Uc hafta yapiliyo pansuman canim dikisleri bilmiyorum nekadar surede dusuyo ben gormedim cunkuKızlar merhaba. Bu dikişler ne zaman tamamen düşüyordu. Ve sabah akşam yaptiğimiz pansumana ne kadar süre devam edecektik
Zaman aliyo sanirim canim eriyomus bide dustugude oluyomus tabiBenim Tam 20 gün oldu hepsi düşmedi hala
Iste geçici yapacaksa tekrar çağırıp ben neden kalıcının zahmetini cekeyim ki kafam karışık sürekli karısıyorO senin karar verebileceğin bir şey canım İstanbul’da yaptıramayacaksan eğer son dikişe yine çağırıp geçici yaptılar diğer ildekiler, bizim okuduklarımız bu yönde hep. Kalıcı yaptıracaksan da doktorunu iyi seç. Rabbim yardımcın olsun inşallah
Ben de sen gibi düşündüğüm için eğer İstanbul a gidemezsem geçici düşünüyorum kendi şehrimde ya da gelin gideceğim şehirde canımIste geçici yapacaksa tekrar çağırıp ben neden kalıcının zahmetini cekeyim ki kafam karışık sürekli karısıyor
En doğru kararı veririz inşallahBen de sen gibi düşündüğüm için eğer İstanbul a gidemezsem geçici düşünüyorum kendi şehrimde ya da gelin gideceğim şehirde canım
Allah yardımcımız olsunEn doğru kararı veririz inşallah
Evet ya baktik biraz olsun rahatladik tuttugunu gorunce bi gidip duysaydik hayirlisiyla insallahSELAm kızlar bız bugun yine N Nelizz le buluştuk bılıyorsunuz uçak bıletlerı pahalı oldugundan kontrola gıdemıyoruz suan ıcın ınmesını beklıyoruz ve 2. Ayımızı nerdeyse bıtırdık bugun bız bırbırımızın orasını açıp baktık ve resımlerınj cektık ısteyen olursa gönderırız bızce tutmus ve kapalı ve sadece alt taraf pütür pütür olan kızlara sorduk ozaamanla duzelıyormus ınsallah hocanın yanına gıdene kadar düzelir :)
Insalalh yakın zamanda gıdecegız 15 tatılın bıtmesıne az kaldıEvet ya baktik biraz olsun rahatladik tuttugunu gorunce bi gidip duysaydik hayirlisiyla insallah
İnsallah canim yaInsalalh yakın zamanda gıdecegız 15 tatılın bıtmesıne az kaldı
İnsalllah canım ınsalah sende bır an önce paranı ayarlayıp gidersın ılk bır ay zor bır süreç ama gecıyor hersey psıkolojın. Bıle bozuluyor bırsey oldumu bırsey oldumu dıye dusunmektenHer sey dilediginiz gibi olsun insallah kızlar.. dr.dan da guzel sozleri duyacaksinizdir. Gonlunuzce olsun her sey.
bende maddi durumumu ayarlayip kalici olmak istiyorum. Sayfayi hep takip ettim..duygular yasananlar hep bir. Boyle guzel sonuclari gormek bile insani mutlu ediyor. Hayirlisiyla gider gelir guzel sozleri duyar iciniz cok daha ferahlar insallah :)
Ay insallah canim ya doktorda tuttu derse cok mutlu olcaz sanirim bizde kurtulduk galiba ya allahim hepinize nasip etsin bi an once kurtulursunuz kizlar insallah kurtulcaksiniz hepimiz kurtulcaz allahin izniyle bu dertten insallah parani biriktirirsin bi an once canimHer sey dilediginiz gibi olsun insallah kızlar.. dr.dan da guzel sozleri duyacaksinizdir. Gonlunuzce olsun her sey.
bende maddi durumumu ayarlayip kalici olmak istiyorum. Sayfayi hep takip ettim..duygular yasananlar hep bir. Boyle guzel sonuclari gormek bile insani mutlu ediyor. Hayirlisiyla gider gelir guzel sozleri duyar iciniz cok daha ferahlar insallah :)
Kalıcı yaptıramazsak geçici ile kendi şehrimizde gün kısıtını göz önünde bulundurarak kesin sonuç alabiliriz evet, kalıcı için de bilinen kesinlikle İstanbuldakiler. Keşke diğer illerde de yapılabilseydiKizlar istanbulda olmadigimiz takdirde kendi sehrimizde gecici yaptirmak daha mi mantikli oluyor? Ben forumda istanbul disi belli hocalar haric kalici pek okumadim gozumden kactiysa bilmiyorum. Sanki istanbul disi gecici de her turlu sonuc aliniyor gibi ben mi yaniliyorum? Kalici yaptirmak istiyorum ama bu konuda sanirim en net sonucu veren istanbuldaki dr lar degil mi onda da bildigimiz belli drlar forumda gecen..onumde dusunmek icin zamanim var baya ama bilmiyorum kafam karisiyor iyice..
Kalıcı yaptıramazsak geçici ile kendi şehrimizde gün kısıtını göz önünde bulundurarak kesin sonuç alabiliriz evet, kalıcı için de bilinen kesinlikle İstanbuldakiler. Keşke diğer illerde de yapılabilseydi
Canım eğer kalıcı yaptırcaksan hayatına bırını almadan bu dertten kurtul bır dost tavsıyesı hayatında bırı olunca orayo düşünmekten sevdıgıne odaklanamıyorsun bıleKeşke. Ben kalıcı yaptırmak istiyorum ama istanbulda degilim ve istanbul dısında da riske girmekten korkuyorum. Herhangi bir dugun vs. Durumum su an yok o yuzden hem maddi hem dr acisindan beklemedeyim..eger gidemezsem sonunda bir gun olursa gecici olacak sanirim. Istabula gitme durumu yaratmam lazim kalici icin o da bakalim bilmiyorum artik iyice karistim
Canım eğer kalıcı yaptırcaksan hayatına bırını almadan bu dertten kurtul bır dost tavsıyesı hayatında bırı olunca orayo düşünmekten sevdıgıne odaklanamıyorsun bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?