Yonetimden bende cok korkuyorum kizlar en ezik bizleriz galiba aktif uyelerYa catlicam simdi gulmekten
Sagol canim bakiyorum da kabullendin hemen populerligi insan bi der anca beraber sizi beklicem oyle populer okcambu arada harbiden nasil.olunuo populer biraz anlatsana tatlim
Galiba bikac yildir uyesin die süreden mi ? Bende olcam banane.
Evet ya cok kotu bisey bu isyan cikarcam da yonetimden korkuyorum
Bilmiyorum ki siz söylediniz ben oyle farkettim haberim bile yok o derece uzağım aslında sahnelere :)Ya catlicam simdi gulmekten
Sagol canim bakiyorum da kabullendin hemen populerligi insan bi der anca beraber sizi beklicem oyle populer okcambu arada harbiden nasil.olunuo populer biraz anlatsana tatlim
Yok alaaddinin cini gibisinDileyin benden ne dilerseniz :) isterseniz populeritenize popülerlik katayım isterseniz sizi pro yapayım. Ay sanırım iyice delirdik seçim vaadi gibi oldu :)
Beni pro yapsanaDileyin benden ne dilerseniz :) isterseniz populeritenize popülerlik katayım isterseniz sizi pro yapayım. Ay sanırım iyice delirdik seçim vaadi gibi oldu :)
Amin amin aminAllah hepimizi hep güldürsün inşallahhh :)))
Yaa ben yonetimle telefonda konusmustum:):) nasil sasirmistim beni arayacak diyer bide nedensee hanimefendi bekliyordum arayacak kisiyi megerse bir beyfendi aradi ama konusma üslubu sahaneydi:):)Ya catlicam simdi gulmekten
Banada verdiler bu odulleri hic bisey olamdim yine ayni yerdeyim yine ayni yerdeKizlaaar Eki Görüntüle 2222053 yaa ben odül almısım ama ne ise yariyor bunlar:):) pro olmam lazim daha aktif olmaliyom dimi:):)
Hayir evet yani püsküruk olabilrim ama pro puskuruk olcam ben ya ayrica senin sayende puskuruk oldum hemde harika aayy silepli silepli her yer kahve oldu burnuma kacti valla. Nasil bi kahkaha attrdysan banapüskürüksün sen de takılma Kıza
Sanki yine keske biri beni sikayet etsede o beyfendiyle konussam der gibisinYaa ben yonetimle telefonda konusmustum:):) nasil sasirmistim beni arayacak diyer bide nedensee hanimefendi bekliyordum arayacak kisiyi megerse bir beyfendi aradi ama konusma üslubu sahaneydi:):)(biri beni sikayet etmistee
Beni seçerseniz sizi pro yaparım :) üçüm beşin lafı olmaz aramızda okdr samimiyetimiz var şunun şurasındaBeni pro yapsanakiz kac lira ya acaba
Bi kere beni de aradilar canim eski hesabim yillar once bi erkek sapiklik olarak takilmisti bana da.. kurtulamiyodum aradilar fln evet o kazen oluo galiba sagolsunlar ilgililer Allah var.Yaa ben yonetimle telefonda konusmustum:):) nasil sasirmistim beni arayacak diyer bide nedensee hanimefendi bekliyordum arayacak kisiyi megerse bir beyfendi aradi ama konusma üslubu sahaneydi:):)(biri beni sikayet etmistee
Bagimlilik yapiyo burasi kesinlikleYa kızlar farkindamisiniz birbirimize okadar iyi geldikki artik operasyon hakkinda konusmalar azaldı gırgıŕ samata yapiyoruz
Ne güzel hep operasyondan sonra uyeligimi kapaticam derdim ama kapatamam artik:):)
Evet ya iyi insanlar aslinda nie korkuyruz boyle tobe tobe valla ezigizYonetimden bende cok korkuyorum kizlar en ezik bizleriz galiba aktif uyeler
Hayir evet yani püsküruk olabilrim ama pro puskuruk olcam ben ya ayrica senin sayende puskuruk oldum hemde harika aayy silepli silepli her yer kahve oldu burnuma kacti valla. Nasil bi kahkaha attrdysan banaburasi valla terapi ya.
burdan yönetime de bir selam gönderelim o vakit :)Bi kere beni de aradilar canim eski hesabim yillar once bi erkek sapiklik olarak takilmisti bana da.. kurtulamiyodum aradilar fln evet o kazen oluo galiba sagolsunlar ilgililer Allah var.
Bu arada seni ne ara sikayet ettiler kiz yeni gelmedin mi senYaa ben yonetimle telefonda konusmustum:):) nasil sasirmistim beni arayacak diyer bide nedensee hanimefendi bekliyordum arayacak kisiyi megerse bir beyfendi aradi ama konusma üslubu sahaneydi:):)(biri beni sikayet etmistee
Bak bizi arebeske bagliycaklar onu istiyolar yani
Sanki yine keske biri beni sikayet etsede o beyfendiyle konussam der gibisin
Sana merhaba dediyseBu arada seni ne ara sikayet ettiler kiz yeni gelmedin mi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?