tabıkıde zaten doktor oraya baakrken ben nelızın yanında olacam benımkını doktor kontrol ederken de nelız yanımda olacak hemenn fotografıda cekecegız ve kafamızdakı butun soruları sorup sızıde bılgılendırecegız canım hayırlıs ıle bır gıtseydıkkAnladım cnm geç olsun da güç olmasın bizi de sonra bilgilendirin hemen neler diyecek bu sorulara fln ben de cok merak ediyorum
Gidersiniz cnm Allah’ın izniyle inştabıkıde zaten doktor oraya baakrken ben nelızın yanında olacam benımkını doktor kontrol ederken de nelız yanımda olacak hemenn fotografıda cekecegız ve kafamızdakı butun soruları sorup sızıde bılgılendırecegız canım hayırlıs ıle bır gıtseydıkk
Kızlar ben de yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum akın beyin yerine gelen şükrü beye giden varsa bilgi verebilir mi ayrıca işlemi düşünen biriyle gidebilirim
Tam ne durumda bilmiyoruz cnm boğazmanzarası nasıl yaptı ozmn mesela onun da dardı Hilal anlatmadı henüz işte anlatsa az da olsa anlayıp düşüneceğiz
Artik etlesmis girmis girmemis hic bisey umrumda degil tükendim dibin dibini gordum biraktim herseyi kendi haline
Kizlar sakin olun o kadar olumlu sonuc varken tek kisiye takilmayin yani olumluya odaklanin.. o da zaten tam anlatmadiıkımızde cok mutsusuz
Evet anlatmadi insanlari korkuttu boyle yaKizlar sakin olun o kadar olumlu sonuc varken tek kisiye takilmayin yani olumluya odaklanin.. o da zaten tam anlatmadi
Hoşbulduk canım. Arkadaşları harun özkan bey e hymenoplasti ameliyatı oldum. Aklınıza yakılan soru varsa sorun. Ücret 4 bin tl. Lokal anestezi ile yapıldı. Kontrole de gittim kendimi gördüm başarılı idi. Sorusu olan buyursun
İnşallah inşallah canım görünene göre iyi sonuç alacağımBurda harun beyı düşünen kızlar vardı tatlım
4 sene sonra kanaması olan kızla konusunca ben taktır ettım zaten kendısını
Insallah sende cok güzel sonuc alırsın tatlım:)
İnşallah inşallah canım görünene göre iyi sonuç alacağım
Tabiki öyle insanlar canından oluyor böyle birşey için
Kesinlikle haklısın tatlım
Hayır hayır pansuman filan yok beş gün ilaç kullanım bir hafta hareketlerime dikkat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?