- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Benim sinirlerim bozuldu şu an hem gülüp hem ağlıyorum
Kizlar gecicek gecicek biticek:) ben ati alan uskudari gecti modundayim daha rahatm tabi ama yasanilanlar kolay degil cok sey zoruna gidio insanin. Ama gecti insallah hepimizin gecckİnanmayacaksın ama azönce ben de aynı şeyi yaptım bianda ağlamak geldi içimden ikisi birbirine karıştı Allah bizi bu durumdan tez kurtarsın inş
Faydası olmuş daha önce görüşebilirsin. Bir de numaranı falan değiştirseydin keşke istemiyorsun mademYa kızlar keyfinizi kacirmak gibi olmasin ama bisey danismak istiyorum
Ben 3 yil once iliskimde yasadim birlesmeyi... evlenmek istyorduk ama nasip deilmis diyin detaylari gecelim gousmeyi biturdik ama bu cochuk hic benden kopmadi
Ama bi sure birbirimize takinti haline gelmistik
Ben en son bi piskilogdan yardim aldim nasil oesimi birkair diyee dedigini yaptim ise yaradi
Ama aramalar devam eidyir yani nedense bu hafta yine dustu oesimee
Sizce napmaliyim yine bir piskologla gorusmeyi dusunuyorum
Faydası olmuş daha önce görüşebilirsin. Bir de numaranı falan değiştirseydin keşke istemiyorsun madem
Var ama degisik biraz yaa anlam veremedim bir türlü canimCanim bence iylestikce daha cok toparlanir nasil
Nerden giricek derken delik var zaten degilmi
Haklisin kuzumBence de cnm endişe etme kafa ister istemez senaryolar yazıyo da doktorların dediğini unutma hersry yolunda
Adet deligi gozukuyo bi bant gibu yerin altinda yukardada var bence bi delik daha ama o belli ama bant gibi et parcasi var iste garip yani dusunuyorum bu nerden giricek aceb diyeİylestikce daha toparlar orayo daha guzel olur bence goruntu olarak canim o senaryolar hic bitmez zaten ya ufak delik var diyosun ya ordan olur heralde orasi yirtilirda
Canim sen onu dusunme ilk iliskide öyle bakmadan girmeye calisio zaten anlio nerde oldugunu bide kırk tane sekli var o bölgenin ben artik eminim hic kimseninki anlasilmaz hangi doktorun olursa olsun benimki de zerre anlamadi bugune kadar kimseninde. Deligi farkeder esin yani merak etme kayganlastrci daha cok yardmci olur zaten. Artik sen tutmus iste keyfini cikar mutlu ol bak ne kadar cektin..Adet deligi gozukuyo bi bant gibu yerin altinda yukardada var bence bi delik daha ama o belli ama bant gibi et parcasi var iste garip yani dusunuyorum bu nerden giricek aceb diye
Canim stresten oluo galiba senin biraz daDikislerim artik dayanmayacak diye cok korkuyorum
Canim stresten oluo galiba senin biraz dabol bol sivi tüket corbafln kuru kayisidan komposta yap yemeklerin yaninda ic ya bunun mutlaka faydasi olmasi lazim denedin mi
Canim deligi ufak birakmis demekki ordan giricek iste altta ve ustte delik birakmis demekki aradada et var yani zar parcasi denilen seyden yapmis bazi zar sekilleri oyle oluyo o sekilde yapti demek internette gormustum o zar sekillerindenAdet deligi gozukuyo bi bant gibu yerin altinda yukardada var bence bi delik daha ama o belli ama bant gibi et parcasi var iste garip yani dusunuyorum bu nerden giricek aceb diye
Tamam onu iste dolaba koy her yemegin yaninda ic bikac kasik ya ben surup kullanmadim duzenli olarak onu ictim genelde yemeklerin yanina normalde kabizlik olurdu ama o bi ay hic olmadi.. biraz kayisidir duttur ye yani ama abrtma yani o zaman da mideni bozarsin yemeklerin yanina komposto ic yeter bence.Incir ve kayisi kompostosu yaptim simdi onu iciyorum. Tuvalete cikabilsem her sey normal allah yardim etsin ya
Aynen bencede birsuru sekil var. Benimkini de gordum demekki ona gore yapio doktorlarCanim deligi ufak birakmis demekki ordan giricek iste altta ve ustte delik birakmis demekki aradada et var yani zar parcasi denilen seyden yapmis bazi zar sekilleri oyle oluyo o sekilde yapti demek internette gormustum o zar sekillerinden
Tamam onu iste dolaba koy her yemegin yaninda ic bikac kasik ya ben surup kullanmadim duzenli olarak onu ictim genelde yemeklerin yanina normalde kabizlik olurdu ama o bi ay hic olmadi.. biraz kayisidir duttur ye yani ama abrtma yani o zaman da mideni bozarsin yemeklerin yanina komposto ic yeter bence.
Bisey olmaz canim ya stres zaten bagirsaklara mideye vuruyo ilk benim her zaman muhtemelen ondan oluo senin de yaTamam canim denyecegim. Esra hanimda ilaci bir olck arttir dedi korkuyorum bir sey olur diye biz onu hamilelere bebeklere bile veriyoruz dedi
Canim hepimiz yasadik bi sen degilsin bi olcek etki etmiyo demekki sana iki olcek ic mumkun degil yani ishal olmaman stresten oluyosun sen sanirimKizlar benim gibi kapizlik sorunu yasayan oldu mu ben bugun yine ölüyorum
Evet canimKizlar benim gibi kapizlik sorunu yasayan oldu mu ben bugun yine ölüyorum
Canim o ilacin bi zarari yok ilacin yan etkisi bile yok dogru duzgun belli o ilac serbetli bi karisim bi zarari olmaz korkma ay bukadar ne ilaclar iciyoruz baska zamanlar korkma bukadar korktukca daha kotu etkiliyosun pskolojiniIncir ve kayisi kompostosu yaptim simdi onu iciyorum. Tuvalete cikabilsem her sey normal allah yardim etsin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?