Ne savunması bilgisi olan var mı merak ettinİnsallah cani cok skkndi bugun savunmasini yapcakti insallah iyi gecmistir onun icin
Yuksek lisansini yapiyoda bitircek iste insallah tez savunma fln canimNe savunması bilgisi olan var mı merak ettin
Sıkma canını gidersiniz inşallah dikkat edin yineBize denk geldi oda resmen ya of of sonraki gunlere bakiyoruz en uygun hangisi olursa 250 tek yön olurmu yuh ya
İnsallah canim hayirlisi olsunSıkma canını gidersiniz inşallah dikkat edin yine
Gözun aydin canim zaten suphemiz yoktu bizim bitti gecti me guzelKızlar şukur atlattim savunmami soguk terler atarak dua ettiginiz icin cok tesekkurler ama dun gece hic uyumadim
Ooh şükür canım bak herşey tıkırında gidiyor :)Kızlar şukur atlattim savunmami soguk terler atarak dua ettiginiz icin cok tesekkurler ama dun gece hic uyumadim
Canim sabaha kadar agladim sinirlerim bozuldu hic tikirinda gibi hissetmiyorum duzeltme verdiler zaten yine calismam lazim bi süre bi bitsydi su okul omrumden omur caldi vallaOoh şükür canım bak herşey tıkırında gidiyor :)
Olsun herşey geçicek ohoo sen neleri atlatmadın kiCanim sabaha kadar agladim sinirlerim bozuldu hic tikirinda gibi hissetmiyorum duzeltme verdiler zaten yine calismam lazim bi süre bi bitsydi su okul omrumden omur caldi valla
Dogru soyluyor bencede sen neleri atlatmissin bumu koycak beeeeeeOlsun herşey geçicek ohoo sen neleri atlatmadın ki
Lokal anestezi cnmBu islemleri yaptırırken doktorunuz ne tur bir anestezi uyguladi? Uyutuldunuz mu? Yoksa sadece lokal anestezi mi?
Lokal anestezi cnm
Önce kalçadan bir iğne yapıyor cnm sonra bisey hissetmiyorsun ölüp bitiyor hemen kolay bir operasyon gözünde büyüttüğün kadar değil emin olabilirsin
Kızlar şukur atlattim savunmami soguk terler atarak dua ettiginiz icin cok tesekkurler ama dun gece hic uyumadim
Lokal anesteziBu islemleri yaptırırken doktorunuz ne tur bir anestezi uyguladi? Uyutuldunuz mu? Yoksa sadece lokal anestezi mi?
Once kalcadan bi tane igne sonra vajina icine kenarlara 3 tane igne cok hissetmiyosun ama cok acimiyo yaniAyrıntı verir misiniz lütfen? Lokal anestezi igne ile genital bölgeye mi uygulandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?