- 22 Ağustos 2018
- 202
- 174
- 23
- 32
Evet ya sen nerelerdesinSlm kizlar uzun bi zmn yokdum nsilsiniz guzel sonuclar varmi 6 ay bitti bnmm
Canim hic girmedim biras uzak kalmak istedim inanki cok yiprandim sonucu hala bilmiyorum bu sene belki dugun olabilir doktruma yazdim ne zmn istersen gel bakarim dedi bu beni biraz olsun rahatlatioEvet ya sen nerelerdesin
Canim sen hangi doktora yaptirmistin resim atabilirmisin bana?Canim hic girmedim biras uzak kalmak istedim inanki cok yiprandim sonucu hala bilmiyorum bu sene belki dugun olabilir doktruma yazdim ne zmn istersen gel bakarim dedi bu beni biraz olsun rahatlatio
Canim hic stres yapma ben sonuc aldim hepiniz de alcaksiniz insallahCanim hic girmedim biras uzak kalmak istedim inanki cok yiprandim sonucu hala bilmiyorum bu sene belki dugun olabilir doktruma yazdim ne zmn istersen gel bakarim dedi bu beni biraz olsun rahatlatio
Cok ama cok cok mutlunoldum senin adini cnm kendim olmis gbi sevndm bende daha umutluyum inankiCanim hic stres yapma ben sonuc aldim hepiniz de alcaksiniz insallah
Ben geçici düşünüyordum ama en erken düğünden 4 gün onc4 yaptirabilirim o da riskli mı bilmiyorum netlestiremiyorum kafamda bir türlü zaman azalıyor karar vermem lazım çok darlandim yaniCanim gecici mi dusunuosun sen? Ondan cok sonuc alan oldu bence gecici daha iyi hatta.. kendi sehrinde bi doktora bile yaptrabilirsin geciciyi cogu yapiyo.. benim firsatim olsa gecici yaptrrdim en azindan bi hafta cekiosun stresini kalicidan da memnun kaldim kalmasina ama bi aylik sürec ister istemez yipratti
5 gün önce yaptırıp sonuç alanlar da oldu ama en yakın tarihte yaptırmaya çalış eğer geçici olacaksa. Ben de 4-5 gün önce yaptırabilecekmişim gibi gözüküyorBen geçici düşünüyordum ama en erken düğünden 4 gün onc4 yaptirabilirim o da riskli mı bilmiyorum netlestiremiyorum kafamda bir türlü zaman azalıyor karar vermem lazım çok darlandim yani
Canim net bilmiyorum ama sorun olmaz die dusunuyorum..Ben geçici düşünüyordum ama en erken düğünden 4 gün onc4 yaptirabilirim o da riskli mı bilmiyorum netlestiremiyorum kafamda bir türlü zaman azalıyor karar vermem lazım çok darlandim yani
En son telefonla konustugumuZda Ankara’ya gelecektın ama gelmedın yarın ararım konuşuruzCanim hic girmedim biras uzak kalmak istedim inanki cok yiprandim sonucu hala bilmiyorum bu sene belki dugun olabilir doktruma yazdim ne zmn istersen gel bakarim dedi bu beni biraz olsun rahatlatio
Ara canim cenaze filan vardi anlatirim cok uzun sen napdin oldunnmuEn son telefonla konustugumuZda Ankara’ya gelecektın ama gelmedın yarın ararım konuşuruz
2 haftaya duser cnm gormezsin bile pansumani ben 3 hafta yapdimKızlar merhaba. Bu dikişler ne zaman tamamen düşüyordu. Ve sabah akşam yaptiğimiz pansumana ne kadar süre devam edecektik
Oldum canım bende bazı şeyler atlattım arayınca bıraz dertlesırız basınız sagolsunAra canim cenaze filan vardi anlatirim cok uzun sen napdin oldunnmu
Benim Tam 20 gün oldu hepsi düşmedi hala2 haftaya duser cnm gormezsin bile pansumani ben 3 hafta yapdim
Benimde uzun sürdü düşmesi elime batıyordu dikişler 1.5 ayda anca toparliyo benceBenim Tam 20 gün oldu hepsi düşmedi hala
5 gün önce yaptırıp sonuç alanlar da oldu ama en yakın tarihte yaptırmaya çalış eğer geçici olacaksa. Ben de 4-5 gün önce yaptırabilecekmişim gibi gözüküyor
Belki sorun olmayacak ama nedense kalıcı daha garanti gibi geliyor bana oyuzden sanırım kalıcıya karar vereceğim kızlarCanim net bilmiyorum ama sorun olmaz die dusunuyorum..
O senin karar verebileceğin bir şey canım İstanbul’da yaptıramayacaksan eğer son dikişe yine çağırıp geçici yaptılar diğer ildekiler, bizim okuduklarımız bu yönde hep. Kalıcı yaptıracaksan da doktorunu iyi seç. Rabbim yardımcın olsun inşallahBelki sorun olmayacak ama nedense kalıcı daha garanti gibi geliyor bana oyuzden sanırım kalıcıya karar vereceğim kızlar
Gozun aydin kuuzm telefonunu beklicemOldum canım bende bazı şeyler atlattım arayınca bıraz dertlesırız basınız sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?