Ya korkuyorum ama ya benim tutsunda ben acisina fln dayanirim kuzum sorun degil yeterki tutsun benim icin tek korkum tutmamasi ya benim icininşallah olabilcek en az şekilde acır kuzular
Neden olmuyo yaolmuo ya uyuz oldum
tutar tutar imkansız bence tutmaması ters bişey yapmadysan görüosun işte zor bozduk yani..Ya korkuyorum ama ya benim tutsunda ben acisina fln dayanirim kuzum sorun degil yeterki tutsun benim icin tek korkum tutmamasi ya benim icin
yönetimemi sorsakki ya valla çok iyi olurduNeden olmuyo ya
Ters hic bisey yapmadim canim ya cok dikkat ettim ben yatutar tutar imkansız bence tutmaması ters bişey yapmadysan görüosun işte zor bozduk yani..
Bi sorsak ya bende bulamadimyönetimemi sorsakki ya valla çok iyi olurdu
Yok cnm ben de tekrar baktım ama olmadı yapamadımKizlar ben toplu msji beceremedim ya siz yaptinizmi nereye kayboldunuz gittiniz benimi unuttunuz
Bende cok ugrastim yapamadim yaYok cnm ben de tekrar baktım ama olmadı yapamadım
Yok cnm ben de tekrar baktım ama olmadı yapamadım
bende yapamadım kızlar :/Bende cok ugrastim yapamadim ya
Yok cnm ben de tekrar baktım ama olmadı yapamadım
Bende cok ugrastim yapamadim ya
Nasıl olduğunu öğrendim ama yapamıyorum. Bize pro üye lazımbende yapamadım kızlar :/
aynen canımNasıl olduğunu öğrendim ama yapamıyorum. Bize pro üye lazım
Pro üye yapabiliyormuş sadece çoklu sohbet araştırmalarıma göre :)aynen canım
aaaaa öylemi bu üzdü kalbim çıt dedi kırıldıPro üye yapabiliyormuş sadece çoklu sohbet araştırmalarıma göre :)
Maalesef canım :/ yoksa ismi bile hazırdı grup zıttırıkaaaaa öylemi bu üzdü kalbim çıt dedi kırıldı
Hadi ya kizlar pro olan yokmu icimizdeNasıl olduğunu öğrendim ama yapamıyorum. Bize pro üye lazım
Bizler su an çokmu fakir kaldik yaniMaalesef canım :/ yoksa ismi bile hazırdı grup zıttırık
Pro üye nasıl olunuyor kiBizler su an çokmu fakir kaldik yani
Ya bilmiyorum ogrenelim bizde olalim bizim neyimiz eksikPro üye nasıl olunuyor ki
Şuan hevesim kursagımda kaldı beni cok Üzdüler pro üye olmadığımızı yüzümüze vurmamalıydılar biz de aktif üyeyiz nolmuş yani :) adı üstünde yaniBizler su an çokmu fakir kaldik yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?