Kalıcıya tuttu demiş ama yine de dikiş atmış bir kıza onu diyorsan canım başka biri mi yoksa?irfan tarhan dan kalıcıyı da duydum canım hatta burdan biri yazmıştı. gerçekten stresli durumlar :/
Kalıcıya tuttu demiş ama yine de dikiş atmış bir kıza onu diyorsan canım başka biri mi yoksa?
Gerçekten miii o arkadaş buraya yazmıyorsa özelden bana da yazabilir miYok canim baska birisi. Bir kez yaptırmış tam tutmuş sıkıntı olmamis hiç.
Tatlım o sonuc almamıs daha sadece yaptırmış ama sonucunu yazmamıs
Benım kadar bu forumu karıstırıp arastırma yapan inan yok
Ankarada yaptırmış bir cok kısı var kalıcı dıye
Aslında geçıcı yapıyorlarmıs düğüne 1-2 gün kala tekrar cagırıp tekrar dıkıs atıyorlar
Ankara magdurları cok fazla burda kalıca yapana rastlamadım
İstanbul da Bir kac doktor dışında yapabılen yok
Şişli med ve harun özkan bu konuda cok basarılı Zaten gecmıste hep bunlara yaptırmıs kalıcı olanlar
Birde Bursada Murat Arslan var onunda basarılı operasyon ları olmus
Bunun dısında istanbulda cogu doktorda düğün üstü cagırıyo onlarada güvenemedım ben
Olmadi geçici yaptircam artik canım istanbula gitme olasılığım malesef yok çünkü
Sonuç alan görmedim ben canım irfan beyde de sadece kalıcı ile. Bir arkadaş ile konuşmuştuk bayağı ona yaptırmış idi ve tuttu demiş idi doktor. Arkadaş yine de dikiş atar mısınız demiş o da yüzde 200 garanti olur istersen atarım demiş ilk defa tutan birine dikiş atıyorum falan demiş hatta. Arkadaş benim ilk ilişkimde kanamam olmadı ona güvenemedim kendim istedim böyle dedi ama bilemem hangisinden kanamam oldu ama oldu dedi. 6. Gün idi hatta çok değil öyle yatak çarşaf kana bulanmadı eşime bulaştı dedi. Zaten 1 damla da görseler yetiyor. Fakat kız duş falan rahat aldım kalıcıya da güvenip ondan ne desem bilmiyorum dedi hangisinden oldu bilmiyorum dedi özetle.birine de yapmıştı tutmamıştı kız geçici istemiş onu yapmıştı aynı gün ya da 1 gün sonra ilişkiye girmişti başka da bilmiyorum irfan beyi canım ama iyi bir doktor gibi en azından tutmayınca farklı yöntem ile yaptığında da para almıyor ikisinden de başka hiç bir ücret istememişti
Yanlış anlaşılmasın geçici işlem için iyi doktor gibi dedim paragöz olmadığını söylemişti o kız da. Ben Esra Ç.C. İ de merak ediyorum aslında geçici konusunda fiyat iyi çünkü. Bir de geçici ile uzun süre yani dedikleri gibi 1 hafta dayanması önemli benim için. Gökçen hanım yoğun düşünüyorum buarada ben de çünkü daha çok kişi diğerlerine oranla geçicide sonuç aldıSonuç alan görmedim ben canım irfan beyde de sadece kalıcı ile. Bir arkadaş ile konuşmuştuk bayağı ona yaptırmış idi ve tuttu demiş idi doktor. Arkadaş yine de dikiş atar mısınız demiş o da yüzde 200 garanti olur istersen atarım demiş ilk defa tutan birine dikiş atıyorum falan demiş hatta. Arkadaş benim ilk ilişkimde kanamam olmadı ona güvenemedim kendim istedim böyle dedi ama bilemem hangisinden kanamam oldu ama oldu dedi. 6. Gün idi hatta çok değil öyle yatak çarşaf kana bulanmadı eşime bulaştı dedi. Zaten 1 damla da görseler yetiyor. Fakat kız duş falan rahat aldım kalıcıya da güvenip ondan ne desem bilmiyorum dedi hangisinden oldu bilmiyorum dedi özetle.birine de yapmıştı tutmamıştı kız geçici istemiş onu yapmıştı aynı gün ya da 1 gün sonra ilişkiye girmişti başka da bilmiyorum irfan beyi canım ama iyi bir doktor gibi en azından tutmayınca farklı yöntem ile yaptığında da para almıyor ikisinden de başka hiç bir ücret istememişti
Yanlış anlaşılmasın geçici işlem için iyi doktor gibi dedim paragöz olmadığını söylemişti o kız da. Ben Esra Ç.C. İ de merak ediyorum aslında geçici konusunda fiyat iyi çünkü. Bir de geçici ile uzun süre yani dedikleri gibi 1 hafta dayanması önemli benim için. Gökçen hanım yoğun düşünüyorum buarada ben de çünkü daha çok kişi diğerlerine oranla geçicide sonuç aldı
Aslında benzer düşüncelerımız var ama gecmıste neden çakıstık anlamıyorum seninle:)
Kaldıkı bizi en iyi bizim gibilerin anlasını düşünmemiz gerekirken:)
Benim anlatmak istediğimi bir türlü anlatamamış olmamdan oldu sanırım. Bizi bizden başkası anlamaz evet buna da katılıyorum ama o zaman da dediğim gibi o süreçte ruh halin gerçekten iyi değildiAslında benzer düşüncelerımız var ama gecmıste neden çakıstık anlamıyorum seninle:)
Kaldıkı bizi en iyi bizim gibilerin anlasını düşünmemiz gerekirken:)
Benim anlatmak istediğimi bir türlü anlatamamış olmamdan oldu sanırım. Bizi bizden başkası anlamaz evet buna da katılıyorum ama o zaman da dediğim gibi o süreçte ruh halin gerçekten iyi değildi
Yanlış anlaşılmasın geçici işlem için iyi doktor gibi dedim paragöz olmadığını söylemişti o kız da. Ben Esra Ç.C. İ de merak ediyorum aslında geçici konusunda fiyat iyi çünkü. Bir de geçici ile uzun süre yani dedikleri gibi 1 hafta dayanması önemli benim için. Gökçen hanım yoğun düşünüyorum buarada ben de çünkü daha çok kişi diğerlerine oranla geçicide sonuç aldı
Fiyat olarak da gökçen hanım daha iyiydi 2000 tl idi en son inşallah hala öyledirİkisinden birine bakilabilir aslinda canim. Bu forum iyiki var insanlar dertlerine çözüm arıyor ve yardimci olan o kadar cok ki sagolsunlar. Muhtemelen gecici olcak canim. Peki ucret olarak bi bilgin var mi?
İkisinden birine bakilabilir aslinda canim. Bu forum iyiki var insanlar dertlerine çözüm arıyor ve yardimci olan o kadar cok ki sagolsunlar. Muhtemelen gecici olcak canim. Peki ucret olarak bi bilgin var mi?
Ankara icin önerdiginiz doktor ya da hastane var midir?
Kızlar peki konyada bildiğiniz doktor var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?