konu o kadar uzamışkii...
kızlar kalıcı olarak diktirmek için ankara da bir doktor biliyormusunuz? kesin sonuç alan ankarada yaptıran var mıdır?

Canım Ankara da kalıcı yaptırıp olumlu sonuc alan görmedım ben
Ama gecıcı yapıp sonuc alan cok gördüm nişanlısımısın?

istanbula gitmem imkansız :/
mecbur ankarada bir yere gitmeliyim canım
Ankarada kalıcı yapıyoruz deselerde gecıcı yapıyorlar canım düğünden bır kaç önce gel derler tekrardan ıslem yapmak ıcın haberın olsun ben her doktoru aramıstım

istanbula gitmem imkansız :/
mecbur ankarada bir yere gitmeliyim canım
O zaman geçici işlemi düşünmelisin bence de çünkü kalıcı yapabilenler İstanbul da maalesef. Keşke Ankara’da da diğer illerde de yapabilen olsaydı. Kalıcı yapıyorum diyenler de denildiği gibi son dikişe diye çağırıp tekrar dikiş atıyorlar o yüzden galiba geçici yaptırmak daha mantıklı Ankara için

geçici yaptırmak için de doktor önemli. gökçen erdoğan ı tavsiye etti birisi ama nedir ne değildir bilmiyorum. ayrıca geçici içinde zarın yırtılma yapısı önemliymiş sanırım
offf çok zor çoookk

Zar kalıntın hiç yoksa bile içe dikiş atıp yapıyorlarmış canım o yüzden sorun etme ben de geçici yoğun düşünüyorum Gökçen hanım için iyi şeyler duydum bir çok kişiden geçici konusunda. İrfan Tarhan vardı bi de geçicide 2-3 kişi

Ben kalıcı yaptırdım da
kızlar geçici riskli değil mi ya. Ya erkenden dikiş açılır sa
İki yöntemin de her zaman riski var maalesef bence. Allah doğrusunu sonuç alacak olduğumuz hangi işlemse onu nasip etsin inşallah herkese

İnşallah canım haklısın benim evlilik gibi bi durumum olmadığı için kalıcı tercih ettim. Belki de yakın zamanda olsaydı öyle yapardım zor işler bunlar çok stresli

irfan tarhan dan kalıcıyı da duydum canım hatta burdan biri yazmıştı. gerçekten stresli durumlar :/

irfan tarhan dan kalıcıyı da duydum canım hatta burdan biri yazmıştı. gerçekten stresli durumlar :/

O kadar stres yapma cnm daha düğüne var iyice arastır öyle git İnsallah bir sekılde sende bu olayı atlatacaksın korkma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…