Buna sevinemedim pek amaBende aynalara kusum baktigimda baktigim ben degilim cunkukendini tek hissetme bu konuda
Eskisi gibi mutlu saglikli huzulur bakimli alimli guzelBuna sevinemedim pek amaRabbim bize de iyi günler göstersin inşallah iyi hissedelim kendimizi
Ne kadar kotu bisey herkes ayni duygulari yasiyo ve hissediyo bu yasimizda hayatimizi kendimize zehir ettik allah daha kotu dert vermesin kizlar allah saglik versin caresiz dert vermesin bunun caresi var hamd olsunInsan neden nasillarla savasirken gercekten hem kendini hem hayati sorguluyor. Bazen istemsiz duygu cikislari tepkiler yasaniyor en azindan kendi adima. Durup durup aglamak istiyor insan. Hele geceleri gunduz bi sekilde idare ediyorsun da gece baska oluyor..hayallerinin elinden alinisi, boyle olmayacaktilar neler neler..ne bileyim ya aynalara kusmek deyince yasadiklarim bire bir iste..kendime bakmak gormek istemiyordum bende bi aralar. Her sey guzel olsun hepimiz icin herkes guzel sonuclarla ciksin su surecten
Rabbim aynalarla da barıştırsın inşallah bizleriInsan neden nasillarla savasirken gercekten hem kendini hem hayati sorguluyor. Bazen istemsiz duygu cikislari tepkiler yasaniyor en azindan kendi adima. Durup durup aglamak istiyor insan. Hele geceleri gunduz bi sekilde idare ediyorsun da gece baska oluyor..hayallerinin elinden alinisi, boyle olmayacaktilar neler neler..ne bileyim ya aynalara kusmek deyince yasadiklarim bire bir iste..kendime bakmak gormek istemiyordum bende bi aralar. Her sey guzel olsun hepimiz icin herkes guzel sonuclarla ciksin su surecten
Amiiiin inşallah valla bakım falanı geçtim aynaya baktığımda ceset görmeyim artık yetecekEskisi gibi mutlu saglikli huzulur bakimli alimli guzel
Kislar olalim
Herkes o evreden geçti canım ama artık söylediğin gibi.. kaçacak yerimiz de kalmadı hem. Birileri hayatımızı bu hale getirirken cezasını biz çekmemeliyiz.Kac kere aynanin karsisind agladigimi bilirim. Ben bu sureci cok sacma ve bilincsizce yasadim ne yasadigimi ne hissettigimi dahi bilmeden belki de o kadar sacma olduki olanlar zaten kanamada yasamadim ustune duydugum sozler ve sozde uzun bi birlikteligimdi benim...ona kendimi mecbur hisseder gibi cok uzun sure dayandim ama sonra ne o sozlere dayanabildim ne imalara..bazen hic bu sureclere girmek istemiyorum ama o insan bunu yaptiysa bana kim bilir baskasi ne yapar diyorum. Ve isin kotusu ben herkesten kendimi uzak tutup kimseye yanasmak istemezken onun mutlulugu icime batiyor allaha biraktim. Kimseyi sevmemeliyim sevemem duygusu beni bitirdi. Ama artik guclu olmak zorundayim. Sevmekten de sevilmekten de kacmak istemiyorum.
Sevindim sizin adınıza cnm karalamak isteyenlerde olabiliyor insan kime inanacagini şaşırıyor peki Allah korusun tutmazsa tekrar yapıyor mu bunun garantisini verdi mi
Oyle deme canim ya gecicek tabiki zor zamanlardan geciyoruz ama bu bize bi sınav bu sinavdan anlimizin akiyla cikicaz insallahAmiiiin inşallah valla bakım falanı geçtim aynaya baktığımda ceset görmeyim artık yetecek
Herkes ayni degildir bu hayatta hepimiz bu mutsuzluklari yasadik hepside mutlu zaten allahindan bulsunlar be diyim allah bize yapilanlari onlarin yanina birakmasin insallah sende yuklenme artik canim kendine olan bize oluyoKac kere aynanin karsisind agladigimi bilirim. Ben bu sureci cok sacma ve bilincsizce yasadim ne yasadigimi ne hissettigimi dahi bilmeden belki de o kadar sacma olduki olanlar zaten kanamada yasamadim ustune duydugum sozler ve sozde uzun bi birlikteligimdi benim...ona kendimi mecbur hisseder gibi cok uzun sure dayandim ama sonra ne o sozlere dayanabildim ne imalara..bazen hic bu sureclere girmek istemiyorum ama o insan bunu yaptiysa bana kim bilir baskasi ne yapar diyorum. Ve isin kotusu ben herkesten kendimi uzak tutup kimseye yanasmak istemezken onun mutlulugu icime batiyor allaha biraktim. Kimseyi sevmemeliyim sevemem duygusu beni bitirdi. Ama artik guclu olmak zorundayim. Sevmekten de sevilmekten de kacmak istemiyorum.
Bizde seni cok seviyoruz canim nasilsin iyimisin hersey yolundamişimdi canlarım şekerlerim... hepimiz aynı sıkıntıları yaşadık çol haklısınız baya vasat durumda olan ben şimdi bunları yazacağım ama belki iki gün sonra bu yazdıklarımı kendim uygulayamayacağım insan psikolojisi neyin ne olacağı belli olmuyor malum.Her ne olursa olsun iyisiyle kötüsüyle bizim hayatımız değiştirme şansımız olmadı geçmişi ama geleceğimizi yönlendirmek bizim elimizde Allah korusun bir yakınımızı kaybetsek o zaman dank edecek hayat kısa neler var dünyada bizler nelere takılı kalmışız. Biz ümitvar olmazsak çaba harcamazsak tevekkül etmezsek sonumuz güzel olmaz ki hayatımızı yoluna koymalı gerrkirse erkekler olmadan mutlu olmayı kendimizle barışmayı sabretmeyi acıya sebat edip tadını almamız gerekiyor ne güzel demişsiniz bizim zamanımızdan gençliğimizden güzelliğimizden gidiyor diye bari bundan sonra gitmesin biz kendimizi düşünmezsek kimse bizi düşünmeyecek bunu hiç unutmayalım ... sizi görmesem de çok seviyorum . çok değerli ve kıymetliyiz...
çok şükür bir değişiklik yok herşey aynı iyileşmeyi bekliyorum sadeceBizde seni cok seviyoruz canim nasilsin iyimisin hersey yolundami
Anladim canim iylesirsin hemen insallahçok şükür bir değişiklik yok herşey aynı iyileşmeyi bekliyorum sadece
Sende iyiki varsın cnm çok güzel özetlemissin durumuKızlar yazdıklarınızı okudum hepimiz aynı şeyleri hissedip kendimizi aynı çaresizlik aynı vazgecis içerisinde bulup aynı çözümde deva arıyoruz bunu yaşamayan anlayamaz bir hata yaptık evet pişman miyiz önemli olan o bu kimseyle kolay kolay paylasilamayacak şeyler çünkü insanlar yargılar insanlar günahı bilir ama tövbe edip etmediğini Allah in affedip affetmedigini bilemez biz kötü şeyler yaşamış evet hata yapmış ama artık pişman olup güzel bi hayat güzel bi aile kurmak isteyen kadınlarız hakkımız var buna hepinizi çok iyi anlıyorum görmesem tanımasam bilmesemde iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?