Bende bos bos etrafa bakiyodum ve bugun bu durumdayiz allahin bugünune sukurler olsunOrda stresten bende cok aklı basindaydım valla:):) ama bide surdaki tiplememe bak hocanin muayanesie hepimizi toplayip halayla girmeyi planliyorum:):)
Hocanin sasrmasini hayal ediyroum ve kahkahalar atiyorum
Yaaaa sesli guldumhalay harika fikir
Ay nolmus sirasini aldiysan bu millette ne tahammulsuz oldu ya orda o gun bi kizla oglan vardi cok tatli guzel bi kizdi sevgililerdi her halinden belliydi ikisininde oglan genis genis oturyodu yayila yayila rahatca kiz biraz gergindi hep oglanin gozlerine bakiyodu goz goze gelmek ister gibi cok merak etmistim onlariDogru vallaben girerken bi kadin ama benim sıramdi die isyana kalkti hemenn sakinlestrdi hemsireler hastamiz sehir dfisinden gelio randevusu var die icimden dedim abla bi dur ya zaten kasap et derdinde koyun can derdinde zaten nesterle kescekler tirsiym
Ayy evet o gün sansimami bilmiyorum kalabalikti iki hamile cift vardi esleri bana bakp duruodu bunun burda ne isi var der gbi ya da benm psikolojim bozuk oldugu icin oyle algiladim. O bekleme odasi berbat ya sevincen sevinemiosun uzulcen uzulemiosun. Ama dikimden sonra ilk 2 saat fln baya rahatladim yukumu attim cok iyiydim sukur bugunlereBende bos bos etrafa bakiyodum ve bugun bu durumdayiz allahin bugünune sukurler olsun
Bi an kendimizi kapidan oyle girerken hayal ettimYaaaa sesli guldumhalay harika fikir
Ayy belki kürtajdir ya da o da diktirmeye gietrmistir kiziAy nolmus sirasini aldiysan bu millette ne tahammulsuz oldu ya orda o gun bi kizla oglan vardi cok tatli guzel bi kizdi sevgililerdi her halinden belliydi ikisininde oglan genis genis oturyodu yayila yayila rahatca kiz biraz gergindi hep oglanin gozlerine bakiyodu goz goze gelmek ister gibi cok merak etmistim onlari
Cok kotu bisey orda beklemesi neler olcagini bilmeden allah kimseye yasatmasin bitti gecti kurtuldun sen bosver hatirlamaAyy evet o gün sansimami bilmiyorum kalabalikti iki hamile cift vardi esleri bana bakp duruodu bunun burda ne isi var der gbi ya da benm psikolojim bozuk oldugu icin oyle algiladim. O bekleme odasi berbat ya sevincen sevinemiosun uzulcen uzulemiosun. Ama dikimden sonra ilk 2 saat fln baya rahatladim yukumu attim cok iyiydim sukur bugunlere
Ya ben oradayken kürtaja gelmiş bir kız vardı cok şükür halimize dedim cok üzülmüştümAyy evet o gün sansimami bilmiyorum kalabalikti iki hamile cift vardi esleri bana bakp duruodu bunun burda ne isi var der gbi ya da benm psikolojim bozuk oldugu icin oyle algiladim. O bekleme odasi berbat ya sevincen sevinemiosun uzulcen uzulemiosun. Ama dikimden sonra ilk 2 saat fln baya rahatladim yukumu attim cok iyiydim sukur bugunlere
Valla bendeBi an kendimizi kapidan oyle girerken hayal ettim
Ayy evet o gün sansimami bilmiyorum kalabalikti iki hamile cift vardi esleri bana bakp duruodu bunun burda ne isi var der gbi ya da benm psikolojim bozuk oldugu icin oyle algiladim. O bekleme odasi berbat ya sevincen sevinemiosun uzulcen uzulemiosun. Ama dikimden sonra ilk 2 saat fln baya rahatladim yukumu attim cok iyiydim sukur bugunlere
Evet canim bizim halimize bin sukur Allah onlara da yardim etsin hep kadinlar magdur zatenYa ben oradayken kürtaja gelmiş bir kız vardı cok şükür halimize dedim cok üzülmüştüm
Şu an beni dışlıyorsunuz toplucaEvet kızceler dedikoduya da basladiysak saglam bir ekip olduk ve hepimiz iyiyiz alkaha sükur artik:):)
Tey tey tey
Kurtaj yada diktirmeydi ben o cocuktan cok nefret ettim dovemk istedim onu Ayyy garip seyleri bizmi yasamiz ya benide odaya aldiklarinda bi kiz kivraniydu yatakta noldu sana dedi bana soyeledim aa dikiliyomuymus dedi anlasilmiyomu dedi yok dedim oda kurtaj olmaya gelmis cok sancisi varmis ama doktor alamiyomus tansiyonumu dusuyomus ney oyle biseydi ne gundu yaAyy belki kürtajdir ya da o da diktirmeye gietrmistir kiziben uzanirken bi kiz jurtaj oldu of of of olmayan psikolojim de gitti. Kizla ayni odaya aldilar beni ben kalktim giyindim ciktim bide o halde kizi teselli ettim harbi psikopatim ben yani sen dön kendine bak derler adama
Senide elinden tutup isleme goturelim yaninda dururuz elini tutarizŞu an beni dışlıyorsunuz toplucabenim işlem anım yok, adamı da tanımıyorum siz kontrole toplu gitsek falan oldunuz ayıp beee
Ayy belki kürtajdir ya da o da diktirmeye gietrmistir kiziben uzanirken bi kiz jurtaj oldu of of of olmayan psikolojim de gitti. Kizla ayni odaya aldilar beni ben kalktim giyindim ciktim bide o halde kizi teselli ettim harbi psikopatim ben yani sen dön kendine bak derler adama
Sen bizim xxoxxoxxmuzsun hiç dışlarmıyız seniŞu an beni dışlıyorsunuz toplucabenim işlem anım yok, adamı da tanımıyorum siz kontrole toplu gitsek falan oldunuz ayıp beee
Bende kapinin onunden geciolar sanirsin keyif kahvesi iciyorum orda o kadar rahatladimki ama inanilmaz yani normal tabi stres yaptrana kadar zaten.. baya bi saat fln yattim galiba. Islemde birazcik kendimi tuttum az kalsin gozlerim doluodu bi ara dusundugumu hatrliyorum doktrla hemsire acaba aglasam sessizce gorurlermi die sonra gorurler die tuttum kendimiayyy adeta yasadim su an yeniden.Yaa ben gittigimde turgay hoca gelmemisti ben azicik erken gitmistim evdekiler aramadan gidim gelim diyee...
Saolsun yardimcisi gekdi biraz sohbet etti fekan sonra hica geldiii anaa cıkıp gidesin geldi o ann nasil kalbim pır pır:):)
Biz operasyon oncesi cok konustuk surekki hastahaneye gittigim icin turgay hoca merak etme tahlillerinde fekan cikacak bi durum yok dediii
Operasyon sonrasi dinlenme odasi varmis kizlaaar beni gondermeidker yatirdilar bi an bi bakisim vardiiiyardimcisi hemen gidemezsin azicij dinlen dedi gondericez:):) hey allahım her duyguyu bir arada hissettiğimiz gun ve bence aslinda irda cok duygusuzduk ordan cikinca duygulara daha fazla burunuyoruz
Ben oylece uzanmis duruyordum:):)
Şu an beni dışlıyorsunuz toplucabenim işlem anım yok, adamı da tanımıyorum siz kontrole toplu gitsek falan oldunuz ayıp beee
Sizin bu anılardan sonra gidemeyeceğim ben kendi ayaklarımla, elimden tutup götürün önce vallaSenide elinden tutup isleme goturelim yaninda dururuz elini tutariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?