Iste geçici yapacaksa tekrar çağırıp ben neden kalıcının zahmetini cekeyim ki kafam karışık sürekli karısıyor

Iste geçici yapacaksa tekrar çağırıp ben neden kalıcının zahmetini cekeyim ki kafam karışık sürekli karısıyor
Ben de sen gibi düşündüğüm için eğer İstanbul a gidemezsem geçici düşünüyorum kendi şehrimde ya da gelin gideceğim şehirde canım

Kızlar bisey dicem bunlari aklinizda tutun baya ise yarayan seyler cunkü. Simdi bilerek dar dikilio iliski sırasında istr istemez aci hissedilioya. Genisleyene kadar kayganlastrici kullanin gecenlerde tesadüfen bide kayganlastrici özellikli prezervatif denedik ikisi bi arada olunca nerdeyse aci tamamen azaldi eger aldirabilirseniz bunlari aldirin esinize dugunden önce.. aklima geldikce yine yaziyorum özelden de sorabilirsiniz siz sordukca benim aklima gelio

SELAm kızlar bız bugun yine N Nelizz le buluştuk bılıyorsunuz uçak bıletlerı pahalı oldugundan kontrola gıdemıyoruz suan ıcın ınmesını beklıyoruz ve 2. Ayımızı nerdeyse bıtırdık bugun bız bırbırımızın orasını açıp baktık ve resımlerınj cektık ısteyen olursa gönderırız bızce tutmus ve kapalı ve sadece alt taraf pütür pütür olan kızlara sorduk ozaamanla duzelıyormus ınsallah hocanın yanına gıdene kadar düzelir :)

Evet ya baktik biraz olsun rahatladik tuttugunu gorunce bi gidip duysaydik hayirlisiyla insallah

Her sey dilediginiz gibi olsun insallah kızlar.. dr.dan da guzel sozleri duyacaksinizdir. Gonlunuzce olsun her sey.
bende maddi durumumu ayarlayip kalici olmak istiyorum. Sayfayi hep takip ettim..duygular yasananlar hep bir. Boyle guzel sonuclari gormek bile insani mutlu ediyor. Hayirlisiyla gider gelir guzel sozleri duyar iciniz cok daha ferahlar insallah :)

İnsalllah canım ınsalah sende bır an önce paranı ayarlayıp gidersın ılk bır ay zor bır süreç ama gecıyor hersey psıkolojın. Bıle bozuluyor bırsey oldumu bırsey oldumu dıye dusunmekten

Ay insallah canim ya doktorda tuttu derse cok mutlu olcaz sanirim bizde kurtulduk galiba ya allahim hepinize nasip etsin bi an once kurtulursunuz kizlar insallah kurtulcaksiniz hepimiz kurtulcaz allahin izniyle bu dertten insallah parani biriktirirsin bi an once canim

Guzel dilekleriniz sagolun kizlar..insallah herkes hem psikolojik hem hayati acisindan guzelliklere kavusur.herkesin hikayesi kirginliklari var ben cok burada birkac arkadasin icini dokerken yazilarini okudugumda aglamistim..o yuzden bu sevinc hallerini anlamak da zor olmuyor. Ayrica boyle bilgilendirme yapiyorsunuz oldu bitti gecti demeden sagolun..

Kizlar istanbulda olmadigimiz takdirde kendi sehrimizde gecici yaptirmak daha mi mantikli oluyor? Ben forumda istanbul disi belli hocalar haric kalici pek okumadim gozumden kactiysa bilmiyorum. Sanki istanbul disi gecici de her turlu sonuc aliniyor gibi ben mi yaniliyorum? Kalici yaptirmak istiyorum ama bu konuda sanirim en net sonucu veren istanbuldaki dr lar degil mi onda da bildigimiz belli drlar forumda gecen..onumde dusunmek icin zamanim var baya ama bilmiyorum kafam karisiyor iyice..

Kalıcı yaptıramazsak geçici ile kendi şehrimizde gün kısıtını göz önünde bulundurarak kesin sonuç alabiliriz evet, kalıcı için de bilinen kesinlikle İstanbuldakiler. Keşke diğer illerde de yapılabilseydi

Keşke. Ben kalıcı yaptırmak istiyorum ama istanbulda degilim ve istanbul dısında da riske girmekten korkuyorum. Herhangi bir dugun vs. Durumum su an yok o yuzden hem maddi hem dr acisindan beklemedeyim..eger gidemezsem sonunda bir gun olursa gecici olacak sanirim. Istabula gitme durumu yaratmam lazim kalici icin o da bakalim bilmiyorum artik iyice karistim

Canım eğer kalıcı yaptırcaksan hayatına bırını almadan bu dertten kurtul bır dost tavsıyesı hayatında bırı olunca orayo düşünmekten sevdıgıne odaklanamıyorsun bıle

Canım eğer kalıcı yaptırcaksan hayatına bırını almadan bu dertten kurtul bır dost tavsıyesı hayatında bırı olunca orayo düşünmekten sevdıgıne odaklanamıyorsun bıle

Canım zaten kalici da tek dusuncem bu. Bide bunu cesitli sebeplerle zaten hep erteledim. Psikolojik olarak da cok yiprandigim kotu bir surec yasadim o sahisla. Yillardir da hep kendi icimde savasiyorum bununla. Ve kesinlikle canim senin dedigin gibi biri olmadan bunu yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…