Sevindim sizin adınıza cnm karalamak isteyenlerde olabiliyor insan kime inanacagini şaşırıyor peki Allah korusun tutmazsa tekrar yapıyor mu bunun garantisini verdi mi
Bir iki arkadaş kendinden sebep tutmadığını söyledi. Bi arkadaş işlem oldum ama kanamam olmadı diye söyledi fakat fake hesaptı bence o sadece 1 gün yazdı gitti ve yazdıkları bence tutarsızdı. Bir kaç kişi de ona işlem olmadığı halde hakkında çok yorumsuz yorum yaptı fakat işlemi ona olmadıkları için kaideye almaya değer bulmuyorum açıkcası. İşlem fotoğraflarını gördüklerime inanıyorum iyileşme sürecini de gördüklerime. Tabii değerlendirme yine sana kalıyor. Yapan bir kaç doktor var biliyoruz ki İstanbul da, okuduklarımıza göre

Kızlar ne kadar güzel bilgilenirmişsiniz operasyon sonrasında teşekkür ederim bana da cesaret oluyor her yazdığınizi okuyorum benimde bir arkadaşım var yanımda destek olacak güvendiğim yalnız üstesinden gelemezdim

yalnız olmuyor canım kesınlıkle bırıyle gıt ama guvendıgın bırı olsun

yalnız olmuyor canım kesınlıkle bırıyle gıt ama guvendıgın bırı olsun
Görüştüğüm bi doktor yalnız gel kimseye söyleme sonra söylerim diye tehdit edenler oldu yaşadık gördük bunları demişti ama arkadaşına guvenirim yoksa cesaret edemem zaten

Sevindim sizin adınıza cnm karalamak isteyenlerde olabiliyor insan kime inanacagini şaşırıyor peki Allah korusun tutmazsa tekrar yapıyor mu bunun garantisini verdi mi
Tutmama ihtimali yok diyo ben en iyisini yaptim artik is sizde diyo iyi baktikca sanirim tutmama ihtimali olmuyo olduki bisey oldu evet canim bir sene icjnde ucretsiz tekrar yaptigini soylemisti para almiyo yani

Evettttt ben gelcem seninle sen ne yaptirirsan yaptir biz yaninda olcaz hic korkma canim rahat ol demi bende islem surecimde tutugunu duydukca iyce umdum artiyodu benimde ya doktora gittigimizde orda insallah iyce cektiririz fotograf atariz sanada

Evet doktoru niyeyse kotulemek icin elinden geleni yaptilar iyi desek iyi demeye bile cekindik ama yapiyo yani gercekten yalan soyliyemeyiz yaptirdik belli beceriyo biliyo bu isi

Ne guzel canim yaninda biri varsa sana destek olur hic korkmayin islemden hic korkmayin korkulcak bisey yok biz yaprak gibi titiriyoduk ama korkulcak bisey yokmus dedik sonrasinda sadece dikkat ederseniz gercekten oluyo dogru doktoru bulunca gercekten oluyomus kizlar

Görüştüğüm bi doktor yalnız gel kimseye söyleme sonra söylerim diye tehdit edenler oldu yaşadık gördük bunları demişti ama arkadaşına guvenirim yoksa cesaret edemem zaten
Canom benim islemime girdi hatta elimi tuttu bende onunkine gircektim icerde dinlenmen lazim dediler durdurmadilar bende onun basinda bekliycektim yoksa

İnşallah umdugunuza kavusursunuz kizlar. Turgay hoca hakkında birkaç olumsuz yorum okudum diye hatırlıyorum bilmiyorum nasıl biri
Turgay hoca hakkinda iyi biseyler demeye bile cekiniyoruz geliyolar bi ton laf ediyolar bize yok reklamsiniz fln diye ama beni bu durumdan kurtardi bitmistim resmen allah razi olsun kendinden kendiside cok guzel tutmus derse boynuna atlarim orda heralde

Evettttt ben gelcem seninle sen ne yaptirirsan yaptir biz yaninda olcaz hic korkma canim rahat ol demi bende islem surecimde tutugunu duydukca iyce umdum artiyodu benimde ya doktora gittigimizde orda insallah iyce cektiririz fotograf atariz sanada
Aksi bir şey demeyecek bence tuttuğu bariz görünüyor çünkü canım. Valla verdiğiniz cesaretle ben de iyi hissediyorum kendimi iyi ki varsınız şu berbat süreçte. Kesinlikle sen götürmelisin beni

Evet doktoru niyeyse kotulemek icin elinden geleni yaptilar iyi desek iyi demeye bile cekindik ama yapiyo yani gercekten yalan soyliyemeyiz yaptirdik belli beceriyo biliyo bu isi
İşlemlerinizi ve iyileşme sürecinizi gördüm sonuçta aksini düşünmüyorum canım zaten ben :) Allah mutlu sonlar nasip etsin hepimize inşallah

Canom benim islemime girdi hatta elimi tuttu bende onunkine gircektim icerde dinlenmen lazim dediler durdurmadilar bende onun basinda bekliycektim yoksa
Kızlar şimdi mesela aklıma takılıyo mesela geniş rahat şeyler giyin operasyondan sonra diyorlarben kot pantolondan başka birşey giyemem ama hiç giymedim böyle çok dar olmasa kot pantolon giyebilir miyim acaba e haliyle kış olunca da çok giyiniyorum altıma giyerim bisey muhakkak kafam karıştı

Aksi bir şey demeyecek bence tuttuğu bariz görünüyor çünkü canım. Valla verdiğiniz cesaretle ben de iyi hissediyorum kendimi iyi ki varsınız şu berbat süreçte. Kesinlikle sen götürmelisin beni
Korkma korkulcak bisey yokmus bosuna kendimizi yedik omrumuzden 10 yilimiz gitti senle oynaya oynaya gitcez

Canim genis pantolon giyebilirsin evet cok orana kadar cekme pantolonu yani orani skmasin canim canomm pantolon giyiyodu cnku altina corap giyince bisey olmaz heralde ben disari cikarken elbise giyiyodum icime corap giyiyodum agini cok yukari cikarmiyodum ben

O zaman geniş giymeliyim çünkü etek elbise özel günler haricinde hiç giymem ben dikkatli olmak lazım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…