konu o kadar uzamışkii...
kızlar kalıcı olarak diktirmek için ankara da bir doktor biliyormusunuz? kesin sonuç alan ankarada yaptıran var mıdır?
Canım Ankara da kalıcı yaptırıp olumlu sonuc alan görmedım ben
Ama gecıcı yapıp sonuc alan cok gördüm nişanlısımısın?
Evet nişanlıyım, haziranda düğünüm var.
Ama çok tedirginim, korkuyorum
Canım ben ankarada yasıyorum doktor bulamadığımdan ıstanbula gıttımkonu o kadar uzamışkii...
kızlar kalıcı olarak diktirmek için ankara da bir doktor biliyormusunuz? kesin sonuç alan ankarada yaptıran var mıdır?
Canım ben ankarada yasıyorum doktor bulamadığımdan ıstanbula gıttım
Ankarada kalıcı yapıyoruz deselerde gecıcı yapıyorlar canım düğünden bır kaç önce gel derler tekrardan ıslem yapmak ıcın haberın olsun ben her doktoru aramıstımistanbula gitmem imkansız :/
mecbur ankarada bir yere gitmeliyim canım
O zaman geçici işlemi düşünmelisin bence de çünkü kalıcı yapabilenler İstanbul da maalesef. Keşke Ankara’da da diğer illerde de yapabilen olsaydı. Kalıcı yapıyorum diyenler de denildiği gibi son dikişe diye çağırıp tekrar dikiş atıyorlar o yüzden galiba geçici yaptırmak daha mantıklı Ankara içinistanbula gitmem imkansız :/
mecbur ankarada bir yere gitmeliyim canım
O zaman geçici işlemi düşünmelisin bence de çünkü kalıcı yapabilenler İstanbul da maalesef. Keşke Ankara’da da diğer illerde de yapabilen olsaydı. Kalıcı yapıyorum diyenler de denildiği gibi son dikişe diye çağırıp tekrar dikiş atıyorlar o yüzden galiba geçici yaptırmak daha mantıklı Ankara için
Zar kalıntın hiç yoksa bile içe dikiş atıp yapıyorlarmış canım o yüzden sorun etme ben de geçici yoğun düşünüyorum Gökçen hanım için iyi şeyler duydum bir çok kişiden geçici konusunda. İrfan Tarhan vardı bi de geçicide 2-3 kişigeçici yaptırmak için de doktor önemli. gökçen erdoğan ı tavsiye etti birisi ama nedir ne değildir bilmiyorum. ayrıca geçici içinde zarın yırtılma yapısı önemliymiş sanırım
offf çok zor çoookk
İki yöntemin de her zaman riski var maalesef bence. Allah doğrusunu sonuç alacak olduğumuz hangi işlemse onu nasip etsin inşallah herkeseBen kalıcı yaptırdım da
kızlar geçici riskli değil mi ya. Ya erkenden dikiş açılır sa
Zar kalıntın hiç yoksa bile içe dikiş atıp yapıyorlarmış canım o yüzden sorun etme ben de geçici yoğun düşünüyorum Gökçen hanım için iyi şeyler duydum bir çok kişiden geçici konusunda. İrfan Tarhan vardı bi de geçicide 2-3 kişi
irfan tarhan dan kalıcıyı da duydum canım hatta burdan biri yazmıştı. gerçekten stresli durumlar :/
İnşallah canım haklısın benim evlilik gibi bi durumum olmadığı için kalıcı tercih ettim. Belki de yakın zamanda olsaydı öyle yapardım zor işler bunlar çok stresli
İnşallah tatlımAynen cnm hayırlı bırsekılde atlatırız bızde ıns:)
Bende kızlar gibi Ankara’da kalıcı yapılmadığını düşünüyorum geçici yaptır daha iyikonu o kadar uzamışkii...
ben senin yerinde olsam istanbula giderimirfan tarhan dan kalıcıyı da duydum canım hatta burdan biri yazmıştı. gerçekten stresli durumlar :/
Bende öyle düşünüyorum İstanbul da hep bilindik doktorlar var. Harun hoca akın bey turgay hoca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?