Anladım cnm geç olsun da güç olmasın bizi de sonra bilgilendirin hemen neler diyecek bu sorulara fln ben de cok merak ediyorum
tabıkıde zaten doktor oraya baakrken ben nelızın yanında olacam benımkını doktor kontrol ederken de nelız yanımda olacak hemenn fotografıda cekecegız ve kafamızdakı butun soruları sorup sızıde bılgılendırecegız canım hayırlıs ıle bır gıtseydıkk

Gidersiniz cnm Allah’ın izniyle inş

İstanbullu kizlar sabiha gökcenden turgay beyin yerine nasil gidilir marmarayla fln kolaymis

Kızlar ben de yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum akın beyin yerine gelen şükrü beye giden varsa bilgi verebilir mi ayrıca işlemi düşünen biriyle gidebilirim

Canım Şükrü bey yenı gelmemiş
Cok cok uzun yıllardır ordaymıs zaten
Akın bey bu işlem çok cok basarılı dedı
Oda cok uzun yıllardır bu işlemı yapıyormus zaten

Tam ne durumda bilmiyoruz cnm boğazmanzarası nasıl yaptı ozmn mesela onun da dardı Hilal anlatmadı henüz işte anlatsa az da olsa anlayıp düşüneceğiz

Artik etlesmis girmis girmemis hic bisey umrumda degil tükendim dibin dibini gordum biraktim herseyi kendi haline

ıkımızde cok mutsusuz
Kizlar sakin olun o kadar olumlu sonuc varken tek kisiye takilmayin yani olumluya odaklanin.. o da zaten tam anlatmadi

Bu arada cok şükür turgay beye yazdım bütün yorumlar kalktı şükür herkesınkı kalktı

Hoşbulduk canım. Arkadaşları harun özkan bey e hymenoplasti ameliyatı oldum. Aklınıza yakılan soru varsa sorun. Ücret 4 bin tl. Lokal anestezi ile yapıldı. Kontrole de gittim kendimi gördüm başarılı idi. Sorusu olan buyursun

Burda harun beyı düşünen kızlar vardı tatlım
4 sene sonra kanaması olan kızla konusunca ben taktır ettım zaten kendısını
Insallah sende cok güzel sonuc alırsın tatlım:)

İnşallah inşallah canım görünene göre iyi sonuç alacağım

Canım adam doçent zaten
Bıldgım kadarıyla cınsiyet degıstıren amelıyatları bıle var cok ünlü bir plastik cerrah
Burdakı yorumlardan anladıgım kadarıyla herkesın fazlasıyla kanaması olmus
4 bın hıc bırsey degıl bence
Yeterkı sonuc alalım

Tabiki öyle insanlar canından oluyor böyle birşey için

Evet eskı yorumlara bakıyorumda bu bu işlemde cok ıyımıs allahın izniyle bızd cok güzel sonuçlar alıcaz
Ama dedıgım gıbı eskı erkek arkadasını unut
Bu bu kadar cektıkten sonra onlar gelsede kabul etmemelıyız :/

Hayır hayır pansuman filan yok beş gün ilaç kullanım bir hafta hareketlerime dikkat ettim

Hastane de zaten farklı bir işlem adı altında kayıt acılıyordu dımı canım?
Bende harun beyde baska işlemler düşünüyorum keske bana ındırım yapsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…