- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Senin adin cok iyi nelizz iki z yazinca hemen cikio seni cok seviyorumBende zorlaniyodum bazen sondaki xx leri unutuyodum ezberledim artik
Ezberlettin adini hepimize unutmak ne mumkunBeni unutmayın
Ya kahkaha attiimmMutlu yıllaaar ama canım valla sen açık veriyorsun bugün doğan kaç tane o isimde insan var acaba sürekli düşürüyorsun sayıyı
Mutlu yıllaaar ama canım valla sen açık veriyorsun bugün doğan kaç tane o isimde insan var acaba sürekli düşürüyorsun sayıyı
Aaaaa senin dogum gununmu kiz insallah saglikli mutlu huzurlu hayal ettigin umut ettigin bi yas olsun senin icin insallahKizlaaaar yaa benim dogumgunummus bugün
Canim abim odasina cagrdi beni kucuk bir oasta almis :):)
Hastahane yogunkugundan dogumgunumu unutmusun
Ezberledik cnm ömrüm boyunca xlerle aram olamamıştır ama sen istisna oldun cnm :)Cık cık unutmam artik ben
Bende onu diycektim ya bugun dogan kac insan vardirMutlu yıllaaar ama canım valla sen açık veriyorsun bugün doğan kaç tane o isimde insan var acaba sürekli düşürüyorsun sayıyı
İyiki dogdun bu arada canimmm insallah bundan sonraki yaslarinda sevdiklerinle cok mutlu ooursun :)Benim sokagimda benimle yasit 5 tanidigim arkads var tanimadiklarimi saymiyorum sen düşün:):) ya siz direk bana sorun okadarda arastrmaya gerek yok
Hep birlikte turgay hocanin hastası olanlar ile muayenesinde bulusalim. Hastasi olmayanlarda misafir olarak geksin sonra tey tey tey
Turgay hica şok olur herhalde
Yalniz bisey diymmi adama giden giden giden gidene abooooo hepimiz orda toplansak nasil bisey olur acabaBenim sokagimda benimle yasit 5 tanidigim arkads var tanimadiklarimi saymiyorum sen düşün:):) ya siz direk bana sorun okadarda arastrmaya gerek yok
Hep birlikte turgay hocanin hastası olanlar ile muayenesinde bulusalim. Hastasi olmayanlarda misafir olarak geksin sonra tey tey tey
Turgay hica şok olur herhalde
Adam bilmiyodurki birbirimizle bukadar yakiniz birbirinizi nerden taniyosunuz derİyiki dogdun bu arada canimmm insallah bundan sonraki yaslarinda sevdiklerinle cok mutlu ooursun :)
Turgay beye gitsek adam soka ugrar gelmis benim her seyi soran belali takik hastalarim der heralde dusunsene bizden birsuru kisi soru soruo
Haha o da dogru :))Adam bilmiyodurki birbirimizle bukadar yakiniz birbirinizi nerden taniyosunuz der
Yalniz bisey diymmi adama giden giden giden gidene abooooo hepimiz orda toplansak nasil bisey olur acaba
Aynen parayi kiriolar valla. Hergun 10 kisi gitse oo matematigim yetmediAdam soka girerdi ama unutulmaz bir gün olurdu
Sayemizde köşeyi donuyor bencee hergun birimiz gitse hocamiza yeter madddi olarak:):)
Ama turgay hica sakin bir birey bizim gibi delilerle napsim
İyi para kazaniyo gercekten sakin bi adam bizim gibi deliler cok cikmamistir bence karsisina ordakile cok akli basinda kisiler gibiydiler normallerdi yaniAdam soka girerdi ama unutulmaz bir gün olurdu
Sayemizde köşeyi donuyor bencee hergun birimiz gitse hocamiza yeter madddi olarak:):)
Ama turgay hica sakin bir birey bizim gibi delilerle napsim
Ooooo çok teşekkür ederimEzberledik cnm ömrüm boyunca xlerle aram olamamıştır ama sen istisna oldun cnm :)
İyi para kazaniyo gercekten sakin bi adam bizim gibi deliler cok cikmamistir bence karsisina ordakile cok akli basinda kisiler gibiydiler normallerdi yani
Dogru vallaİyi para kazaniyo gercekten sakin bi adam bizim gibi deliler cok cikmamistir bence karsisina ordakile cok akli basinda kisiler gibiydiler normallerdi yani
Yaaaa sesli guldumOrda stresten bende cok aklı basindaydım valla:):) ama bide surdaki tiplememe bak hocanin muayanesie hepimizi toplayip halayla girmeyi planliyorum:):)
Hocanin sasrmasini hayal ediyroum ve kahkahalar atiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?