Benimde 2 farklı ilde olacak o belirsizlik bende de var işte emin olamıyorum bir türlü

Benimde 2 farklı ilde olacak o belirsizlik bende de var işte emin olamıyorum bir türlü
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah valla çok düşünme kafayı yeriz yoksa. 5 gün dayanır diye umut ediyorum o yüzden geçici olacak gibi malum İstanbul a da gidemiyorum şuanlık bu şekilde geçici olacak gibi. Kanamam olmazsa da doktora gitmem napiim

Bende karat veremiyorum ama doktora sorduğumda 3 gün ideal zaman geçtikçe risk artar demişti 1 hafta önce de yapabiliriz demişti. Bende gitmem doktora onu yaşatamaz bana
Peki kızlar durumu nisanliniza soyleseniz belki kötü karşılamaz öyle karakterde biriyse
Eminim kötü karşılamayacağına ama yapamam çünkü şu anda beni çok seviyor çok aşık ileride aşk azalacak illa ki her evlilikte olduğu gibi değil bunu yüzüme vurması ima etmesine bile dayanamam

İnşallah üstesinden geliriz. Katılıyorum iması bile hoş değil

Peki kızlar durumu nisanliniza soyleseniz belki kötü karşılamaz öyle karakterde biriyse

kızlar böyle birşeyi hiçbir erkek kabul etmiyor buna inanın kabul etse bile emin olun bir gün biryerden patlıyor çevremde birçok kişi erkekler ve erkek annenleri artık güzellik vs değil bakire kız arıyor

iyileşme sürecini yazarım ama şuan psikolojik açıdan pek iyi hissetmiyorum ilaçlarımı kullanmaya başlayamadım bu yüzden biraz sızım var galiba

Yani ben kalıcı yaptıran ve yaptırmadan once de hiç bir zaman asla geciciyi düşünmeyen bir insan olarak söylemek isterim ki size kesinlikle guzel sonuç alabileceğiniz bir doktor bile olsa kendinizi bu riske atmayın kalıcı yaptırın hayatınızda henüz birisi yokken çoktan tutmuş olur orası etleşmiş olur zaten istediğiniz gibi hareket özgürlüğünüz olur aklınızda bi soru işareti de kalırsa düğününüzden bi kaç gün once herhangi bir doktora gidip muayene olursunuz tekrardan tuttuğunu duymak daha da rahtlatir ve tatmin edici olacaktir. Kendinizi evliliginizi riske atmayın derim geçici aslında kalicidan daha eziyet tamam kalıcı islemde bakımları var nerdeyse bir buçuk ay stresi var ama sonrasında zaten siz kendiniz bile tuttuktan sonra o bölgeyi gorunce kapanmış olduğu için tatmin oluyosunuz ve özgür hissediyosunuz bana kalırsa bi yolunu bulun arkadasima kalmaya gideceğim falan diye uydurun biseyler Istanbulda bu isi duzgun yapabilen bir doktorda karar kılıp hayatinizda bu kadar önemi olan biseyi riske atmadan operasyonu geçirin ve bir süre de disinizi sıkın. Geçici aşırı riskli ve kesinlikle bu riske girmeyin ihtimallerle düğün yapılmaz kendi dugununuzde hareket zorluğu yasamak üstelik gelinlikle topukluyla falan olacak iş değil en güzel gününüz sizin kendinize bunu yapmayin derim.

Geçicinin ne riski var ?

Zaten burdaki çoğu kişi öyle düşünüyor psikolojik olarak rahatlamak açısından. Sorun şu ki bunu başarılı yapacak bi hekim arayışında. Rant haline gelmiş ve kime guvenecegini şaşırmış durumda. Garanti veren doktorlarin maddi kazanç için yapıp yapmadığını anlayamiyoruz guvenemiyoruz. Ucuz bi islemde degil işi şansa bırakmak istemiyoruz. Yaptırdıysaniz kime yaptirdiginizi basari saglayip saglamadigini bizimle paylasirsan daha yol gösterici olacak cnm

Geçicinin ne riski var ?
Ben akin beye yaptırdım ama akin bey suan yurt disindaymis onun dışında tek bir doktoru tavsiye edebilirim kalıcı yöntemde gönül rahatliyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…