Evet izin verirler bence senin sayende bi kalitemiz olur belki önemserler biziO zaman konu acmamiza da izin verirler belki az da olsa eziklikten tedfi ederiz
Kız gul gul koyver artik bisey olmaz korkma bende her kahkaha atsiimda islaklik hissediodum aha gitti diyodum Allahim simdi o kadar komik gelioki
Bak sen laflara asıl size yakisir efendim dedikya herkes rütbesini bilecek onden siz buyrun biz arkanizdayiz bizi de kurtarBence de cnm ol sana proluklar yakışır
Kiz deme oyle bak sizi de merak ettim simdi hic aklima gelmemsti bizim kesin bulusmamiz lazim bu yazismalar yetmio bana artik
Ay allahim gulmekten korkucagimi tahmin bile etmezdim canim senin sisligin iner sonraSanal dostlarimda oldu artik:):)
Whatsaba giresim gelmiyor artik
Bender hep oyle dusunuyorum:):) saglamdir heralde o sıki dikislere ragmen tutmadiysa artik bisey demiyorum
Ya bide dikisler girse orasi genislemezmi kucucuk laa daha minicik bir şiş var
dur meraklandırayım seni ismim çok kullanılan bir isim değil ama eskiden beri de var olan bir isim böyle dini bi isim de değil arap kökenli falan da değil
Bence senin ismin cok bilinmeyenli denklem xxoxxoxxdur meraklandırayım seni ismim çok kullanılan bir isim değil ama eskiden beri de var olan bir isim böyle dini bi isim de değil arap kökenli falan da değil
Mükemmel tarif ederim öyleBir isim anca böyr güzel tarif edilebilirdi:):) aslinda bir gun bulusup su halimize bi kahkaha atsak ne güzel olur
Küseyimmi sana simdi naptin nasil uyucam bendur meraklandırayım seni ismim çok kullanılan bir isim değil ama eskiden beri de var olan bir isim böyle dini bi isim de değil arap kökenli falan da değil
Valla ne olduğunu bilmiyorumBence senin ismin cok bilinmeyenli denklem xxoxxoxx
Hakkaten kullanici adini ilk zamanlar etiketlerken baya bi adini aniodum canim cunku karisik biraz denklemValla ne olduğunu bilmiyorumama farklı olduğunu belirtmeden edemiycem
Ya güldürme xxoxxoxxKüseyimmi sana simdi naptin nasil uyucam ben
Zaten isminde bu harflerden biri olsa seni tebrik ederdik komple canim kadinlar kulübu forum uyeleri olarak cemaatleYa güldürme xxoxxoxxama ismimde bu harflerin hiçbiri de yok valla günlerce uyumasan yine bulamayacaksın boşver
Haha cokmu yerinde oldu neBence senin ismin cok bilinmeyenli denklem xxoxxoxx
Alfabedeki harfleri 28 e indirdim senin için o harfi değil diyerek aşkolsunZaten isminde bu harflerden biri olsa seni tebrik ederdik komple canim kadinlar kulübu forum uyeleri olarak cemaatle
Bende zorlaniyodum bazen sondaki xx leri unutuyodum ezberledim artikYa güldürme xxoxxoxxama ismimde bu harflerin hiçbiri de yok valla günlerce uyumasan yine bulamayacaksın boşver
Beni unutmayınBende zorlaniyodum bazen sondaki xx leri unutuyodum ezberledim artik
Mutlu yıllaaar ama canım valla sen açık veriyorsun bugün doğan kaç tane o isimde insan var acaba sürekli düşürüyorsun sayıyıKizlaaaar yaa benim dogumgunummus bugün
Canim abim odasina cagrdi beni kucuk bir oasta almis :):)
Hastahane yogunkugundan dogumgunumu unutmusun
Cık cık unutmam artik benBeni unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?