Mutlu yıllaaar ama canım valla sen açık veriyorsun bugün doğan kaç tane o isimde insan var acaba sürekli düşürüyorsun sayıyı

Benim sokagimda benimle yasit 5 tanidigim arkads var tanimadiklarimi saymiyorum sen düşün:):) ya siz direk bana sorun okadarda arastrmaya gerek yok

Hep birlikte turgay hocanin hastası olanlar ile muayenesinde bulusalim. Hastasi olmayanlarda misafir olarak geksin sonra tey tey tey
Turgay hica şok olur herhalde

İyiki dogdun bu arada canimmm insallah bundan sonraki yaslarinda sevdiklerinle cok mutlu ooursun :)
Turgay beye gitsek adam soka ugrar gelmis benim her seyi soran belali takik hastalarim der heralde dusunsene bizden birsuru kisi soru soruo

Yalniz bisey diymmi adama giden giden giden gidene abooooo hepimiz orda toplansak nasil bisey olur acaba

İyiki dogdun bu arada canimmm insallah bundan sonraki yaslarinda sevdiklerinle cok mutlu ooursun :)
Turgay beye gitsek adam soka ugrar gelmis benim her seyi soran belali takik hastalarim der heralde dusunsene bizden birsuru kisi soru soruo
Adam bilmiyodurki birbirimizle bukadar yakiniz birbirinizi nerden taniyosunuz der

Yalniz bisey diymmi adama giden giden giden gidene abooooo hepimiz orda toplansak nasil bisey olur acaba

Adam soka girerdi ama unutulmaz bir gün olurdu
Sayemizde köşeyi donuyor bencee hergun birimiz gitse hocamiza yeter madddi olarak:):)

Ama turgay hica sakin bir birey bizim gibi delilerle napsim

Sayemizde köşeyi donuyor bencee hergun birimiz gitse hocamiza yeter madddi olarak:):)

Aynen parayi kiriolar valla. Hergun 10 kisi gitse oo matematigim yetmedi

İyi para kazaniyo gercekten sakin bi adam bizim gibi deliler cok cikmamistir bence karsisina ordakile cok akli basinda kisiler gibiydiler normallerdi yani

İyi para kazaniyo gercekten sakin bi adam bizim gibi deliler cok cikmamistir bence karsisina ordakile cok akli basinda kisiler gibiydiler normallerdi yani

Orda stresten bende cok aklı basindaydım valla:):) ama bide surdaki tiplememe bak hocanin muayanesie hepimizi toplayip halayla girmeyi planliyorum:):)

Hocanin sasrmasini hayal ediyroum ve kahkahalar atiyorum

Dogru valla ben girerken bi kadin ama benim sıramdi die isyana kalkti hemenn sakinlestrdi hemsireler hastamiz sehir dfisinden gelio randevusu var die icimden dedim abla bi dur ya zaten kasap et derdinde koyun can derdinde zaten nesterle kescekler tirsiym

Orda stresten bende cok aklı basindaydım valla:):) ama bide surdaki tiplememe bak hocanin muayanesie hepimizi toplayip halayla girmeyi planliyorum:):)

Hocanin sasrmasini hayal ediyroum ve kahkahalar atiyorum
Yaaaa sesli guldum halay harika fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…