- 9 Ocak 2019
- 25
- 17
- 3
- 33
Kimmiş acaba ?Ben akin beye yaptırdım ama akin bey suan yurt disindaymis onun dışında tek bir doktoru tavsiye edebilirim kalıcı yöntemde gönül rahatliyla
Ben turgay beye yaptrdim daha yeni iliskim oldu evlendim sonuc aldimKimmiş acaba ?
Canim gecici mi dusunuosun sen? Ondan cok sonuc alan oldu bence gecici daha iyi hatta.. kendi sehrinde bi doktora bile yaptrabilirsin geciciyi cogu yapiyo.. benim firsatim olsa gecici yaptrrdim en azindan bi hafta cekiosun stresini kalicidan da memnun kaldim kalmasina ama bi aylik sürec ister istemez yiprattiBende karat veremiyorum ama doktora sorduğumda 3 gün ideal zaman geçtikçe risk artar demişti 1 hafta önce de yapabiliriz demişti. Bende gitmem doktora onu yaşatamaz bana
Eminim kötü karşılamayacağına ama yapamam çünkü şu anda beni çok seviyor çok aşık ileride aşk azalacak illa ki her evlilikte olduğu gibi değil bunu yüzüme vurması ima etmesine bile dayanamam
Sonuç ne kontrole gittin miBen akin beye yaptırdım ama akin bey suan yurt disindaymis onun dışında tek bir doktoru tavsiye edebilirim kalıcı yöntemde gönül rahatliyla
Bende geçici yaptırcam canımBen turgay beye yaptrdim daha yeni iliskim oldu evlendim sonuc aldim
O zaman kesin olur kanaman birsuru kisi var burda geciciden sonuc alan hatta almayan hic yoktu denk gelmedmBende geçici yaptırcam canım
İnşallah benimde öyle olur canımO zaman kesin olur kanaman birsuru kisi var burda geciciden sonuc alan hatta almayan hic yoktu denk gelmedm
Kesinlikle katılıyorum canım çok sağol gerçekten şu geçiciden herkes sonuç alıyor almasına da neden korkutma çabası anlamıyorum kalıcı yaptıranlar genelde geçiciyi kötülüyor ama bence riskse ikisinde de var her zamanO zaman kesin olur kanaman birsuru kisi var burda geciciden sonuc alan hatta almayan hic yoktu denk gelmedm
Düğününüz belli mi peki ? Ben de geçici planlıyorum daBende geçici yaptırcam canım
Canim ikisindende hersekile sonuc aliyolar bu senin kendi kararin ben kaliciyi pskolojik olarakta rahatlamak ve bu dusunceyi tamamen kafamdan atmak icin yaptirdim dugun zamanida net bu tarih olmadigi icin geciciyi hic bu yuzden dusunmedim ben ama senin dugunun fln olcak gecici yaptirabilirsin bence korkmadanKesinlikle katılıyorum canım çok sağol gerçekten şu geçiciden herkes sonuç alıyor almasına da neden korkutma çabası anlamıyorum kalıcı yaptıranlar genelde geçiciyi kötülüyor ama bence riskse ikisinde de var her zaman
turgay beye yaptırdımGeçmiş olsun cnm insallah çektiğin sıkıntıya değer ve aksilik olmaz yazabilirsen kime yaptırdığını bizimle paylaşır mısın
Zaten bu geçici yöntemin tarihi kalıcıdan çok çok eski ondan da sonuç alınacağını biliyorum canım. Kalıcı için de doğru doktor ile sonuç alınıyor tabi ki bunu da biliyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin en önemlisi o zaten canım yoksa dediğin gibi riskse ikisinde de varCanim ikisindende hersekile sonuc aliyolar bu senin kendi kararin ben kaliciyi pskolojik olarakta rahatlamak ve bu dusunceyi tamamen kafamdan atmak icin yaptirdim dugun zamanida net bu tarih olmadigi icin geciciyi hic bu yuzden dusunmedim ben ama senin dugunun fln olcak gecici yaptirabilirsin bence korkmadan
Tabi riskse ikisindede var dedgin gibi gecici cok onceden yapiliyo ve kesin oluyo iyi bi doktor sec canim gecici kalici hangisini istiyosan kurtulcaksin bu skntidan emin ol sen bunaZaten bu geçici yöntemin tarihi kalıcıdan çok çok eski ondan da sonuç alınacağını biliyorum canım. Kalıcı için de doğru doktor ile sonuç alınıyor tabi ki bunu da biliyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin en önemlisi o zaten canım yoksa dediğin gibi riskse ikisinde de var
Rabbim hepimizi kurtarsın nasip olan işlemi de kalıcı ya da geçici doğru kılsın canım. Kalıcı da düşünüyorum ama fırsatım olmazsa hem maddi hem manevi mecbur geçici olacak biliyorsun ki o yüzden Rabbim herkese hayırlısını doğru işlemi nasip etmiş olsun inşallah. Benim araştırmalara göre zaten kalıcı benim bünyem için problem olabilir çünkü 2 pakete yakın sigara içiyorum bilmiyorum sigara içip de kalıcı olup tutan var mı da bir kaç makalede önermiyoruz yapmıyoruz gibi yazmış doktorlar tedirginim o yüzden deTabi riskse ikisindede var dedgin gibi gecici cok onceden yapiliyo ve kesin oluyo iyi bi doktor sec canim gecici kalici hangisini istiyosan kurtulcaksin bu skntidan emin ol sen buna
Kuzum bi arkadasta senin gibi iki paket sigara iciyomus oda hic birakmamis sadece islem yaptirdiktan 4 saat icmemis P Prpr00pr o soylemisti bana ben cok temkinli oldum sadece daha once basima gelenden dolayi tamamen biraktim ben hayirlisi hangisiyse o olsun senin icin tabi allah hakkimizda hayirlisinu versin insallahRabbim hepimizi kurtarsın nasip olan işlemi de kalıcı ya da geçici doğru kılsın canım. Kalıcı da düşünüyorum ama fırsatım olmazsa hem maddi hem manevi mecbur geçici olacak biliyorsun ki o yüzden Rabbim herkese hayırlısını doğru işlemi nasip etmiş olsun inşallah. Benim araştırmalara göre zaten kalıcı benim bünyem için problem olabilir çünkü 2 pakete yakın sigara içiyorum bilmiyorum sigara içip de kalıcı olup tutan var mı da bir kaç makalede önermiyoruz yapmıyoruz gibi yazmış doktorlar tedirginim o yüzden de
Amin canım amin inşallah güzel olur her şeyKuzum bi arkadasta senin gibi iki paket sigara iciyomus oda hic birakmamis sadece islem yaptirdiktan 4 saat icmemis P Prpr00pr o soylemisti bana ben cok temkinli oldum sadece daha once basima gelenden dolayi tamamen biraktim ben hayirlisi hangisiyse o olsun senin icin tabi allah hakkimizda hayirlisinu versin insallah
İnsallh canimAmin canım amin inşallah güzel olur her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?