Anladım canım benım anatomık yapıp duzdu ondan sordum ınsalalh kanamanda olur kırtulursun dugun ne zamanOraya ıslem yapmadı doktor
O benım kendı vajına yapım cok fazla kalın yapıda zaten bakıreykende asagısıda oyleydı asagıyı dıktı doktor
Neden kız
Anladım canım benım anatomık yapıp duzdu ondan sordum ınsalalh kanamanda olur kırtulursun dugun ne zaman
Sorun değil yaw , Eminim hiç birimizin psikolojisi çokta iyi değildir
Hadı ınsallah olur yaa burdakı butun kızlar mutlulugu hakedıyorİnsallah senınde
Hatta bakıreyken benım vajınam neden böyle dıyeodum o kadar kalın bır kızlık zarıydıkı asasıda pütür pütür cırkın
Doktorun dıktırgı yer ne kadar estetık oldu yukarıya dokunmadı ama dogal centıklı olabılıyormus vajına
Keske yukarıyıda dikseydı doktor
Ozaman cok estetık olurdu ahahah
Insallah bu yaz bırseyle olacak ilişkim var ama henüz yüzük takımadı yazın evlenme Durumu var ama
Hadı ınsallah olur yaa burdakı butun kızlar mutlulugu hakedıyor
Bende istiyorum bi sakıncası yoksa fotoyu görmeyi merak ettim nasıl duruyoAy ne bılım diger konu yüzünden :) haksız yere
Benım pıskolojım bozuldu bıraz sanırım:)
Bende istiyorum bi sakıncası yoksa fotoyu görmeyi merak ettim nasıl duruyo
Arkadaslar bende üye olmadan once surekli takip ediyordum..olan arkadaslara bir sorum olacak. 4.000 tl ucretin ustune ozel hastanede bu islemi oldugunuz icin ekstra para odediniz mi?
Henüz dra karar vermedim. Istanbul disindayim canım. Arastiriyorum bakalim daha evlilik vs. Surecim yok ama kafayi yedirtiyor insana..artik yoruldum diyelim. Para vs durumlarini halletsem bir an once olurum. Psikolojik olarak kurtulan herkes adina nasil mutlu oluyorum anlatamam. O kadar doluyum ki ne bileyim iste
Sagol canim..antalya
Eminim oyledir kurtulanlarin sevinclerini gorunce psikolojik olarak rahatlamak baskadir. Dısardan her sey yargilamak falan o kadar kolay ki neyin ne oldugunu anca icimizde biz biliyoruz.Anladım insallah sende bir an önce kurtulursun
Gercekten ınsanın piskolojı sı duzelıyo
Eminim oyledir kurtulanlarin sevinclerini gorunce psikolojik olarak rahatlamak baskadir. Dısardan her sey yargilamak falan o kadar kolay ki neyin ne oldugunu anca icimizde biz biliyoruz.
Guzel dilegin icin cok tesekkur ederim.
Merhaba ben harun özkan bey e 4 bin tl ye ameliyat oldum özel hashane de ameliyat gerçekleşti ve ekstra bir ücret ödemedimArkadaslar bende üye olmadan once surekli takip ediyordum..olan arkadaslara bir sorum olacak. 4.000 tl ucretin ustune ozel hastanede bu islemi oldugunuz icin ekstra para odediniz mi?
bu iyiymis bazen dusunuyordum acaba ozel hastanede oluyor diye isteniyor mu acaba diye cevap icin tesekkurler cnmMerhaba ben harun özkan bey e 4 bin tl ye ameliyat oldum özel hashane de ameliyat gerçekleşti ve ekstra bir ücret ödemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?