Özel hastane de olduğu için her hangi bir özel hastahane ye Grip şikayeti ile bile gitsek bu devlette çıkmıyor doğal olarak oda çıkmaz diye düşünüyorum yalnisim varsa duzeltin

Özel hastane de olduğu için her hangi bir özel hastahane ye Grip şikayeti ile bile gitsek bu devlette çıkmıyor doğal olarak oda çıkmaz diye düşünüyorum yalnisim varsa duzeltin

İşlemın guzel olmus :) işlem fotoğrafını gördüm canım kızlar ısteyınce at :)
Benımkı nasıl?

Senin işlem de gerçekten çok başarılı tamamen kapalı helal olsun ya verdiğimiz para.

Ben bosuna demıyorum harun özkan ve şişli med bu konuda cok basarılı verdiğimiz para helal olsun:) senınkıde cok basarılı cok guzel olmus

G Gandree92 ama senın 1 aylık
Benım 2 ay olacak
Senınkının 1 aya kadar komple ızlerı gıder cnm.
1 ay sonra benımkı gıbı tamamen dogal olur:)

Valla bana şuan bile Normal geliyor :))))) iki ay geçince belki dediğin gibi olur canım bugün 32.günüm benim başka doktor Ä da kontrol için gitmicem

Hıc gıtmene gerek yok zaten komple kapalı:)
Ve cok dogal ve basarılı
Kanama olmama sansı yok
Bence bız kurtulduk cünkü bunları doktorlar bıle anlayamaz bemce:))

Bende öyle düşünüyorum allah herkese yardım etsin bilgi almak isteyenler olursa yazsın zamanında bende üye olmadan hep takip ettim tek tek okudum hepsini. Ama olduktan sonra harun bey bana tertemiz bir hayat verdi dusundum ki burada bunu dile getirmeliyim

Canım valla ıyıkı tanıdım senı
Acayıp moral verdın banada:) bu doktorlar olmasaydı ne yapardık bılmıyorum
Benımde şükür moralım cok düzgün
Allah razı olsun onlardan valla
Bızede huzur mutluluk versın
Allah bu durumdakı herkese yardım etsın:)

İyi oldu canım pskolojik olarak destek oluyoruz işte dahada insanlara destek olalım aynı durumda bizde olduk bunun bilincin Deyi z

Ortası cizik cizik canım neden oyle

Oraya ıslem yapmadı doktor
O benım kendı vajına yapım cok fazla kalın yapıda zaten bakıreykende asagısıda oyleydı asagıyı dıktı doktor her kadının vajına yapısı farklı bu işlemden once yıne cok kapalı ama cok pürüzsüzlüydü
Şimdi cok daha estetık oldu ameliyat oldugu hıc bellı degıl gören cok begendı valla tam anlamıyla kapalı ve iz yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…