Yonetimden bende cok korkuyorum kizlar en ezik bizleriz galiba aktif uyeler

Bilmiyorum ki siz söylediniz ben oyle farkettim haberim bile yok o derece uzağım aslında sahnelere :)

Yaa ben yonetimle telefonda konusmustum:):) nasil sasirmistim beni arayacak diyer bide nedensee hanimefendi bekliyordum arayacak kisiyi megerse bir beyfendi aradi ama konusma üslubu sahaneydi:):) (biri beni sikayet etmistee

püskürüksün sen de takılma Kıza
Hayir evet yani püsküruk olabilrim ama pro puskuruk olcam ben ya ayrica senin sayende puskuruk oldum hemde harika aayy silepli silepli her yer kahve oldu burnuma kacti valla. Nasil bi kahkaha attrdysan bana burasi valla terapi ya.

Yaa ben yonetimle telefonda konusmustum:):) nasil sasirmistim beni arayacak diyer bide nedensee hanimefendi bekliyordum arayacak kisiyi megerse bir beyfendi aradi ama konusma üslubu sahaneydi:):) (biri beni sikayet etmistee
Sanki yine keske biri beni sikayet etsede o beyfendiyle konussam der gibisin

Bi kere beni de aradilar canim eski hesabim yillar once bi erkek sapiklik olarak takilmisti bana da.. kurtulamiyodum aradilar fln evet o kazen oluo galiba sagolsunlar ilgililer Allah var.

Hayir evet yani püsküruk olabilrim ama pro puskuruk olcam ben ya ayrica senin sayende puskuruk oldum hemde harika aayy silepli silepli her yer kahve oldu burnuma kacti valla. Nasil bi kahkaha attrdysan bana burasi valla terapi ya.
Sefan olsun takılma boşver eğlen valla ben de o kadar çok bunalımım ki aslında yüzüm güldükçe n’oluyo ya diyorum gülmeyi yeniden keşfediyorum resmen bi de kurtulsak cümleten dileyin Daisyyg den ne dilerseniz

Bu arada seni ne ara sikayet ettiler kiz yeni gelmedin mi sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…