi o zaman da ben dicem benim acim gecmis olcak tabidicem size amaan kizlar actrmayin acisin nolcakki bakalim kimler dokülcek buraya ne ciyaklayan kuslar
Ben de Serdar Ortaç dinlemeye başladımYa bak meyve suyumu icicem su an cips bitmek uzere susarmisin ikisini ayni anda bitirmem lazim yoksa icim rajat etmio
Kahkaha atip duruyorum ya
Resmen arebeskci oldum ben hayat beni bu hale getirdi allahimmmmSen arabeskçisin zatengeç olsun güç olmasın boşver ben hayırlı zaman olsun her şey diye dua ediyorum :)
Sen zaten yaptirmamismiydinKızlaar yardımınıza ihtiyacım var bana akıl verin benim seneye temmuz agustos gibi düğünüm olacak nasipse ben bu sene subatta yaptırmayo düşünüyorum ama çok mu erken sizce tarih yakınken mi yaptırmalıyım orası iyice etleşir mi kafam çok karıştı açıkcası
Bu aileler hep ayni galiba bizim de dugun olamio tarihle oynayip duuryolar halbuki tam zamani yapalim iste bu gazla bi erik dali yardirayimkış günü düğün olmazmış canım ailelere kaldık bıraksalar bugün evlencem
Eevtt cümleten amiiin diyelim cemaati müslüminBirbirimize bukadar toplu dua ediyoruz insallah tutacaktir
İstiyoruz da olmuyor be gülümbazen sevmek yetmiyor ailelerin de gönlünü yapmak gerekiyor işte :)
Razıyım kurtulayım yeter kisana sakız olmaya bile razıyım bak
Kız noluosunuz azdinizmi susun bakim kiz kismi öyle istekli olmaz gece gec vakitlere kalmazAh ah ah su an oyle bi ic cektimki ben de cok istiyorum ama olmuyor
Bu konuda benim fikrim eğer kesinlikle sonraki yıl ise iyi düşünüp karar vermen çünkü o kadar süre dikkat etmen gereken bazı şeyler olacak onu yapabilecek misin? Yaptırdıktan sonra için rahat olacak mı yoksa oldu mu olmadı mı vs. Diyerek kendini bunaltacak mısın? Psikolojik iyi geleceğine inanıyor musun? Seneye tahmini şartların ne olacak? Atıyorum öğrencisindir seneye de rahat olabilirsin gibi... doğru düşünüp karar vermelisin. Etleşme olur mu onu bilmiyorum canımKızlaar yardımınıza ihtiyacım var bana akıl verin benim seneye temmuz agustos gibi düğünüm olacak nasipse ben bu sene subatta yaptırmayo düşünüyorum ama çok mu erken sizce tarih yakınken mi yaptırmalıyım orası iyice etleşir mi kafam çok karıştı açıkcası
Hakkim tabi gorceksiniz sizAy ne güldüm benbiz genis genis konusuyoduk tabi nerden bilcez sende bize konuscaksin hakkin yani
sevenleri sevdiğine vermedilerBu aileler hep ayni galiba bizim de dugun olamio tarihle oynayip duuryolar halbuki tam zamani yapalim iste bu gazla bi erik dali yardirayim
Eevtt cümleten amiiin diyelim cemaati müslüminharbi ne guzel toplu dua yapiyoruz biz öyle ede ede evlendim valla
Kız noluosunuz azdinizmi susun bakim kiz kismi öyle istekli olmaz gece gec vakitlere kalmazsizi evlendirmiolarmi bakim kıyamam
Ben de Serdar Ortaç dinlemeye başladımevrene pozitif enerji olsun diye
T TatliDusler355 evet katiliyorum arkadasa canim benim diceklerimi yazmis. Etlesme konusu galiba bunyeye bagli benim yeni 4 ay oldu galiba diktireli ama mesela sıkı saglam tutmus yani sakaryanin bi senelikti onun da zor acildi.. yani ne bileyim kalici yaptrdiktan sonra erken yaptrmanin farki olmas bnceBu konuda benim fikrim eğer kesinlikle sonraki yıl ise iyi düşünüp karar vermen çünkü o kadar süre dikkat etmen gereken bazı şeyler olacak onu yapabilecek misin? Yaptırdıktan sonra için rahat olacak mı yoksa oldu mu olmadı mı vs. Diyerek kendini bunaltacak mısın? Psikolojik iyi geleceğine inanıyor musun? Seneye tahmini şartların ne olacak? Atıyorum öğrencisindir seneye de rahat olabilirsin gibi... doğru düşünüp karar vermelisin. Etleşme olur mu onu bilmiyorum canım
Yok canım ben subatta gidicem inşallahSen zaten yaptirmamismiydin
Dikkat ederim yapılacaklara ama sonrasında gelebilir miyim başka şehirden çünkü tam diyorum evet gidicem sonra bişey takılıyo kafama ikilemde kalıyorumBu konuda benim fikrim eğer kesinlikle sonraki yıl ise iyi düşünüp karar vermen çünkü o kadar süre dikkat etmen gereken bazı şeyler olacak onu yapabilecek misin? Yaptırdıktan sonra için rahat olacak mı yoksa oldu mu olmadı mı vs. Diyerek kendini bunaltacak mısın? Psikolojik iyi geleceğine inanıyor musun? Seneye tahmini şartların ne olacak? Atıyorum öğrencisindir seneye de rahat olabilirsin gibi... doğru düşünüp karar vermelisin. Etleşme olur mu onu bilmiyorum canım
Sanki kuduruk kizlarmisiz gibi hissettim kendimizi bi an ben ah ah evlendirmiyorlar bizimde hakkimiz degilmi allahim hakkimiz degilse al istemeyizBu aileler hep ayni galiba bizim de dugun olamio tarihle oynayip duuryolar halbuki tam zamani yapalim iste bu gazla bi erik dali yardirayim
Eevtt cümleten amiiin diyelim cemaati müslüminharbi ne guzel toplu dua yapiyoruz biz öyle ede ede evlendim valla
Kız noluosunuz azdinizmi susun bakim kiz kismi öyle istekli olmaz gece gec vakitlere kalmazsizi evlendirmiolarmi bakim kıyamam
Gitmeyi kafanda netleştirmelisin önce canım ben soruları sen kendin düşünürsün diye yazdım zaten. Doğru kararı sen verirsin. Rabbin doğru zamanda nasip etsin.Dikkat ederim yapılacaklara ama sonrasında gelebilir miyim başka şehirden çünkü tam diyorum evet gidicem sonra bişey takılıyo kafama ikilemde kalıyorum
hahaSanki kuduruk kizlarmisiz gibi hissettim kendimizi bi an ben ah ah evlendirmiyorlar bizimde hakkimiz degilmi allahim hakkimiz degilse al istemeyizjet sosyedeki kiz oyle dua ediyo ya aklima o geldi bi an
birikimin varmı şu an canm?Dikkat ederim yapılacaklara ama sonrasında gelebilir miyim başka şehirden çünkü tam diyorum evet gidicem sonra bişey takılıyo kafama ikilemde kalıyorum
nereye gittin sen nie biizmle ilgilenmedinkiNeler olmuş burda açılın ben geldim neler kaynatmışsınız ben yokkene :)
Sanki kuduruk kizlarmisiz gibi hissettim kendimizi bi an ben ah ah evlendirmiyorlar bizimde hakkimiz degilmi allahim hakkimiz degilse al istemeyizjet sosyedeki kiz oyle dua ediyo ya aklima o geldi bi an
valla hayırlı olduğunu düşündüğüm eş adayım inşallah hayırlıdır da nasip olur benim de yuvam belli olsun artıkhahavalla öyle oldu ama insan gerçekten yuvası olsun istio canım napalım Rabbim herkese nasip etsin ( acı cekmeden ilişki olan ) hayırlı bi evlilik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?