Murat hocanin kendine ait bi güzellik merkezi var bildiğim kadariyla hastaneye bagli degil nerde yapiyor acaba? Bide fiyat ne verdi

Bende geçici düşünüyordum 1 hafta öncesinden yapabiliriz ama o zaman risk olabilir dedi 3 gün ideal dedi ama ben 4 gün önce yaptirabilirim en en erken o yüzden kalıcı düşünmeye başladım ama ciddi anlamda korkutuyor beni o eziyeti çekip de tekrar geçici yaparsa kararsizim ben

Gökçen hanım ve sekreteri çok güveniyor kendisine ama nedense yaptiranlar hüsrana uğramış durumda para tuzağı demekki bide günde 5 6 kişi geliyor diyor sekreteri

Canım fiyat verdi mi onuda yazar mısın rica etsem

Ben sonuç alan görsem son dikişsiz İnan ne yapar eder olurdum ameliyatı ama hep düğün öncesi gel diyorlar maalesef
Bilmiyorum canım telde mi söylediler bunu benim bugün aradiklarim hiç son kontrol demedi ozellikle sordum bir iki ay sonra yada 3 hafta sonra kontrole gelebilirsin dediler bende kararsiz kaldim şimdi

Gökçen hanımda geçici ile 5 günde sonuç alan oldu . O yüzden ben de geçici ile halledebileceğimi düşünüyorum ben hala. Ama Murat bey için bir şey diyemeyeceğim kaç gün dayanır falan gibi. Kalıcı kesin tutsa keşke ama işte burada bir kaç doktordan başka yapabileni geçtim İstanbul dışında denk gelmedim. Kalıcı üzerine geçici yapıyorlar bu da mantıklı gelmiyor direkt geçici yaptırırım o zaman niye uğraşayım diyorum

Gökçen hanım ve sekreteri çok güveniyor kendisine ama nedense yaptiranlar hüsrana uğramış durumda para tuzağı demekki bide günde 5 6 kişi geliyor diyor sekreteri
Valla kalıcı olup da düğün öncesi çağırmadığı birine denk gelmedim henüz keşke dedikleri gibi olsa.

Iste o benim aklımı karıştırıyor niye kılıcıyla uğraşalım o zaman karar vermekte çok zorlanıyorum

Bilmiyorum canım telde mi söylediler bunu benim bugün aradiklarim hiç son kontrol demedi ozellikle sordum bir iki ay sonra yada 3 hafta sonra kontrole gelebilirsin dediler bende kararsiz kaldim şimdi
Ameliyat öncesi demiyorlar zaten. Burada yaptıranların tecrübesiyle konuşuyorum ben canım. Doktorlardan ziyade yapılan işlem sonrası sonuç alanların verdiği bilgiler daha önemli benim için şahsen. Çünkü hiç bir doktor ben yapamıyorum demiyor. Yaparız kontrole 1 ay sonra gelirsin diyorlar gittiğinde de dokudan sebep tutmamış ya da dikkat etmemişsin deyip seni suçlu çıkarıyorlar düğün öncesi gel dikiş atalım diyorlar ya da tutmuş çok iyi olmuş diyorlar ama düğün öncesi tekrar gel tekrar bakalım esneme oluyor bazen diyorlar. Yani her türlü o son dikişi atıyorlar sana canım

Düğün öncesi gidebilsek zaten gecici oluruz ya tutarsa hesabi yaptiklari şey
Iste o benim aklımı karıştırıyor niye kılıcıyla uğraşalım o zaman karar vermekte çok zorlanıyorum
İki kere o masaya yatmak da psikolojik çok kötü. Bizi düşünen yok ki zaten ya işlemi yapabilmek için kobay olarak kullanılıyoruz ya da ticari amaçlar çok ön planda oluyor. Gerçekten vicdan diliyorum herkese. Biz de çaresiziz malum ne deseler tamam diyoruz.

O son kontrole gitmek başka sehir icin çok zor zaten burda bi arkadasin dedigi gibi nisanlin her an ne yaptigini biliyor dugun telasi derken dusunemiyorum bile cok zor bi imtihanmis bu dusmanimin basina vermesin

Aynen öyle

O son kontrole gitmek başka sehir icin çok zor zaten burda bi arkadasin dedigi gibi nisanlin her an ne yaptigini biliyor dugun telasi derken dusunemiyorum bile cok zor bi imtihanmis bu dusmanimin basina vermesin
Şahsi fikrimi sorarsanız eğer İstanbul a gidemeyecekseniz kendi şehrinizde bir şeyleri bahane ederek 3 gün önce falan işlemi yaptırın. Benim düğünüm farklı ilde olacak yani zaman ayarlamam sizden daha zor olacak iki düğün arası kaç gün olur bilmiyorum çünkü. Ama İstanbul a gidemezsem mecburen geçici olacak. Kendi şehrimde yaptıramazsam düğünler arası gün farkı olursa son düğün ilimde de doktor araştırıyorum bir bahaneyle evden çıkıp yaptıracağım bir şekilde. B planı olarak bunu kurguladım

Evet işin bide bu kısmı var ufukta evlilik olmadığı için ne durumda olacagimi bile bilmiyorum peki geçici yaptirmak riskli degil mi oynamak oturup kalkmak zor olmuyor mu acaba dikis gelirse bide oda dusunduruyor

Yapay zar çıkmış nasıl ne kadar güvenilir bilmiyorum bu kadar eziyete gerek kalmaz belki ama nasıl olduğunu bilemeyince işini garantiye almak istiyor insan

Evet işin bide bu kısmı var ufukta evlilik olmadığı için ne durumda olacagimi bile bilmiyorum peki geçici yaptirmak riskli degil mi oynamak oturup kalkmak zor olmuyor mu acaba dikis gelirse bide oda dusunduruyor
Her evlenen mecburen oynuyor canım ama bacakları çok açmamaya dikkat etmek lazım ağır kaldırmamak bağırmamak havuz küvete girmemek oraya direkt su tutmamak gibi şeyler hariç normal hayata devam ediliyormuş canım

Oda zormus insan illaki dus filan alır riskli bi durum ama başa gelen cekilirmis

Oda zormus insan illaki dus filan alır riskli bi durum ama başa gelen cekilirmis
O kadar kişi başardı demek ki olabiliyor canım öyle düşün. Duş yasak değil sadece orana direkt su tutmuyorsun göbeğinden aşağı inebilir demişler ama yaptıranlar korktukları için su değdirmemeye çalışmış hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…