Ya turgay hocayi ben gebeli doneminde gitmeyi dusunuyordum hep
Cok komik odaya alacakkae beni hocaya diyroumki
Turgau hocam yillar sonra gelsem beni hatirlamazsiniz dimi esimle gelicem sonuctaa ne planliyordum ne yasiyorum dedim

Hafif bir gulumsedi olur boyle seyler cokda uzulmeye gerek yok dedi
Sanki turgau hocanin uzulme demesini bekliyormusum gibi uzulmedim:):)
Ya gercekten cok tuhaf bir piskiloji o an:)"(

Sizin bu anılardan sonra gidemeyeceğim ben kendi ayaklarımla, elimden tutup götürün önce valla
Kız sacmalama islemden sonra ben yeniden dogdum sanki diyorumya yan tarafima bi saat fln yattim galiba sülalem rahatti o sıra cidden bi yaptrsan bitio hersey insan cok sey basarďgni hissedio..

Sondan ikinci cümlene kahkaha attım resmen

Kız sacmalama islemden sonra ben yeniden dogdum sanki diyorumya yan tarafima bi saat fln yattim galiba sülalem rahatti o sıra cidden bi yaptrsan bitio hersey insan cok sey basarďgni hissedio..
İnşallah ben de başarırım yaaa valla korkmuyor da değilim elime yüzüme bulaşacak diye

İnşallah ben de başarırım yaaa valla korkmuyor da değilim elime yüzüme bulaşacak diye
Canim inan cok kolay operasyon sonrasi da kolay yani basarilcak bisey yok güven bize gercekten.. ben aklima tukureyim 7 senedir nie yedim kendimi yani.o kadar buyutuodumki basit biseymis halbuki.

Sen bide ordaki acilarin cocugu emrah modunda konusmami gorsen:):)

Ya adam arkamizdan neler dusunuyrodur karsisinda sacmalayio durmusum:):)
Abiii işlem tutar di mi abiii kanama kesin di mi abiiii işlem tutuyormuş kk üyeleri... biz de Gülcanlar oluyoruz galiba ya valla bu dertli halimizle bile dalga geçer olduk Rabbim kurtuluşu da nasip etsin

Canim inan cok kolay operasyon sonrasi da kolay yani basarilcak bisey yok güven bize gercekten.. ben aklima tukureyim 7 senedir nie yedim kendimi yani.o kadar buyutuodumki basit biseymis halbuki.
Benim sinirlerim bozuldu şu an hem gülüp hem ağlıyorum

Ya kızlar keyfinizi kacirmak gibi olmasin ama bisey danismak istiyorum

Ben 3 yil once iliskimde yasadim birlesmeyi... evlenmek istyorduk ama nasip deilmis diyin detaylari gecelim gousmeyi biturdik ama bu cochuk hic benden kopmadi

Ama bi sure birbirimize takinti haline gelmistik

Ben en son bi piskilogdan yardim aldim nasil oesimi birkair diyee dedigini yaptim ise yaradi
Ama aramalar devam eidyir yani nedense bu hafta yine dustu oesimee
Sizce napmaliyim yine bir piskologla gorusmeyi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…