En guzelını yaparsın canım zaten psıkolojık olarak dedıgın gıbı hergun bu durumu dusunuyor ınsan hakkımızda hayırlısıCanım zaten kalici da tek dusuncem bu. Bide bunu cesitli sebeplerle zaten hep erteledim. Psikolojik olarak da cok yiprandigim kotu bir surec yasadim o sahisla. Yillardir da hep kendi icimde savasiyorum bununla. Ve kesinlikle canim senin dedigin gibi biri olmadan bunu yapmak istiyorum.
Doktorda tuttu desinde insallah o zaman daha net konusabiliriz insallah elimizden gelen herseyi yapariz cunku bizde ayni durumdaydik cok caresizdik en ufak bisey yazilsin diye bekliyoduk yaptirdik bitti diye dusunmuyoruz hep burda olcaz birilerine belki yardimimiz dokunur destek oluruzGuzel dilekleriniz sagolun kizlar..insallah herkes hem psikolojik hem hayati acisindan guzelliklere kavusur.herkesin hikayesi kirginliklari var ben cok burada birkac arkadasin icini dokerken yazilarini okudugumda aglamistim..o yuzden bu sevinc hallerini anlamak da zor olmuyor. Ayrica boyle bilgilendirme yapiyorsunuz oldu bitti gecti demeden sagolun..
Sanirim oyle ben ankarada kalici yaptirdim olmadi iste sonu husran kalici diye gecici yapilmis hem param gitti hemde pskolojim iste sonra istanbula gitmek zorunda kaldim kalici yaptircaklae cok dikkate etsinler benim yasadigiki yasamasinlar gecici dusunen de zaten aynen kendi sehrinde yapatirabilir geciciyi yapiyo hepsiKizlar istanbulda olmadigimiz takdirde kendi sehrimizde gecici yaptirmak daha mi mantikli oluyor? Ben forumda istanbul disi belli hocalar haric kalici pek okumadim gozumden kactiysa bilmiyorum. Sanki istanbul disi gecici de her turlu sonuc aliniyor gibi ben mi yaniliyorum? Kalici yaptirmak istiyorum ama bu konuda sanirim en net sonucu veren istanbuldaki dr lar degil mi onda da bildigimiz belli drlar forumda gecen..onumde dusunmek icin zamanim var baya ama bilmiyorum kafam karisiyor iyice..
Canim insan gidemem fln diyo ama allah o gucu insana veriyo gercekten gidip yaptiriyosun sonra okadar zor degilmis diyo insanKeşke. Ben kalıcı yaptırmak istiyorum ama istanbulda degilim ve istanbul dısında da riske girmekten korkuyorum. Herhangi bir dugun vs. Durumum su an yok o yuzden hem maddi hem dr acisindan beklemedeyim..eger gidemezsem sonunda bir gun olursa gecici olacak sanirim. Istabula gitme durumu yaratmam lazim kalici icin o da bakalim bilmiyorum artik iyice karistim
Bende şuan aynı durumdayım bana özelden ulaşır mısın lütfen canım ??Sanirim oyle ben ankarada kalici yaptirdim olmadi iste sonu husran kalici diye gecici yapilmis hem param gitti hemde pskolojim iste sonra istanbula gitmek zorunda kaldim kalici yaptircaklae cok dikkate etsinler benim yasadigiki yasamasinlar gecici dusunen de zaten aynen kendi sehrinde yapatirabilir geciciyi yapiyo hepsi
Tuttu diyecek gayet iyi durumdasınız canım merak etmeyiiiin :)Doktorda tuttu desinde insallah o zaman daha net konusabiliriz insallah elimizden gelen herseyi yapariz cunku bizde ayni durumdaydik cok caresizdik en ufak bisey yazilsin diye bekliyoduk yaptirdik bitti diye dusunmuyoruz hep burda olcaz birilerine belki yardimimiz dokunur destek oluruz
Sizler kime yaptırdınız kızlar?SELAm kızlar bız bugun yine N Nelizz le buluştuk bılıyorsunuz uçak bıletlerı pahalı oldugundan kontrola gıdemıyoruz suan ıcın ınmesını beklıyoruz ve 2. Ayımızı nerdeyse bıtırdık bugun bız bırbırımızın orasını açıp baktık ve resımlerınj cektık ısteyen olursa gönderırız bızce tutmus ve kapalı ve sadece alt taraf pütür pütür olan kızlara sorduk ozaamanla duzelıyormus ınsallah hocanın yanına gıdene kadar düzelir :)
Canim insan gidemem fln diyo ama allah o gucu insana veriyo gercekten gidip yaptiriyosun sonra okadar zor degilmis diyo insan
Sizler kime yaptırdınız kızlar?
Bende kendimi okadar sitrese sokmustumki simdi diyorum okadar strese girmeme gerek yokmus diyorum gozumuzde nekadar cok buyutmusuz diyorum caresi var evet caresiz bi dert degil insallah hepimiz icjn guzel seyler olsun hayatimiza mutlu bi sekilde devam edelim yaptircak kizlar bi an once allah yolunuzu acsin sag salim gidip yaptirip gelin sende insallah yaptirip kurtulursun mutlu olursun elimizden geldigince hepinize sana destek olmak isteriz yaptirdigin zaman ne sormak istersen cekinmeden sorabilirsin biz yaptiranlara cok sormustuk bu pskoloji zor yasadik biliyoruz biz hep burdayizEvet..panik olan ne olacak nasil bitecek diye yazan her arkadas korkulacak bir sey yokmus diyor. Tabi biraz da psikolojik bircok sey..insanin icinde yasadigi duygu karmasalari falan filan bazi seyler cok derin. Ama cok sükür ki ne olursa olsun bi caresi bi yolu her seye ragmen var..dilerim tüm günler tüm olumsuzluklar geride her seye yepyeni baslangiclar yaparsiniz..yapariz. iyi ki birbirimize boyle destegiz. Inanin bazen insan cok yoruluyor bilmeden istemeden patlamalar yasiyor o yuzden bu cok sukur kurtuldum diyenleri gormek o kadar iyi geliyor ki herkes mutlu olur umarim
Yazdim canim ozeldenBende şuan aynı durumdayım bana özelden ulaşır mısın lütfen canım ??
Bende kendimi okadar sitrese sokmustumki simdi diyorum okadar strese girmeme gerek yokmus diyorum gozumuzde nekadar cok buyutmusuz diyorum caresi var evet caresiz bi dert degil insallah hepimiz icjn guzel seyler olsun hayatimiza mutlu bi sekilde devam edelim yaptircak kizlar bi an once allah yolunuzu acsin sag salim gidip yaptirip gelin sende insallah yaptirip kurtulursun mutlu olursun elimizden geldigince hepinize sana destek olmak isteriz yaptirdigin zaman ne sormak istersen cekinmeden sorabilirsin biz yaptiranlara cok sormustuk bu pskoloji zor yasadik biliyoruz biz hep burdayiz
Sanirim canim tuttu ya benim icin resmen hayaldi allaha sukrediyorum ve hepiniz icin dua ediyorum hep edicem de iyiki buraya geldim sizleri tanidim tekrar bu cesareti kendimde bulamazdim allah hepinizden razi olsun allah hepinizin muradini versin ve senide bi an once bu skntidan kurtarsin ve insallah sinavlarini kazarnisin meslek hayatina devam edersin canimTuttu diyecek gayet iyi durumdasınız canım merak etmeyiiiin :)
Canim sende bi arkadas bulursun belki kendine biriyle beraber gidip yaptirirsin destekte olursunuz birbirinize korkmazssinda insallah paranida denklestirirsin hemenUmarım hem maddi durumumu hem gidip gelme sorununu halledersem kalici yaptirabilirim. Iyi dilekler icin tesekkürler canım
Canim ben daha onceki yasadigim olumsuzluktan dolayi doktorlara karsi guven duygum hic kalmamisti Turgay beye gittim iste sukurler olsun iylesme surecimde bi sknti yasamadim yaptirdgim arkadasimizla birbrimize baktik ikimizinkide gayey guzelİnşallah umdugunuza kavusursunuz kizlar. Turgay hoca hakkında birkaç olumsuz yorum okudum diye hatırlıyorum bilmiyorum nasıl biri
Sevindim sizin adınıza cnm karalamak isteyenlerde olabiliyor insan kime inanacagini şaşırıyor peki Allah korusun tutmazsa tekrar yapıyor mu bunun garantisini verdi miCanim ben daha onceki yasadigim olumsuzluktan dolayi doktorlara karsi guven duygum hic kalmamisti Turgay beye gittim iste sukurler olsun iylesme surecimde bi sknti yasamadim yaptirdgim arkadasimizla birbrimize baktik ikimizinkide gayey guzel
Gozukuyo doktora kontrle gittikten sonrada net bi sekilde konusabilirim ama guler yuzlu bi insan samimi ve ictenlerdi bende cok bisey diyemiyorum ama bu surecte cok yardimci oldular bikmadan usanmadan herseye cevap verdiler sagolsunlar
Oyş cansın sen dualarına amin yürekten.. her şey çok güzel olacak zaten geçici olursa işleme sen götüreceksin beniii :) kalıcı olursa da inşallah biran önce olur çünkü sen canoms Sakarya boğazmanzarasının işlemleri sonrasında cesaretim arttı ona daSanirim canim tuttu ya benim icin resmen hayaldi allaha sukrediyorum ve hepiniz icin dua ediyorum hep edicem de iyiki buraya geldim sizleri tanidim tekrar bu cesareti kendimde bulamazdim allah hepinizden razi olsun allah hepinizin muradini versin ve senide bi an once bu skntidan kurtarsin ve insallah sinavlarini kazarnisin meslek hayatina devam edersin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?