- 16 Kasım 2018
- 139
- 291
- 18
- 35
Evet canimBogazmanzarasi nin dediklerini denediginde mutlaka faydasi olmasi lazim kayisi hisafi yada bitki cayi kayisi olanlarda sicak suya serbet yada sicak suya bal zeytinyagi bunlarin etki etmesi lazim canim yapmiyomusun bunlari kabiz olcam diyemi dusunuyosun acaba pskolojik olarak etkileniyosun surekli yattigimizdada hareketsz kaliyoruz ve bagirsaklar calismiyo evin icinde yavas yavas yuru kati gidalar tuketme canim corba ic hep bol bol su ic sivi tuket
Galiba mutlaka yapisina biseyine gore yapiyolardirAynen bencede birsuru sekil var. Benimkini de gordum demekki ona gore yapio doktorlar
Bende hayatimda hic kabiz olmam olmussam bebekken olmusumdur hayatimda ilk kez kabizlik yasadim ben sitresten pskolojik olarak oluyo kesin kabiz olmamamiz gerektigini biliyoruz bu yuzden oluyo resmenBence de canim ben stresten oldum boyle cunku bende hic kapizlik olmazdi omrude ilk defa boyle oldum
Haber vericem demisti ya olabilir gerci esi hep yanindaysa dugun hazirliklari fln dugunumu oldu acaba belki ondan da girememistir
Haber vericem demisti ya olabilir gerci esi hep yanindaysa dugun hazirliklari fln dugunumu oldu acaba belki ondan da girememistir
Zaten dugunu olmucakmiydi sadece nikah mi yapcaklardiki?Haber vericem demisti ya olabilir gerci esi hep yanindaysa dugun hazirliklari fln dugunumu oldu acaba belki ondan da girememistir
Evet canmHilale tuttu demis miydi doktor
Demisti canim iliskiye gircekti girememistiHilale tuttu demis miydi doktor
Aktif ama gecen hafta pazar girmis en son daha da girmemisKeske banyoya gidip ikidakika bi msj atip ciksa dicem ama naptigini bilmeiyoruzkii
Uyeligi aktifmi hala
Nikahlari olmustu dugunude olcakti ama ne zaman onu bilmiyoruz isteZaten dugunu olmucakmiydi sadece nikah mi yapcaklardiki?
Evet ya insallah dusundugumuz gibidirİnşallah öyledir değilse çok kötüüüü
Dugunude olcakti diye biliyorum ama ne zaman olcakti bilmiyorum bi sekilde haber verirdi haber vercektide noldu bilmiyorum yaAcaba onun da sadece nikah mı olacaktı dügün fln varmıydı eger varsa birliktelerdir zaten ama oyle bile olsa Birsekilde yazardı sanırım ya
Acaba onun da sadece nikah mı olacaktı dügün fln varmıydı eger varsa birliktelerdir zaten ama oyle bile olsa Birsekilde yazardı sanırım ya
İnşallah güzel haberle döner valla ben kötü giden bir şeyler mi oldu diye düşünüyorum kurtulsun inşallah ya valla haber versinler de biz de rahatlayalım aklımız kalıyo biz bile huzursuz oluyoruz tanımasak daDugunude olcakti diye biliyorum ama ne zaman olcakti bilmiyorum bi sekilde haber verirdi haber vercektide noldu bilmiyorum ya
Haklisin bizde huzursuz oluyoruz aklimiz kaliyo yaİnşallah güzel haberle döner valla ben kötü giden bir şeyler mi oldu diye düşünüyorum kurtulsun inşallah ya valla haber versinler de biz de rahatlayalım aklımız kalıyo biz bile huzursuz oluyoruz tanımasak da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?