- 21 Aralık 2018
- 278
- 477
- 18
- 29
Çok haklısın bende 4 yıldır bununla kendimi yiyorum szinde desteğinizle inşallaj şubatta yaptırıp kurtulucam iyi ki varsınız kızlar
Himm anladim canim18 ocakta cagirdii
Yaa ben ucakla gitmedimki ayni ilde doktorum:)
AmiiiiiinEvet bizimde cocuklarimiz olmasinmi bizde bebeklerimizi parka goturmeyelimmi bizimde hakkimiz degilmi allah hepimize hayirli esler nasip etsin ya
Ay kiyamam sana sen ilk iliskindeki gibi acimiycakmi saniyosunYaaa bizimki belkii acimaz niye boylee diyosun:):) benim ilk iliskimdd kanamm olmamisti cokda acidigini soyleyemem
canm ben gecenlerde denedim yapamadydım ama anlamadımki.. keşke olsaydı.Aaa oyle
Aaa oyle bir sey varımı varsa hemen yapalım
inşallah canm hayırlısıyla git..Çok haklısın bende 4 yıldır bununla kendimi yiyorum szinde desteğinizle inşallaj şubatta yaptırıp kurtulucam iyi ki varsınız kızlar
canım tabi şaka yapıyorum ama acıcak yani bunu sende kabullen buna yapcak bişey yok sonucta dikiş açılıo.. ama korkulcak da bişey yok hayatımızın kurtuluşu o bizim hem daha iyi oluo eş açısındanYaa biliyorum :):) burda kimseyi tanimiyorum ama okadar iyisinizkii normalde hicbiyere uye olmam buraya iyiki uye olmusum diyorum:):)
Telefonu her elime aldigimda bi bildirimlere bakiyorum
İşte normal olan akıntın kuruyanı yumuşatmış o kırmızı lekelenmenin rengi değişmiştir yani canım. Sakin ol oluyor böyle şeyler yaptıran arkadaşlar hep bahsetti bu tarz şeylerden. Tutsun da kurtul inşallah tez elden herkes de kurtulsun inşallah şu dertten :/
Bide burda yazilcak seyler olmayabiliyo yani topluca konsabilsek onlari ne guzel olurkızlar ya özelden böyle whatsapp grubu tarzı yazısma yapılmıomu sanki konusmaya kişi ekle die bi secenek vardı ama? özel bişey söylücek oluyorum hepinize tek tek yazmaya çok üşeniyorum grup kursk kurtulsam
Zor bir süreç ve sürekli beyin kötü senaryolar yazıyor ondan zorluğu. Hepimiz aynıyız aslında endişelenmeInsallah canim insallahh hayirlisiyla bir kurtulsaydik su dertten inanin her sey icin cok panik oluyorum
he ya müstehcen konusamıyorum içimde kalıo vallaBide burda yazilcak seyler olmayabiliyo yani topluca konsabilsek onlari ne guzel olur
hepimiz gectik o yollardan canım senin de sonun bizim gbi olcak Allahın iznyle..Insallah canim insallahh hayirlisiyla bir kurtulsaydik su dertten inanin her sey icin cok panik oluyorum
hepimiz gectik o yollardan canım senin de sonun bizim gbi olcak Allahın iznyle..
inşallah olabilcek en az şekilde acır kuzularAy kiyamam sana sen ilk iliskindeki gibi acimiycakmi saniyosunkeske acimasas
haaahh işte orayı diyorum nasıl ourki yaaaKızlar ben baktım özel mesaj acıyorum mesela katılımcılar diyor ama birden fazla ekleyemedim oraya anlamadım nasıl olacağını
Evet ister istemez kasiyoruz kendimizi yanihe ya müstehcen konusamıyorum içimde kalıo valla
Hepiniz cok sekersinizAyy iyiki varsiniz hicbirinizi gormedim ama sizinle rahatliyorum yemin ederim
olmuo ya uyuz oldumEvet ister istemez kasiyoruz kendimizi yani
haaahh işte orayı diyorum nasıl ourki yaaatekrar deniim bende bi
acamıyoruzkiAcabilirsemiz Benide ekleyin o gruba nonuyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?