Haberin olsun bakBen neymişim haberim yok :)
Öyleyimdir canim ooo ben bi popüler uye hatta pro oluyum gör beni yandinizÇılgınlar gibi eğleniyoruz işteya bi de şu dertten kurtulsam size daha neler edicem de işte idare edin çok havalı oldu bu da ve iddialı
Ya ben sana kiyamamki :)) kuzum istersen 24 saat kal burda pro olmak icin para odemelisin malesefen sey olarak galiba popüler üye oluosun
Ay inş hep boyle olur her sey yolunda gider gırgır şamataYa kızlar farkindamisiniz birbirimize okadar iyi geldikki artik operasyon hakkinda konusmalar azaldı gırgıŕ samata yapiyoruz
Ne güzel hep operasyondan sonra uyeligimi kapaticam derdim ama kapatamam artik:):)
İşlem yeniyse olabilir bence üzme kendini istanbuldakilerden biriyse tutacaktır Allah’ın izniyle değilse de inşallah tutar da herkes bi de İstanbul’a gitmek için uğraşmazKızlar benim 3.gunum bugün ama hergün böyle korkuyla mi geçecek ya bugün tam alıştım artık gayet güzel gidiyor derken daha demin bir sizladi peceteyle kontrol ettim pembe kanamis azıcık
Kuzum bazen olabiliyo bu durum ama bi doktora soe bakalim istanbuldamisin hemen giderdin kontroleKızlar benim 3.gunum bugün ama hergün böyle korkuyla mi geçecek ya bugün tam alıştım artık gayet güzel gidiyor derken daha demin bir sizladi peceteyle kontrol ettim pembe kanamis azıcık
Evet canim psikologa vrcegim parayi buraya verip pro olcam ben en cok ben olcam en pro ben olcam ben benYa kızlar farkindamisiniz birbirimize okadar iyi geldikki artik operasyon hakkinda konusmalar azaldı gırgıŕ samata yapiyoruz
Ne güzel hep operasyondan sonra uyeligimi kapaticam derdim ama kapatamam artik:):)
Bize resmen fakir muamelesi yapildi aslinda en cok kullanan biziz burayiŞuan hevesim kursagımda kaldı beni cok Üzdüler pro üye olmadığımızı yüzümüze vurmamalıydılar biz de aktif üyeyiz nolmuş yani :) adı üstünde yani
Üzülecez diye canımız çıkıyor biraz da böyle olsun :)Ya kızlar farkindamisiniz birbirimize okadar iyi geldikki artik operasyon hakkinda konusmalar azaldı gırgıŕ samata yapiyoruz
Tamam bir kurdele keseriz artık bunun Şerefine :)Kuzum bazen olabiliyo bu durum ama bi doktora soe bakalim istanbuldamisin hemen giderdin kontrole
Evet canim psikologa vrcegim parayi buraya verip pro olcam ben en cok ben olcam en pro ben olcam ben ben
Vay be arkadasimiz populer uye olmusŞuan hevesim kursagımda kaldı beni cok Üzdüler pro üye olmadığımızı yüzümüze vurmamalıydılar biz de aktif üyeyiz nolmuş yani :) adı üstünde yani
Kızlar benim 3.gunum bugün ama hergün böyle korkuyla mi geçecek ya bugün tam alıştım artık gayet güzel gidiyor derken daha demin bir sizladi peceteyle kontrol ettim pembe kanamis azıcık
Ya catlicam simdi gulmekten
Sagol canim bakiyorum da kabullendin hemen populerligi insan bi der anca beraber sizi beklicem oyle populer okcamBayıldım göndermeneben bayan popüler olarak seni tebrik ediyorum
Evet ya cok kotu bisey bu isyan cikarcam da yonetimden korkuyorumBize resmen fakir muamelesi yapildi aslinda en cok kullanan biziz burayi
Ay ay ay laflara bak sen laflaraYa nolur sus bak arkadasim yanimda esimle mesajlasrken bu kadar siritmiyorum kahkaha atmiyorum bende hayirli oldugunu dusundugum cocuklarimin babasi adayi olan esimle
Dileyin benden ne dilerseniz :) isterseniz populeritenize popülerlik katayım isterseniz sizi pro yapayım. Ay sanırım iyice delirdik seçim vaadi gibi oldu :)Vay be arkadasimiz populer uye olmus
Tabi napalim xxo yla yatan sasi kalkarAy ay ay laflara bak sen laflara
Ya catlicam simdi gulmekten
Sagol canim bakiyorum da kabullendin hemen populerligi insan bi der anca beraber sizi beklicem oyle populer okcambu arada harbiden nasil.olunuo populer biraz anlatsana tatlim
Galiba bikac yildir uyesin die süreden mi ? Bende olcam banane.
Evet ya cok kotu bisey bu isyan cikarcam da yonetimden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?