Haklisin canim insan yinede stres yapiyo korkuyo gercektende yaptirmakla bitmiyor tutup tutmamasi kanayip kanamamasi sonrasida malum rahatlama yasansada hamileligiydi acisiydi acilmasiydi derdi basliyo sonrasi o yillarca cektigin psikoloji uzerinde kaliyo o kadar sey yasiyoruz hepimiz kolay kolay bu psikolojiyide atlatamayiz bunu en iyi sen bilirsin su an canm aramizda adim adim hepsini yasayan oncelikli sen varsin Allah hepimizin yardimcisi olsun burasida olmasa birbirimizle paylasmasak nasil olurdu dusunemiyorum

Canim deligi ufak birakmis demekki ordan giricek iste altta ve ustte delik birakmis demekki aradada et var yani zar parcasi denilen seyden yapmis bazi zar sekilleri oyle oluyo o sekilde yapti demek internette gormustum o zar sekillerinden
Resim atmismiydim canim sana ben

Kizlar simdi dikimden onceki resmime baktim delik normaldede cok altta degilmiski ben baya altta saniodum dikimden sonra ortada oldu delik die moralim bozuluodu simdi tek fark delik daha kucuk ve düzgün parca parca degil yoksa yeri ayni yine.. baya icim rahatladi..

Delik su an ustte onceden ortadamiydi canim anlayamadim pek sanirim

Delik su an ustte onceden ortadamiydi canim anlayamadim pek sanirim
Yok canim delik ayni yerde su an sadece daha kücuk.. ben yeri degisti die dert ediodum baktim dikimden önceki halinden tek fark kucuk olmasi ve parca parca durmamasi yani delik ayni yerde. guzel bisey bu mutlu oldum :)

Yok canim delik ayni yerde su an sadece daha kücuk.. ben yeri degisti die dert ediodum baktim dikimden önceki halinden tek fark kucuk olmasi ve parca parca durmamasi yani delik ayni yerde. guzel bisey bu mutlu oldum :)
Himm anladim canim simdi evet deligin yeri degismiyo adam alttan dike dike yukari cikiyo iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…