- 16 Eylül 2018
- 118
- 106
- 18
- 30
Canım ben şükrü beye yaptırdım , hatta yarın 10.günüm olacak . Sormak istediğin birşey olursa yardımcı olabilirimKızlar ben de yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum akın beyin yerine gelen şükrü beye giden varsa bilgi verebilir mi ayrıca işlemi düşünen biriyle gidebilirim
Evet canim normal hareket edebiliyoruz ama ustune oturmuyoruz halaaBu arafa canım nasıl hareketleriniz normale döndümü oturmanızda varmı bi degişiklik
Öyledir cnm bir de siz yakın tarihe bakıyorsunuzUcak biletleri ucmus durumda ya
22 ocaktan sonra fiyatlar uygunÖyledir cnm bir de siz yakın tarihe bakıyorsunuz
Senin tutmus demis doktor artik rahat etmen lazim seninPsikoljim bozuldu iyice benim
Kan gelicektir tabiki canim herkesin geliyo yaniBenim nişanlım çok biliyor herşeyi kan gelecek kafasında bana çok güveniyor o konuda ama ben bi türlü atlatamiyorum
Sömestrda geldi ondan bu kadar pahalıdır sonrası in bakın belki daha uygundurUcak biletleri ucmus durumda ya
Bize denk geldi oda resmen ya of of sonraki gunlere bakiyoruz en uygun hangisi olursa 250 tek yön olurmu yuh yaSömestrda geldi ondan bu kadar pahalıdır sonrası in bakın belki daha uygundur
Benimki de oyle cnm büyük ihtimal herkesin böyledir o derece bize guvenıorlar İstersen bir doktora daha git cnm belki biraz daha iyi olmanı sağlar bu durumu atlatmadan kafalarımız tam rahat etmeyecek ama belki az da olsa daha iyi düşünmeni sağlar bir de herkes darlıktan dert yanıyo baksana kanayacaktır sanırım yaaBenim nişanlım çok biliyor herşeyi kan gelecek kafasında bana çok güveniyor o konuda ama ben bi türlü atlatamiyorum
Keşke daha önce imkanınız olsa da gitmeseymişsiniz ama yapacak birsey yok inş istediğiniz gibi bulursunuz cnmBize denk geldi oda resmen ya of of sonraki gunlere bakiyoruz en uygun hangisi olursa 250 tek yön olurmu yuh ya
Daha once gidebilseydik iyi olcakti tabi Hayirlisi olsun diyorum canim gec olsun guc olmasin bekledik bukadar gideriz allahin izniyle insallahKeşke daha önce imkanınız olsa da gitmeseymişsiniz ama yapacak birsey yok inş istediğiniz gibi bulursunuz cnm
Başka doktor var mı canım onerebilcegin güvenilir biri bide senin düğünün ne zaman yaptırdın mi sen hangi doktora yaptınBenimki de oyle cnm büyük ihtimal herkesin böyledir o derece bize guvenıorlar İstersen bir doktora daha git cnm belki biraz daha iyi olmanı sağlar bu durumu atlatmadan kafalarımız tam rahat etmeyecek ama belki az da olsa daha iyi düşünmeni sağlar bir de herkes darlıktan dert yanıyo baksana kanayacaktır sanırım yaa
Evet evet geç olsun da güç olmasın vardır elbet zamanı gidersiniz Allah’ın izniyleDaha once gidebilseydik iyi olcakti tabi Hayirlisi olsun diyorum canim gec olsun guc olmasin bekledik bukadar gideriz allahin izniyle insallah
Aynen oyle kuzum hayirlisi bu demekkiEvet evet geç olsun da güç olmasın vardır elbet zamanı gidersiniz Allah’ın izniyle
Dünden beri yok kayboldu müsait değil sanırım cok savunma dolayısıyla.Bogazmanzarasi kuzum naptin savunman nasil oldu
İnsallah cani cok skkndi bugun savunmasini yapcakti insallah iyi gecmistir onun icinDünden beri yok kayboldu müsait değil sanırım cok savunma dolayısıyla.
en son ağlıyorum fln yazmış dün iyidir bir sıkıntı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?