Hastahane de labioplasti adı altında işlem açıldı canım benim kağıdım da o yazdı
Özel hastane de olduğu için her hangi bir özel hastahane ye Grip şikayeti ile bile gitsek bu devlette çıkmıyor doğal olarak oda çıkmaz diye düşünüyorum yalnisim varsa duzeltin
Senin işlem de gerçekten çok başarılı tamamen kapalı helal olsun ya verdiğimiz para.
Valla bana şuan bile Normal geliyor :))))) iki ay geçince belki dediğin gibi olur canım bugün 32.günüm benim başka doktor Ä da kontrol için gitmicem
Bende öyle düşünüyorum allah herkese yardım etsin bilgi almak isteyenler olursa yazsın zamanında bende üye olmadan hep takip ettim tek tek okudum hepsini. Ama olduktan sonra harun bey bana tertemiz bir hayat verdi dusundum ki burada bunu dile getirmeliyim
İyi oldu canım pskolojik olarak destek oluyoruz işte dahada insanlara destek olalım aynı durumda bizde olduk bunun bilincin Deyi z
Kızlar bana resım atabılırmısınıx merak ettımİyi oldu canım pskolojik olarak destek oluyoruz işte dahada insanlara destek olalım aynı durumda bizde olduk bunun bilincin Deyi z
Kızlar bana resım atabılırmısınıx merak ettım
Ne guzel kurtulmuşsun canım bende amalıyat oldum ama daha tuttumu tutmadımı bılmıyorızw resımde cekemıyoruz merak ettım senınkı 2 ay olduysa baya ıyılesmıstırDur ben atım kenımınkını
Ne guzel kurtulmuşsun canım bende amalıyat oldum ama daha tuttumu tutmadımı bılmıyorızw resımde cekemıyoruz merak ettım senınkı 2 ay olduysa baya ıyılesmıstır
Ortası cizik cizik canım neden oyleAttım cnm ben
Ortası cizik cizik canım neden oyle
Neden kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?