Benim sinirlerim bozuldu şu an hem gülüp hem ağlıyorum

İnanmayacaksın ama azönce ben de aynı şeyi yaptım bianda ağlamak geldi içimden ikisi birbirine karıştı Allah bizi bu durumdan tez kurtarsın inş
Kizlar gecicek gecicek biticek:) ben ati alan uskudari gecti modundayim daha rahatm tabi ama yasanilanlar kolay degil cok sey zoruna gidio insanin. Ama gecti insallah hepimizin gecck

Faydası olmuş daha önce görüşebilirsin. Bir de numaranı falan değiştirseydin keşke istemiyorsun madem

Faydası olmuş daha önce görüşebilirsin. Bir de numaranı falan değiştirseydin keşke istemiyorsun madem

Psikolog onermedi tabiki degstirirsin ama simdi deil dedi
Degistirsend ebu hattin aktif olsun dedi
Yanii karsimdakine cok yogunum bu yuzden vakit ayiramiyorum imaji vermemi istedi
Telefonunun birini acmuyirsan digerini ac
Hic biyerden engelleme
Sizinki birbirinize bagimlilik takinti haline gekmis dedi
Sana ulassin ama istedigi ilgiyi goremeyince yavas yavas soguyacak dedi ve benm 2 yikda yaoamadigimi adamn dedikelrini yapark 1 ayda basarmistim gercektrn:):)

Para ayarlıyımde mağlum hersey zamlandı onceden 170 tl idi suan nedir bilemem

İylestikce daha toparlar orayo daha guzel olur bence goruntu olarak canim o senaryolar hic bitmez zaten ya ufak delik var diyosun ya ordan olur heralde orasi yirtilirda
Adet deligi gozukuyo bi bant gibu yerin altinda yukardada var bence bi delik daha ama o belli ama bant gibi et parcasi var iste garip yani dusunuyorum bu nerden giricek aceb diye

Adet deligi gozukuyo bi bant gibu yerin altinda yukardada var bence bi delik daha ama o belli ama bant gibi et parcasi var iste garip yani dusunuyorum bu nerden giricek aceb diye
Canim sen onu dusunme ilk iliskide öyle bakmadan girmeye calisio zaten anlio nerde oldugunu bide kırk tane sekli var o bölgenin ben artik eminim hic kimseninki anlasilmaz hangi doktorun olursa olsun benimki de zerre anlamadi bugune kadar kimseninde. Deligi farkeder esin yani merak etme kayganlastrci daha cok yardmci olur zaten. Artik sen tutmus iste keyfini cikar mutlu ol bak ne kadar cektin..

Canim deligi ufak birakmis demekki ordan giricek iste altta ve ustte delik birakmis demekki aradada et var yani zar parcasi denilen seyden yapmis bazi zar sekilleri oyle oluyo o sekilde yapti demek internette gormustum o zar sekillerinden

Incir ve kayisi kompostosu yaptim simdi onu iciyorum. Tuvalete cikabilsem her sey normal allah yardim etsin ya
Tamam onu iste dolaba koy her yemegin yaninda ic bikac kasik ya ben surup kullanmadim duzenli olarak onu ictim genelde yemeklerin yanina normalde kabizlik olurdu ama o bi ay hic olmadi.. biraz kayisidir duttur ye yani ama abrtma yani o zaman da mideni bozarsin yemeklerin yanina komposto ic yeter bence.

Canim deligi ufak birakmis demekki ordan giricek iste altta ve ustte delik birakmis demekki aradada et var yani zar parcasi denilen seyden yapmis bazi zar sekilleri oyle oluyo o sekilde yapti demek internette gormustum o zar sekillerinden
Aynen bencede birsuru sekil var. Benimkini de gordum demekki ona gore yapio doktorlar

Tamam canim denyecegim. Esra hanimda ilaci bir olck arttir dedi korkuyorum bir sey olur diye biz onu hamilelere bebeklere bile veriyoruz dedi

Tamam canim denyecegim. Esra hanimda ilaci bir olck arttir dedi korkuyorum bir sey olur diye biz onu hamilelere bebeklere bile veriyoruz dedi
Bisey olmaz canim ya stres zaten bagirsaklara mideye vuruyo ilk benim her zaman muhtemelen ondan oluo senin de ya

Kizlar benim gibi kapizlik sorunu yasayan oldu mu ben bugun yine ölüyorum
Evet canim Bogazmanzarasi nin dediklerini denediginde mutlaka faydasi olmasi lazim kayisi hisafi yada bitki cayi kayisi olanlarda sicak suya serbet yada sicak suya bal zeytinyagi bunlarin etki etmesi lazim canim yapmiyomusun bunlari kabiz olcam diyemi dusunuyosun acaba pskolojik olarak etkileniyosun surekli yattigimizdada hareketsz kaliyoruz ve bagirsaklar calismiyo evin icinde yavas yavas yuru kati gidalar tuketme canim corba ic hep bol bol su ic sivi tuket

Incir ve kayisi kompostosu yaptim simdi onu iciyorum. Tuvalete cikabilsem her sey normal allah yardim etsin ya
Canim o ilacin bi zarari yok ilacin yan etkisi bile yok dogru duzgun belli o ilac serbetli bi karisim bi zarari olmaz korkma ay bukadar ne ilaclar iciyoruz baska zamanlar korkma bukadar korktukca daha kotu etkiliyosun pskolojini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…