Çok haklısın bende 4 yıldır bununla kendimi yiyorum szinde desteğinizle inşallaj şubatta yaptırıp kurtulucam iyi ki varsınız kızlar

Ben hep yaptirmamayi dusundum
Ama baktim bana hic iyi gelmiyor iliskileri yurutemiyorum(tamamen kendi salakligimdanmi desem bilemedim iliskileri bitiryirdum) yaptrdim ozguvenim geri gekdi adeta

Aaa oyle

Aaa oyle bir sey varımı varsa hemen yapalım
canm ben gecenlerde denedim yapamadydım ama anlamadımki.. keşke olsaydı.
Çok haklısın bende 4 yıldır bununla kendimi yiyorum szinde desteğinizle inşallaj şubatta yaptırıp kurtulucam iyi ki varsınız kızlar
inşallah canm hayırlısıyla git..
Yaa biliyorum :):) burda kimseyi tanimiyorum ama okadar iyisinizkii normalde hicbiyere uye olmam buraya iyiki uye olmusum diyorum:):)

Telefonu her elime aldigimda bi bildirimlere bakiyorum
canım tabi şaka yapıyorum ama acıcak yani bunu sende kabullen buna yapcak bişey yok sonucta dikiş açılıo.. ama korkulcak da bişey yok hayatımızın kurtuluşu o bizim hem daha iyi oluo eş açısından

Insallah canim insallahh hayirlisiyla bir kurtulsaydik su dertten inanin her sey icin cok panik oluyorum

Bide burda yazilcak seyler olmayabiliyo yani topluca konsabilsek onlari ne guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…