Neler olmuş burda açılın ben geldim neler kaynatmışsınız ben yokkene :)
Oooo hoşgeldin kızlar formunda valla bugün yine bi modum düşüyor bi gülüyorum kafayı yedirtecekler bana zaten normal değildim korkuyorum kısa devre yapıp pelte çıkacağım diye

hayırlı oldugunu düşündğün eş Aadayın inşallah hayırlıdır deli kız ya güldürüosun beni

Akşamdan beri aklım sizde İnan giremiyorum kaç saattir diyorumki içimden ay şimdi neler konuşuyorlardır acaba Hilal yazmışımdır fln düşün düşün
evet canm keske yazsaydı..

Evet ya bi gelse inş başka bir durum yoktur zorda fln kaldığı
kızlar ya özelden böyle whatsapp grubu tarzı yazısma yapılmıomu sanki konusmaya kişi ekle die bi secenek vardı ama? özel bişey söylücek oluyorum hepinize tek tek yazmaya çok üşeniyorum grup kursk kurtulsam

Var canım onu hallettim işte tek sorun kararlı olup olmamak :)
bak ben tam yedi sene bekledım canm bunu gözardı etme ve sana sunu söyleyeilirim GİT VE YAPTIR...
ben boşuna kendimi yemişim gercekten .. en azndan yük kalkcak yaptrnca.. ben böyle düşünüyorum ama karar senin

bak ben tam yedi sene bekledım canm bunu gözardı etme ve sana sunu söyleyeilirim GİT VE YAPTIR...
ben boşuna kendimi yemişim gercekten .. en azndan yük kalkcak yaptrnca.. ben böyle düşünüyorum ama karar senin
Çok haklısın bende 4 yıldır bununla kendimi yiyorum szinde desteğinizle inşallaj şubatta yaptırıp kurtulucam iyi ki varsınız kızlar

Evet bizimde cocuklarimiz olmasinmi bizde bebeklerimizi parka goturmeyelimmi bizimde hakkimiz degilmi allah hepimize hayirli esler nasip etsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…