- 24 Ocak 2019
- 306
- 569
- 18
- 33
Peki istanbul da aklına yatan birini bulabildin mi canimO kadar kişi başardı demek ki olabiliyor canım öyle düşün. Duş yasak değil sadece orana direkt su tutmuyorsun göbeğinden aşağı inebilir demişler ama yaptıranlar korktukları için su değdirmemeye çalışmış hep
İşlem yaptırıp sonuç alınan bir kaç doktor var forumda yazan onlardan biri olabilir canım da kesin şu diyememPeki istanbul da aklına yatan birini bulabildin mi canim
Benimde 2 farklı ilde olacak o belirsizlik bende de var işte emin olamıyorum bir türlüŞahsi fikrimi sorarsanız eğer İstanbul a gidemeyecekseniz kendi şehrinizde bir şeyleri bahane ederek 3 gün önce falan işlemi yaptırın. Benim düğünüm farklı ilde olacak yani zaman ayarlamam sizden daha zor olacak iki düğün arası kaç gün olur bilmiyorum çünkü. Ama İstanbul a gidemezsem mecburen geçici olacak. Kendi şehrimde yaptıramazsam düğünler arası gün farkı olursa son düğün ilimde de doktor araştırıyorum bir bahaneyle evden çıkıp yaptıracağım bir şekilde. B planı olarak bunu kurguladım
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah valla çok düşünme kafayı yeriz yoksa. 5 gün dayanır diye umut ediyorum o yüzden geçici olacak gibi malum İstanbul a da gidemiyorum şuanlık bu şekilde geçici olacak gibi. Kanamam olmazsa da doktora gitmem napiimBenimde 2 farklı ilde olacak o belirsizlik bende de var işte emin olamıyorum bir türlü
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah valla çok düşünme kafayı yeriz yoksa. 5 gün dayanır diye umut ediyorum o yüzden geçici olacak gibi malum İstanbul a da gidemiyorum şuanlık bu şekilde geçici olacak gibi. Kanamam olmazsa da doktora gitmem napiim
Şimdi sorun etmese ileride sorun eder ne kadar iyi olursa olsunPeki kızlar durumu nisanliniza soyleseniz belki kötü karşılamaz öyle karakterde biriyse
Bende karat veremiyorum ama doktora sorduğumda 3 gün ideal zaman geçtikçe risk artar demişti 1 hafta önce de yapabiliriz demişti. Bende gitmem doktora onu yaşatamaz banaHakkımızda hayırlısı olsun inşallah valla çok düşünme kafayı yeriz yoksa. 5 gün dayanır diye umut ediyorum o yüzden geçici olacak gibi malum İstanbul a da gidemiyorum şuanlık bu şekilde geçici olacak gibi. Kanamam olmazsa da doktora gitmem napiim
Eminim kötü karşılamayacağına ama yapamam çünkü şu anda beni çok seviyor çok aşık ileride aşk azalacak illa ki her evlilikte olduğu gibi değil bunu yüzüme vurması ima etmesine bile dayanamamPeki kızlar durumu nisanliniza soyleseniz belki kötü karşılamaz öyle karakterde biriyse
İnşallah üstesinden geliriz. Katılıyorum iması bile hoş değilBende karat veremiyorum ama doktora sorduğumda 3 gün ideal zaman geçtikçe risk artar demişti 1 hafta önce de yapabiliriz demişti. Bende gitmem doktora onu yaşatamaz bana
Eminim kötü karşılamayacağına ama yapamam çünkü şu anda beni çok seviyor çok aşık ileride aşk azalacak illa ki her evlilikte olduğu gibi değil bunu yüzüme vurması ima etmesine bile dayanamam
Inşallahİnşallah üstesinden geliriz. Katılıyorum iması bile hoş değil
Peki kızlar durumu nisanliniza soyleseniz belki kötü karşılamaz öyle karakterde biriyse
Geçicinin ne riski var ?Yani ben kalıcı yaptıran ve yaptırmadan once de hiç bir zaman asla geciciyi düşünmeyen bir insan olarak söylemek isterim ki size kesinlikle guzel sonuç alabileceğiniz bir doktor bile olsa kendinizi bu riske atmayın kalıcı yaptırın hayatınızda henüz birisi yokken çoktan tutmuş olur orası etleşmiş olur zaten istediğiniz gibi hareket özgürlüğünüz olur aklınızda bi soru işareti de kalırsa düğününüzden bi kaç gün once herhangi bir doktora gidip muayene olursunuz tekrardan tuttuğunu duymak daha da rahtlatir ve tatmin edici olacaktir. Kendinizi evliliginizi riske atmayın derim geçici aslında kalicidan daha eziyet tamam kalıcı islemde bakımları var nerdeyse bir buçuk ay stresi var ama sonrasında zaten siz kendiniz bile tuttuktan sonra o bölgeyi gorunce kapanmış olduğu için tatmin oluyosunuz ve özgür hissediyosunuz bana kalırsa bi yolunu bulun arkadasima kalmaya gideceğim falan diye uydurun biseyler Istanbulda bu isi duzgun yapabilen bir doktorda karar kılıp hayatinizda bu kadar önemi olan biseyi riske atmadan operasyonu geçirin ve bir süre de disinizi sıkın. Geçici aşırı riskli ve kesinlikle bu riske girmeyin ihtimallerle düğün yapılmaz kendi dugununuzde hareket zorluğu yasamak üstelik gelinlikle topukluyla falan olacak iş değil en güzel gününüz sizin kendinize bunu yapmayin derim.
Zaten burdaki çoğu kişi öyle düşünüyor psikolojik olarak rahatlamak açısından. Sorun şu ki bunu başarılı yapacak bi hekim arayışında. Rant haline gelmiş ve kime guvenecegini şaşırmış durumda. Garanti veren doktorlarin maddi kazanç için yapıp yapmadığını anlayamiyoruz guvenemiyoruz. Ucuz bi islemde degil işi şansa bırakmak istemiyoruz. Yaptırdıysaniz kime yaptirdiginizi basari saglayip saglamadigini bizimle paylasirsan daha yol gösterici olacak cnmYani ben kalıcı yaptıran ve yaptırmadan once de hiç bir zaman asla geciciyi düşünmeyen bir insan olarak söylemek isterim ki size kesinlikle guzel sonuç alabileceğiniz bir doktor bile olsa kendinizi bu riske atmayın kalıcı yaptırın hayatınızda henüz birisi yokken çoktan tutmuş olur orası etleşmiş olur zaten istediğiniz gibi hareket özgürlüğünüz olur aklınızda bi soru işareti de kalırsa düğününüzden bi kaç gün once herhangi bir doktora gidip muayene olursunuz tekrardan tuttuğunu duymak daha da rahtlatir ve tatmin edici olacaktir. Kendinizi evliliginizi riske atmayın derim geçici aslında kalicidan daha eziyet tamam kalıcı islemde bakımları var nerdeyse bir buçuk ay stresi var ama sonrasında zaten siz kendiniz bile tuttuktan sonra o bölgeyi gorunce kapanmış olduğu için tatmin oluyosunuz ve özgür hissediyosunuz bana kalırsa bi yolunu bulun arkadasima kalmaya gideceğim falan diye uydurun biseyler Istanbulda bu isi duzgun yapabilen bir doktorda karar kılıp hayatinizda bu kadar önemi olan biseyi riske atmadan operasyonu geçirin ve bir süre de disinizi sıkın. Geçici aşırı riskli ve kesinlikle bu riske girmeyin ihtimallerle düğün yapılmaz kendi dugununuzde hareket zorluğu yasamak üstelik gelinlikle topukluyla falan olacak iş değil en güzel gününüz sizin kendinize bunu yapmayin derim.
Geçmiş olsun cnm insallah çektiğin sıkıntıya değer ve aksilik olmaz yazabilirsen kime yaptırdığını bizimle paylaşır mısıniyileşme sürecini yazarım ama şuan psikolojik açıdan pek iyi hissetmiyorum ilaçlarımı kullanmaya başlayamadım bu yüzden biraz sızım var galiba
Geçicinin ne riski var ?
Ben akin beye yaptırdım ama akin bey suan yurt disindaymis onun dışında tek bir doktoru tavsiye edebilirim kalıcı yöntemde gönül rahatliylaZaten burdaki çoğu kişi öyle düşünüyor psikolojik olarak rahatlamak açısından. Sorun şu ki bunu başarılı yapacak bi hekim arayışında. Rant haline gelmiş ve kime guvenecegini şaşırmış durumda. Garanti veren doktorlarin maddi kazanç için yapıp yapmadığını anlayamiyoruz guvenemiyoruz. Ucuz bi islemde degil işi şansa bırakmak istemiyoruz. Yaptırdıysaniz kime yaptirdiginizi basari saglayip saglamadigini bizimle paylasirsan daha yol gösterici olacak cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?