Bu arada seni ne ara sikayet ettiler kiz yeni gelmedin mi sen

Valla en fazla 2 hafta oldu 1. Haftamda sikayet edilmisim
Sebepde siz burda arkadaslik kuran kizlar vardi bende ne guzel keske benimde boyle konusabilecegm birileri olsa dedim

Kiz sen git beni sikayet et arkadas bulmaya gelmis buraya bla blaa tobe yarabbim nasil sasirdim:):) durumu izah ettim Beyfendiye anliyorum bi sucunuz yok uyekiginizi aktiflestiriyorum dedi

Töbeler olsun töbe yarabbim.

ailem saolsun oyle bir isim vermiski size yasadigim il ilceyi söylesem bulmaya kalksaniz 100 tane benden bulursunuz
Dogru diyosun bisey olmaz kız oooo bogazmanzarasi die arasinlar 1000 tane bukunur ay kafayi siyirdik bugun gercekten gulup duruyorum

Ben su an koptum vallahi koptum bu yuzdenmi kapatttilar seni ay pes vallahi ya ne guzel bisey demissin halbuki gulemiyorum ben oraya bisey olmasin diye ayyyy catliycam

Ben su an koptum vallahi koptum bu yuzdenmi kapatttilar seni ay pes vallahi ya ne guzel bisey demissin halbuki gulemiyorum ben oraya bisey olmasin diye ayyyy catliycam
Kız gul gul koyver artik bisey olmaz korkma bende her kahkaha atsiimda islaklik hissediodum aha gitti diyodum Allahim simdi o kadar komik gelioki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…