- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
İnsallah canim oyledirKızlar kötü haber tez yayılırmış bence şuan çok mutlu ama fırsat bulup giremiyor :)
Gelir canim evet allah korusun kan gelirCanlar dikislerimize bir sey olsa mutlaka kan gelir heralde degil mi?
Oyle bir durumda cok fazla kan gelmesi gerekir küçük kanamalar sorun teşkil etmiyorCanlar dikislerimize bir sey olsa mutlaka kan gelir heralde degil mi?
Gozun aydin canimKızlar sisligim mini minnacik kallmis sanırım baya iyilesiyorum:):)
Oyle bir durumda cok fazla kan gelmesi gerekir küçük kanamalar sorun teşkil etmiyor
Haklisin canim insan yinede stres yapiyo korkuyo gercektende yaptirmakla bitmiyor tutup tutmamasi kanayip kanamamasi sonrasida malum rahatlama yasansada hamileligiydi acisiydi acilmasiydi derdi basliyo sonrasi o yillarca cektigin psikoloji uzerinde kaliyo o kadar sey yasiyoruz hepimiz kolay kolay bu psikolojiyide atlatamayiz bunu en iyi sen bilirsin su an canm aramizda adim adim hepsini yasayan oncelikli sen varsin Allah hepimizin yardimcisi olsun burasida olmasa birbirimizle paylasmasak nasil olurdu dusunemiyorumCanim sen onu dusunme ilk iliskide öyle bakmadan girmeye calisio zaten anlio nerde oldugunu bide kırk tane sekli var o bölgenin ben artik eminim hic kimseninki anlasilmaz hangi doktorun olursa olsun benimki de zerre anlamadi bugune kadar kimseninde. Deligi farkeder esin yani merak etme kayganlastrci daha cok yardmci olur zaten. Artik sen tutmus iste keyfini cikar mutlu ol bak ne kadar cektin..
Resim atmismiydim canim sana benCanim deligi ufak birakmis demekki ordan giricek iste altta ve ustte delik birakmis demekki aradada et var yani zar parcasi denilen seyden yapmis bazi zar sekilleri oyle oluyo o sekilde yapti demek internette gormustum o zar sekillerinden
Yok kuzum istemistim de atmamaistinResim atmismiydim canim sana ben
Bizde cok merak ediyoruzGercekten o hilal napti bende cok merak ettim simdi insallah hersey yolundadir
Delik su an ustte onceden ortadamiydi canim anlayamadim pek sanirimKizlar simdi dikimden onceki resmime baktim delik normaldede cok altta degilmiski ben baya altta saniodum dikimden sonra ortada oldu delik die moralim bozuluodu simdi tek fark delik daha kucuk ve düzgün parca parca degil yoksa yeri ayni yine.. baya icim rahatladi..
Yok canim delik ayni yerde su an sadece daha kücuk.. ben yeri degisti die dert ediodum baktim dikimden önceki halinden tek fark kucuk olmasi ve parca parca durmamasi yani delik ayni yerde. guzel bisey bu mutlu oldum :)Delik su an ustte onceden ortadamiydi canim anlayamadim pek sanirim
Himm anladim canim simdi evet deligin yeri degismiyo adam alttan dike dike yukari cikiyo isteYok canim delik ayni yerde su an sadece daha kücuk.. ben yeri degisti die dert ediodum baktim dikimden önceki halinden tek fark kucuk olmasi ve parca parca durmamasi yani delik ayni yerde. guzel bisey bu mutlu oldum :)
Himm anladim canim simdi evet deligin yeri degismiyo adam alttan dike dike yukari cikiyo iste
Sanırım kafayi yiyorum 1 saattir sebeosizce agladim agladim sonra geçti
Mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?