Biz korkudan bence hic acip bakamayizSelam kızlar ben bayadır gırmıyordum baya konuşulmuş yenı kızlar gelmıs aramıza bızde daha N Nelizz le kontrola gidemedık ama cok merak edıyoruz @Saklasamani eğer yenı yaptırdıysan dasigy nın dedıgı gıbı açıp acıp resım cekme bız 6. Haftamıza gırecegız korkumuZdan acıp bakamıyoruZ bile
Bız korka korka 6. Haftamızı ıyı doldurduk hattaBiz korkudan bence hic acip bakamayiz
Ay hakkaten korka korka 6. Haftamiza geldik aman doktor tutmus desin biz bakmasakta olur yaniBız korka korka 6. Haftamızı ıyı doldurduk hatta
Baktığı için tutmayan bi arkadaş da olmuştu yapma bence deEvet Çarşamba günü yaptirmiştim bakmiyorum birdaha söz
Doktordan geldıkten sonrada bır ay sonra Ankara’da başka doktora gosterelım bence canımAy hakkaten korka korka 6. Haftamiza geldik aman doktor tutmus desin biz bakmasakta olur yani
Evet ya nerde bu kız bende özelden yazdın cevap ta vermedı en son kabız gıbı bırsey oldum demıstı sankı sonra kaybolduU Umutsuzkadin34 kiz iyimisin sesin cikmiyo hic
ne zaman kontrole gideceksiniz sizde mi turgay hocaya yaptırdınizAy hakkaten korka korka 6. Haftamiza geldik aman doktor tutmus desin biz bakmasakta olur yani
Evet canım Turgay hocaya yaptırdık hafta sonuna kadar gıdecegız ya Çarşamba gunu yada cuma sanırım uçak bıletlerıne bakalımda bıne zaman kontrole gideceksiniz sizde mi turgay hocaya yaptırdıniz
Inşallah güzel haberler alırsınız başka dra gitmeyi düşünüyor musunuz canımEvet canım Turgay hocaya yaptırdık hafta sonuna kadar gıdecegız ya Çarşamba gunu yada cuma sanırım uçak bıletlerıne bakalımda bı
Insallah alırız canım kötü bırsey duymak ıstemıyoruz acıkcası cok dıkkat ettık halada yan oturup yan yatıyoruz oturmamız kalkmamıza hala dıkkat edıyoruz anlıyacagın başka doktora bır ay sonra gıdecegız hemen gitmeyızInşallah güzel haberler alırsınız başka dra gitmeyi düşünüyor musunuz canım
TamamDoktordan geldıkten sonrada bır ay sonra Ankara’da başka doktora gosterelım bence canım
En son iyiydi sorunu yoktu ama hic sesi cikmadi bende merak ettimEvet ya nerde bu kız bende özelden yazdın cevap ta vermedı en son kabız gıbı bırsey oldum demıstı sankı sonra kayboldu
Bu hafta gidicez insallah canim evet turgay hocaya yaptirdik canimne zaman kontrole gideceksiniz sizde mi turgay hocaya yaptırdıniz
Aynen oyle yapariz canim insallahInsallah alırız canım kötü bırsey duymak ıstemıyoruz acıkcası cok dıkkat ettık halada yan oturup yan yatıyoruz oturmamız kalkmamıza hala dıkkat edıyoruz anlıyacagın başka doktora bır ay sonra gıdecegız hemen gitmeyız
Eğer tutmus derse bır ay sonra başka doktora gorunmemız daha ıyı olacak
Dayanırız yeterki istedigimiz sonucu alalım yaBenim onceden cok kolay olmamisti aciyodu zorlaniyodum canim zorlanma olunca es daha inanir sonucta zor giriyo yani o zaman daha inandirici boyle seyler dusunmene gerek yok canim sadece zor giriyomus aciyomus onada dayancaz artik
İnsallah hepimiz aliriz canim insallahDayanırız yeterki istedigimiz sonucu alalım ya
Bu arafa canım nasıl hareketleriniz normale döndümü oturmanızda varmı bi degişiklikAy hakkaten korka korka 6. Haftamiza geldik aman doktor tutmus desin biz bakmasakta olur yani
Canım olur öyke takımtılı hocalar o kadar emek boşa mı gitsin pes etme sakın kızların desigi gbi o kadar zor şeylerin üsteainden geldin buda geçer bozma moraliniiKizlar cok kotuyum 2 saattir hickira hickira agliyorum yarin savunmam var hocanin yanina gittim saydi döktü birsürü şey yarina ne moralim kaldi ne bisey komple yuksek lisansi fln birakip gidesim var bi insanin ustune bu kadar gelinmez ya. Kendimi durduramiyorum surekli agliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?