Benim o konuda hic bilgim yok darmi senin yani anlamadimBen tam tersi genişletme operasyonu yaptıracağım septum gibi bir şey tarif etti doktorum ancak çok tedirginim
Tabiki ayip ettin istediginiz cikolata olsun :)Yaa harikasinBogazmanzarasi
Hayirli olsun umarim cok guzel bir is hayattin olur:)::)
Artik bize bir cikolata ısmarlarsın
Benim o konuda hic bilgim yok darmi senin yani anlamadim
Actirip
Genislettircekmisin
Sen diktirdin de mi dar yoksa senin dogal halimi darEvet aynen öyle
Sen diktirdin de mi dar yoksa senin dogal halimi dar
Bizim evlilik daha yok ne olcak bende bilmiyorum orasi iyce etlesirse zaten yandik herseyi koyvermek istiyorum artik cok yoruldumya kızlar hilal nerde ben cok korkuyorum hatat gecen gun N Nelizz e dedım bızde acaba gecıcımı yaptırsaydık ondan herkes sonuc alıyor ne acılmadı dıyen var nede kanamam olmadı dıyen varr ama hılal acılmadı dıyorr bız sımdı yaptırdık ne zaman evlenecegımız bıle bellı degıl orası ıyıce etlesırse ve acılmayıp esımız doktora goturmek ısterse ne yaparız
İgneyle uyusturuyolar oraya igne yapiyolar cokHayır hiçbir işlem yaptirmadim. Sadece darlık var. Amacim bu tur islemlerde nasıl bir anestezi kullanıldığını öğrenmek
Benim geçici imkanım olmadığı için ben kalıcı yaptırdım cnm kalıcının da 1 sene 3sene gibi yada 10 sene gibi bir kısıtlaması yok ilişkiye girmek için zaten oyuzden kalıcı ama Etleşme durumu bence şöyle yani orası bütünleşecek zaman geçtikçe et çoğalmayacak ki ordaya kızlar hilal nerde ben cok korkuyorum hatat gecen gun N Nelizz e dedım bızde acaba gecıcımı yaptırsaydık ondan herkes sonuc alıyor ne acılmadı dıyen var nede kanamam olmadı dıyen varr ama hılal acılmadı dıyorr bız sımdı yaptırdık ne zaman evlenecegımız bıle bellı degıl orası ıyıce etlesırse ve acılmayıp esımız doktora goturmek ısterse ne yaparız
canım doğru soyluyorsun ama hilal oyle yazıp cıkınca benı cok korkuttu bende kalıcı yaptırıyımkı bırde dugun arasında onla ugrasmayım dedım ama hilalde boyle olunca kafam karıstıBenim geçici imkanım olmadığı için ben kalıcı yaptırdım cnm kalıcının da 1 sene 3sene gibi yada 10 sene gibi bir kısıtlaması yok ilişkiye girmek için zaten oyuzden kalıcı ama Etleşme durumu bence şöyle yani orası bütünleşecek zaman geçtikçe et çoğalmayacak ki orda
Tam ne durumda bilmiyoruz cnm boğazmanzarası nasıl yaptı ozmn mesela onun da dardı Hilal anlatmadı henüz işte anlatsa az da olsa anlayıp düşüneceğizcanım doğru soyluyorsun ama hilal oyle yazıp cıkınca benı cok korkuttu bende kalıcı yaptırıyımkı bırde dugun arasında onla ugrasmayım dedım ama hilalde boyle olunca kafam karıstı
evet bilmiyoruz bır gelseydııı hayırlısı ile cok merak edıyorumTam ne durumda bilmiyoruz cnm boğazmanzarası nasıl yaptı ozmn mesela onun da dardı Hilal anlatmadı henüz işte anlatsa az da olsa anlayıp düşüneceğiz
ıkımızde cok mutsusuzArtik etlesmis girmis girmemis hic bisey umrumda degil tükendim dibin dibini gordum biraktim herseyi kendi haline
Mutsuzlugun en mutsuzlugu heraldeıkımızde cok mutsusuz
Siz önce bir kontrolü gerçekleştirin cnm en azından tuttugunu öğrenelim sonrasında hepimizin durumu yine aynı gidince aklınızdaki tüm soruları da doktora sorun o daha iyi bilirıkımızde cok mutsusuz
hocaya baya soru soracagız bu gıttıgımızde ama uçak bıletlerı pahalı olunca suanda gıdemıyoruz yoksa cumartesi gunu gıdıyordukSiz önce bir kontrolü gerçekleştirin cnm en azından tuttugunu öğrenelim sonrasında hepimizin durumu yine aynı gidince aklınızdaki tüm soruları da doktora sorun o daha iyi bilir
Anladım cnm geç olsun da güç olmasın bizi de sonra bilgilendirin hemen neler diyecek bu sorulara fln ben de cok merak ediyorumhocaya baya soru soracagız bu gıttıgımızde ama uçak bıletlerı pahalı olunca suanda gıdemıyoruz yoksa cumartesi gunu gıdıyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?