- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Ya sesli güldum ben lanetliyim zaten benle muhattap olmayin niyeyse herkesin basina dert aciyorum halbuki kendi halimdeyim nie boyle oluo yaSana merhaba dediyse
Rahat rahat gulemiyorumda yaEvet ya iyi insanlar aslinda nie korkuyruz boyle tobe tobe valla ezigiz
Kız seni yerim hepimizin abisi tabiki cok babacan bi insan :)YOK YOK OYLE BIRSEY DEMIYORUM (simdi biri bu mesajimi sikayet eder burda bu mesaji atmissiniz büsra hanım der bana)
Abimdi o abim olarak goruyorum
Hey allahım
Bu arada seni ne ara sikayet ettiler kiz yeni gelmedin mi sen
Bilsem keşkeYa sesli güldum ben lanetliyim zaten benle muhattap olmayin niyeyse herkesin basina dert aciyorum halbuki kendi halimdeyim nie boyle oluo ya
Populer uye olmussun gonder tabi selaminiBu
burdan yönetime de bir selam gönderelim o vakit :)
Bide ayri bi bolumumuz oksaydi daha iyi olcakti ama napalimRahat rahat gulemiyorumda yakadinlar klubu kadinlar klubu olali bizler gibisini gormemistir yeminle
Ayy gulemiyorummmmYOK YOK OYLE BIRSEY DEMIYORUM (simdi biri bu mesajimi sikayet eder burda bu mesaji atmissiniz büsra hanım der bana)
Abimdi o abim olarak goruyorum
Hey allahım
Gondersin gondersin ben puskuruk o popüler zaten hepiniz gorceksiniz parayi basip pro olcam hepinizi uyarcamPopuler uye olmussun gonder tabi selamini
Töbeler olsun töbe yarabbim.Valla en fazla 2 hafta oldu 1. Haftamda sikayet edilmisim
Sebepde siz burda arkadaslik kuran kizlar vardi bende ne guzel keske benimde boyle konusabilecegm birileri olsa dedim
Kiz sen git beni sikayet et arkadas bulmaya gelmis buraya bla blaa tobe yarabbim nasil sasirdim:):) durumu izah ettim Beyfendiye anliyorum bi sucunuz yok uyekiginizi aktiflestiriyorum dedi
Dogru diyosun bisey olmaz kız oooo bogazmanzarasi die arasinlar 1000 tane bukunurailem saolsun oyle bir isim vermiski size yasadigim il ilceyi söylesem bulmaya kalksaniz 100 tane benden bulursunuz
Ben su an koptum vallahi koptum bu yuzdenmi kapatttilar seni ay pes vallahi ya ne guzel bisey demissin halbukiValla en fazla 2 hafta oldu 1. Haftamda sikayet edilmisim
Sebepde siz burda arkadaslik kuran kizlar vardi bende ne guzel keske benimde boyle konusabilecegm birileri olsa dedim
Kiz sen git beni sikayet et arkadas bulmaya gelmis buraya bla blaa tobe yarabbim nasil sasirdim:):) durumu izah ettim Beyfendiye anliyorum bi sucunuz yok uyekiginizi aktiflestiriyorum dedi
Ol kiz aramizdan bi pro ciksin bariGondersin gondersin ben puskuruk o popüler zaten hepiniz gorceksiniz parayi basip pro olcam hepinizi uyarcam
Kız gul gul koyver artik bisey olmaz korkma bende her kahkaha atsiimda islaklik hissediodum aha gitti diyodum Allahim simdi o kadar komik geliokiBen su an koptum vallahi koptum bu yuzdenmi kapatttilar seni ay pes vallahi ya ne guzel bisey demissin halbukigulemiyorum ben oraya bisey olmasin diye ayyyy catliycam
ailem saolsun oyle bir isim vermiski size yasadigim il ilceyi söylesem bulmaya kalksaniz 100 tane benden bulursunuz
O zaman konu acmamiza da izin verirler belki az da olsa eziklikten tedfi ederizOl kiz aramizdan bi pro ciksin bari
Ne garip seyler gelmis senin basina boyle yaailem saolsun oyle bir isim vermiski size yasadigim il ilceyi söylesem bulmaya kalksaniz 100 tane benden bulursunuz
Bence de cnm ol sana proluklar yakışırOl kiz aramizdan bi pro ciksin bari
Kiz deme oyle bak sizi de merak ettim simdi hic aklima gelmemsti bizim kesin bulusmamiz lazim bu yazismalar yetmio bana artiköyle tabi de olsun yine de gizemin gitti şimdi bak olmaz öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?