Akşamdan beri aklım sizde İnan giremiyorum kaç saattir diyorumki içimden ay şimdi neler konuşuyorlardır acaba Hilal yazmışımdır fln düşün düşünnereye gittin sen nie biizmle ilgilenmedinki
Ucak biletini fln atmadiysan tarihine baksana canim seni ne zaman randevuya cagirdi
Oooo hoşgeldin kızlar formunda valla bugün yine bi modum düşüyor bi gülüyorum kafayı yedirtecekler banaNeler olmuş burda açılın ben geldim neler kaynatmışsınız ben yokkene :)
Herkes formunda olsun me güzel Allah bozmasın inşOooo hoşgeldin kızlar formunda valla bugün yine bi modum düşüyor bi gülüyorum kafayı yedirtecekler banazaten normal değildim korkuyorum kısa devre yapıp pelte çıkacağım diye
Kızcağız gelemedi bi ya valla Keşke yazmış olaydıAkşamdan beri aklım sizde İnan giremiyorum kaç saattir diyorumki içimden ay şimdi neler konuşuyorlardır acaba Hilal yazmışımdır fln düşün düşün
Biliyorum canim biliyorum öldürmeyen aci güclendirir
Kiz sizde cabuk evlenin beraber aglaaylim acidan nolur böyle tek basima guzel olmuo
hayırlı oldugunu düşündğün eş Aadayın inşallah hayırlıdır deli kız ya güldürüosun benikurumadık aslında da çok yordu hayat yaaa bi de menepoz yaş ortalaması da düşmüş malum çocuğumuz olmasın mı
valla hayırlı olduğunu düşündüğüm eş adayım inşallah hayırlıdır da nasip olur benim de yuvam belli olsun artıkaileyle bir yere kadar malum
evet canm keske yazsaydı..Akşamdan beri aklım sizde İnan giremiyorum kaç saattir diyorumki içimden ay şimdi neler konuşuyorlardır acaba Hilal yazmışımdır fln düşün düşün
Evet ya bi gelse inş başka bir durum yoktur zorda fln kaldığıKızcağız gelemedi bi ya valla Keşke yazmış olaydı
kızlarla samimiyiz die şakasına söylüorum canım onlara.Yaaa bizimki belkii acimaz niye boylee diyosun:):) benim ilk iliskimdd kanamm olmamisti cokda acidigini soyleyemem
kızlar ya özelden böyle whatsapp grubu tarzı yazısma yapılmıomu sanki konusmaya kişi ekle die bi secenek vardı ama? özel bişey söylücek oluyorum hepinize tek tek yazmaya çok üşeniyorum grup kursk kurtulsamEvet ya bi gelse inş başka bir durum yoktur zorda fln kaldığı
Amin aminhayırlı oldugunu düşündğün eş Aadayın inşallah hayırlıdır deli kız ya güldürüosun beni
evet canm keske yazsaydı..
Var canım onu hallettim işte tek sorun kararlı olup olmamak :)birikimin varmı şu an canm?
bak ben tam yedi sene bekledım canm bunu gözardı etme ve sana sunu söyleyeilirim GİT VE YAPTIR...Var canım onu hallettim işte tek sorun kararlı olup olmamak :)
Aaa oyle bir sey varımı varsa hemen yapalımkızlar ya özelden böyle whatsapp grubu tarzı yazısma yapılmıomu sanki konusmaya kişi ekle die bi secenek vardı ama? özel bişey söylücek oluyorum hepinize tek tek yazmaya çok üşeniyorum grup kursk kurtulsam
Çok haklısın bende 4 yıldır bununla kendimi yiyorum szinde desteğinizle inşallaj şubatta yaptırıp kurtulucam iyi ki varsınız kızlarbak ben tam yedi sene bekledım canm bunu gözardı etme ve sana sunu söyleyeilirim GİT VE YAPTIR...
ben boşuna kendimi yemişim gercekten .. en azndan yük kalkcak yaptrnca.. ben böyle düşünüyorum ama karar senin
Hayirlisiyla git gel canim insallahYok canım ben subatta gidicem inşallah
kızlarla samimiyiz die şakasına söylüorum canım onlara.
Nerelerdesin sen bakiyimNeler olmuş burda açılın ben geldim neler kaynatmışsınız ben yokkene :)
Evet bizimde cocuklarimiz olmasinmi bizde bebeklerimizi parka goturmeyelimmi bizimde hakkimiz degilmi allah hepimize hayirli esler nasip etsin yakurumadık aslında da çok yordu hayat yaaa bi de menepoz yaş ortalaması da düşmüş malum çocuğumuz olmasın mı
valla hayırlı olduğunu düşündüğüm eş adayım inşallah hayırlıdır da nasip olur benim de yuvam belli olsun artıkaileyle bir yere kadar malum
Cnm karar verdiğin an bile yolu yarı etmiş oluyorsun inş en doğru zamanı bulup yaptırırsınVar canım onu hallettim işte tek sorun kararlı olup olmamak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?