Ya bilmiyorum ogrenelim bizde olalim bizim neyimiz eksik
Ücretli olunuyor galiba CanlarŞuan hevesim kursagımda kaldı beni cok Üzdüler pro üye olmadığımızı yüzümüze vurmamalıydılar biz de aktif üyeyiz nolmuş yani :) adı üstünde yani
Sen popülersin bikereŞuan hevesim kursagımda kaldı beni cok Üzdüler pro üye olmadığımızı yüzümüze vurmamalıydılar biz de aktif üyeyiz nolmuş yani :) adı üstünde yani
Umut fakirin ekmegiPro üye nasıl olunuyor ki
Sen artik populersin tatlim lütfen alcakgonulluluk yapma herkes rütbesini bilecek uleeennŞuan hevesim kursagımda kaldı beni cok Üzdüler pro üye olmadığımızı yüzümüze vurmamalıydılar biz de aktif üyeyiz nolmuş yani :) adı üstünde yani
Bugün seninle haberimiz olmadan ayni mesajlari yazioruz cevap olarak kizSen popülersin bikere
Sökülün paralari kac liradirki belki ilerde buyuyunce olurumYa bilmiyorum ogrenelim bizde olalim bizim neyimiz eksik
Şu malum hayırlı olduğuna inandığım eş adayım ile olan uyumdan fazlasını yaşattın hakkatenBugün seninle haberimiz olmadan ayni mesajlari yazioruz cevap olarak kiz
Mesajı okuyinca benŞu malum hayırlı olduğuna inandığım eş adayım ile olan uyumdan fazlasını yaşattın hakkaten
Ya nolur sus bak arkadasim yanimda esimle mesajlasrken bu kadar siritmiyorum kahkaha atmiyorum bende hayirli oldugunu dusundugum cocuklarimin babasi adayi olan esimleŞu malum hayırlı olduğuna inandığım eş adayım ile olan uyumdan fazlasını yaşattın hakkaten
Allah hepimizi hep güldürsün inşallahhh :)))Mesajı okuyinca ben
Ben neymişim haberim yok :)Sen artik populersin tatlim lütfen alcakgonulluluk yapma herkes rütbesini bilecek uleeenn
Diktirdigin doktora gidersen alinmaz canim baska doktor alirArkadaslar kontrome gidildiginde muayene ucreti aliniyormu? Kendimi ona gore ayarlıyım
Evet bi silkelen bi farkina var ya celal ile cerende celale gaz verioya cocuklar simdi bende sana vercem öyle gaziBen neymişim haberim yok :)
Çılgınlar gibi eğleniyoruz işteYa nolur sus bak arkadasim yanimda esimle mesajlasrken bu kadar siritmiyorum kahkaha atmiyorum bende hayirli oldugunu dusundugum cocuklarimin babasi adayi olan esimle
Ya ben sana kiyamamki :)) kuzum istersen 24 saat kal burda pro olmak icin para odemelisin malesefKizlaaar Eki Görüntüle 2222053 yaa ben odül almısım ama ne ise yariyor bunlar:):) pro olmam lazim daha aktif olmaliyom dimi:):)
Nasıl bir tamlama bu zincirlemeyi de geçtin sen Türkçe gramere yenisini ekledin :)Ya nolur sus bak arkadasim yanimda esimle mesajlasrken bu kadar siritmiyorum kahkaha atmiyorum bende hayirli oldugunu dusundugum cocuklarimin babasi adayi olan esimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?