- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Seni yicem bakŞu an beni dışlıyorsunuz toplucabenim işlem anım yok, adamı da tanımıyorum siz kontrole toplu gitsek falan oldunuz ayıp beee
Maalesef benim bilgiler teorikAaa sen islem yaotirmadinmi??? Ben burdaki herkez islem yaotirmis kisiler saniyordum
Bende kapinin onunden geciolar sanirsin keyif kahvesi iciyorum orda o kadar rahatladimki ama inanilmaz yani normal tabi stres yaptrana kadar zaten.. baya bi saat fln yattim galiba. Islemde birazcik kendimi tuttum az kalsin gozlerim doluodu bi ara dusundugumu hatrliyorum doktrla hemsire acaba aglasam sessizce gorurlermi die sonra gorurler die tuttum kendimiayyy adeta yasadim su an yeniden.
Kız sacmalama islemden sonra ben yeniden dogdum sanki diyorumya yan tarafima bi saat fln yattim galiba sülalem rahatti o sıraSizin bu anılardan sonra gidemeyeceğim ben kendi ayaklarımla, elimden tutup götürün önce valla
İnşallah yaaa valla herkes kurtulsun inşallahSeni yicem bakdur hele seninki daha kolay olcak gecici bak gör :)
Sondan ikinci cümlene kahkaha attım resmenYa turgay hocayi ben gebeli doneminde gitmeyi dusunuyordum hep
Cok komik odaya alacakkae beni hocaya diyroumki
Turgau hocam yillar sonra gelsem beni hatirlamazsiniz dimi esimle gelicem sonuctaa ne planliyordum ne yasiyorum dedim
Hafif bir gulumsedi olur boyle seyler cokda uzulmeye gerek yok dedi
Sanki turgau hocanin uzulme demesini bekliyormusum gibi uzulmedim:):)
Ya gercekten cok tuhaf bir piskiloji o an:)"(
Toplasiriz bi araya gotururuz seni yaninda da dururuzSizin bu anılardan sonra gidemeyeceğim ben kendi ayaklarımla, elimden tutup götürün önce valla
İnşallah ben de başarırım yaaa valla korkmuyor da değilim elime yüzüme bulaşacak diyeKız sacmalama islemden sonra ben yeniden dogdum sanki diyorumya yan tarafima bi saat fln yattim galiba sülalem rahatti o sıracidden bi yaptrsan bitio hersey insan cok sey basarďgni hissedio..
Sondan ikinci cümlene kahkaha attım resmen
İnşallah ben de başarırım yaaa valla korkmuyor da değilim elime yüzüme bulaşacak diye
Canim inan cok kolay operasyon sonrasi da kolay yani basarilcak bisey yok güven bize gercekten.. ben aklima tukureyim 7 senedir nie yedim kendimi yani.o kadar buyutuodumki basit biseymis halbuki.İnşallah ben de başarırım yaaa valla korkmuyor da değilim elime yüzüme bulaşacak diye
Abiii işlem tutar di mi abiii kanama kesin di mi abiiiiSen bide ordaki acilarin cocugu emrah modunda konusmami gorsen:):)
Ya adam arkamizdan neler dusunuyrodur karsisinda sacmalayio durmusum:):)
Başarırsın cnm endişelenme hele geçici olursa daha kolay benceİnşallah ben de başarırım yaaa valla korkmuyor da değilim elime yüzüme bulaşacak diye
Benim sinirlerim bozuldu şu an hem gülüp hem ağlıyorumCanim inan cok kolay operasyon sonrasi da kolay yani basarilcak bisey yok güven bize gercekten.. ben aklima tukureyim 7 senedir nie yedim kendimi yani.o kadar buyutuodumki basit biseymis halbuki.
Yüksek ihtimalle öyle olacak da inşallah yakalanmamBaşarırsın cnm endişelenme hele geçici olursa daha kolay bence
İnanmayacaksın ama azönce ben de aynı şeyi yaptım bianda ağlamak geldi içimden ikisi birbirine karıştı Allah bizi bu durumdan tez kurtarsın inşBenim sinirlerim bozuldu şu an hem gülüp hem ağlıyorum
Yüksek ihtimalle öyle olacak da inşallah yakalanmam
Amiiin canım amin Rabbim kimseye de yaşatmasınİnanmayacaksın ama azönce ben de aynı şeyi yaptım bianda ağlamak geldi içimden ikisi birbirine karıştı Allah bizi bu durumdan tez kurtarsın inş
Ayyyy inşallah yaaaBenimde evden cikarken en buyuk korkum oydu snakii hic biyere gtmiyorumda:):)
Ama rabbim yardim ediyor inan normalde disardayken annemle telefonlasirdij napiyosun feln diyee hic beni aramak aklina gelmmeis ogun:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?