Çılgınlar gibi eğleniyoruz işte ya bi de şu dertten kurtulsam size daha neler edicem de işte idare edin çok havalı oldu bu da ve iddialı
Öyleyimdir canim ooo ben bi popüler uye hatta pro oluyum gör beni yandiniz meehaba canim ben pro die girerim her yorumu

Ya ben sana kiyamamki :)) kuzum istersen 24 saat kal burda pro olmak icin para odemelisin malesef en sey olarak galiba popüler üye oluosun

para hesaplayip biriktirmekten beynim kurudu:):)
Ama varya bu konudaki para biriktirme hirsiniz ve gizemligini herzaman yapsam zengin olurudm bee

Ya kızlar farkindamisiniz birbirimize okadar iyi geldikki artik operasyon hakkinda konusmalar azaldı gırgıŕ samata yapiyoruz

Ne güzel hep operasyondan sonra uyeligimi kapaticam derdim ama kapatamam artik:):)
Ay inş hep boyle olur her sey yolunda gider gırgır şamata

Kızlar benim 3.gunum bugün ama hergün böyle korkuyla mi geçecek ya bugün tam alıştım artık gayet güzel gidiyor derken daha demin bir sizladi peceteyle kontrol ettim pembe kanamis azıcık
İşlem yeniyse olabilir bence üzme kendini istanbuldakilerden biriyse tutacaktır Allah’ın izniyle değilse de inşallah tutar da herkes bi de İstanbul’a gitmek için uğraşmaz

Kızlar benim 3.gunum bugün ama hergün böyle korkuyla mi geçecek ya bugün tam alıştım artık gayet güzel gidiyor derken daha demin bir sizladi peceteyle kontrol ettim pembe kanamis azıcık
Kuzum bazen olabiliyo bu durum ama bi doktora soe bakalim istanbuldamisin hemen giderdin kontrole
Ya kızlar farkindamisiniz birbirimize okadar iyi geldikki artik operasyon hakkinda konusmalar azaldı gırgıŕ samata yapiyoruz

Ne güzel hep operasyondan sonra uyeligimi kapaticam derdim ama kapatamam artik:):)
Evet canim psikologa vrcegim parayi buraya verip pro olcam ben en cok ben olcam en pro ben olcam ben ben

Üzülecez diye canımız çıkıyor biraz da böyle olsun :)

Ilk bir hafta lekenme normal demisti doktor
Sana bir bilgi kagidı vermis olmasi laxim o kagidi oku istersen

Ben yenilmeye mahkum muyum ? arabesk olacağız yine N Nelizz ile yapma şunu
Ya catlicam simdi gulmekten

Bayıldım göndermene ben bayan popüler olarak seni tebrik ediyorum
Sagol canim bakiyorum da kabullendin hemen populerligi insan bi der anca beraber sizi beklicem oyle populer okcam bu arada harbiden nasil.olunuo populer biraz anlatsana tatlim
Galiba bikac yildir uyesin die süreden mi ? Bende olcam banane.
Bize resmen fakir muamelesi yapildi aslinda en cok kullanan biziz burayi
Evet ya cok kotu bisey bu isyan cikarcam da yonetimden korkuyorum

püskürüksün sen de takılma Kıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…