Ama konyada yok değil mu bulamadım ve bir kaç yerde de gördüm geçici yüzde yüz garantiymis ama ip falan kalabiliyormuş doğru mu ki

Mutlaka vardır cnm arastır
Gecıcı yapanlarda sorun cıkmıyo
Yanı ben duymadım acıkcası
İp olayını bılmıyorum ama ıyı bır doktor bulursan sorun cıkacagını sanmıyorum cnm:)

Mutlaka vardır cnm arastır
Gecıcı yapanlarda sorun cıkmıyo
Yanı ben duymadım acıkcası
İp olayını bılmıyorum ama ıyı bır doktor bulursan sorun cıkacagını sanmıyorum cnm:)

Psikolojik olarak o kadar kötü durumdayım ki bunları duymaya çok ihtiyacım var teşekkür ederim canım

Ben yaptırdım cnm
Ama benım evlılık tarihi bellı olmadığı için ben kalıcı yaptırdım piskolojım ıyı cok şükür
Çok güzl çok sevindim:)
Bende kendime kızıyorum keşke hayatımda biri yokken yaptirsaydim diye bu kadar stresli olmazdım en azından

Çok güzl çok sevindim:)
Bende kendime kızıyorum keşke hayatımda biri yokken yaptirsaydim diye bu kadar stresli olmazdım en azından

Valla ben şimdiden yaptırdım kafam rahat oldun dıye:) birde ılerde onunla ugrasamam
Kendı psikolojim düzelsin diye yaptım
Acayıp moral oluyo cok rahatım valla:)

Çok çok doğru yapmışsın :)
param oldu cesaretim olmadı cesaretim oldu param olmadı bugüne kadar geldi maalesef

Çok çok doğru yapmışsın :)
param oldu cesaretim olmadı cesaretim oldu param olmadı bugüne kadar geldi maalesef

Şimdiden arastırmaya başla cnm
İnan konyayı hic bılmıyorum 2-3 gün dayanıyo
Sanırım kokrma operasyon zor degıl
Ben tek basına gittim oldum ve geldım
Ama ben sanslıyım ıstanbulda yasadıgım ıcın:)
Atlatırsın korkma herkes bır sekılde atlatmıs burda
Ölümden baska herseye care var burda

Kimisi 2 3 gün diyor kimisi 1 hafta diyor o da önemli benim için en erken 5 gün önce yaptirabilirim ya da 4 gün hepsi bütün sorular kafamda dönüp duruyo

Kimisi 2 3 gün diyor kimisi 1 hafta diyor o da önemli benim için en erken 5 gün önce yaptirabilirim ya da 4 gün hepsi bütün sorular kafamda dönüp duruyo

Bana kalırsa aynı gün yaptır
Gecıcının fazla dayanacagını sanmam
Yaptırdıktan sonra 2-3 gunde en fazla ılıskıyı yasaman lazım
2-3 günden fazlası risklı bence

Aynı gün düğün günü ve farklı şehire gidecem düğün için 2 3 gün öncesinden orada zaten mümkün değil

Orada hiç yaptırma ihtimalim olmaz ama doktora bunu iyi sormam lazım tabi burada bulursam kalıcı nasıl oluyor yani ben çalışıyorum evde dinlenme şansım yok ağrı sizi çok mu zor oluyor

1 hafta kala çağırıyorlar Ankaradakiler geçiciyle de sonuç alınıyormul
Bana kalırsa aynı gün yaptır
Gecıcının fazla dayanacagını sanmam
Yaptırdıktan sonra 2-3 gunde en fazla ılıskıyı yasaman lazım
2-3 günden fazlası risklı bence
Bazı dr lar 1 hafta öncede yapıyor şahsen ben 1 gün önce yaptırmayı düşünüyorum

Orada hiç yaptırma ihtimalim olmaz ama doktora bunu iyi sormam lazım tabi burada bulursam kalıcı nasıl oluyor yani ben çalışıyorum evde dinlenme şansım yok ağrı sizi çok mu zor oluyor

Canım kalıcıyı İstanbulda yaptırman lazım
Çünkü bir cok kişi bunun için istanbula gelıyo
Bir kac gün evde dinlensen cok ıyı olur
Şimdiden ıyıce arastır bence kendını riske atma
Agrı sızı pek Olmuyo
Ama bir kac doktor dısında bu kalıcıyı becerebılen yok

1 hafta kala çağırıyorlar Ankaradakiler geçiciyle de sonuç alınıyormul

Bazı dr lar 1 hafta öncede yapıyor şahsen ben 1 gün önce yaptırmayı düşünüyorum

Canım 1 hafta dayanmaz bence bu risk
2-3 gün de ılıskı olması lazım
Ama bu kız baska sehıre gidecekmıs
Onun gecıcı yaptırması risk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…