Canim hic girmedim biras uzak kalmak istedim inanki cok yiprandim sonucu hala bilmiyorum bu sene belki dugun olabilir doktruma yazdim ne zmn istersen gel bakarim dedi bu beni biraz olsun rahatlatio
Canim hic stres yapma ben sonuc aldim hepiniz de alcaksiniz insallah

Ben geçici düşünüyordum ama en erken düğünden 4 gün onc4 yaptirabilirim o da riskli mı bilmiyorum netlestiremiyorum kafamda bir türlü zaman azalıyor karar vermem lazım çok darlandim yani

Ben geçici düşünüyordum ama en erken düğünden 4 gün onc4 yaptirabilirim o da riskli mı bilmiyorum netlestiremiyorum kafamda bir türlü zaman azalıyor karar vermem lazım çok darlandim yani
5 gün önce yaptırıp sonuç alanlar da oldu ama en yakın tarihte yaptırmaya çalış eğer geçici olacaksa. Ben de 4-5 gün önce yaptırabilecekmişim gibi gözüküyor

Canim net bilmiyorum ama sorun olmaz die dusunuyorum..

Kızlar merhaba. Bu dikişler ne zaman tamamen düşüyordu. Ve sabah akşam yaptiğimiz pansumana ne kadar süre devam edecektik

5 gün önce yaptırıp sonuç alanlar da oldu ama en yakın tarihte yaptırmaya çalış eğer geçici olacaksa. Ben de 4-5 gün önce yaptırabilecekmişim gibi gözüküyor

Canim net bilmiyorum ama sorun olmaz die dusunuyorum..
Belki sorun olmayacak ama nedense kalıcı daha garanti gibi geliyor bana oyuzden sanırım kalıcıya karar vereceğim kızlar

Belki sorun olmayacak ama nedense kalıcı daha garanti gibi geliyor bana oyuzden sanırım kalıcıya karar vereceğim kızlar
O senin karar verebileceğin bir şey canım İstanbul’da yaptıramayacaksan eğer son dikişe yine çağırıp geçici yaptılar diğer ildekiler, bizim okuduklarımız bu yönde hep. Kalıcı yaptıracaksan da doktorunu iyi seç. Rabbim yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…