Kızlar merhaba benim 2.aya yakın oldu psikolojik midir nedir bilmem ama aşırı akintim olmaya başladı bi sorun olur mu sizce

Kızlar fiyatlar çok uçuk ya
Kızlar merhaba benim 2.aya yakın oldu psikolojik midir nedir bilmem ama aşırı akintim olmaya başladı bi sorun olur mu sizce
Merhaba bilgim yok ama sorum olabileceğini düşünmüyorum adet de görüyoruz sonuçta ama yaptıran kızlar daha sağlıklı bilgi verecektir. Sen kime yaptırmıştin

Kızlar size birşey soracağım şimdi geçici herkese yapılabiliyor mu araştırırken okudum zarın kalam parçaları birlestiriliyormus falan yani kalıntısı yoksa yapilamiyormus doğrumuki tedirgin oldum ya kalıntı yoksa çok uzun zaman geçti üzerinden bilgisi olan var mı

Olur canim olur ondan baya sonuc var hala konusuyorum hatta bazisiyla
Canım senin çok araştırdığını gördüm acaba bilgin var mı geçici herkese yapılıyor mı yoksa internette bi kaç yerde denk geldim parçaların az da olsa olmasi gerekiyor yazmışlar doğru mu ki

Yapılıyor kalıntı yoksa da zar arkası dokularından birleşim oluyormuş

Canım senin çok araştırdığını gördüm acaba bilgin var mı geçici herkese yapılıyor mı yoksa internette bi kaç yerde denk geldim parçaların az da olsa olmasi gerekiyor yazmışlar doğru mu ki
Kalıntıların sadece ilişki ile tamamen yok olmamıştır canım. Doğum yapana da yapılabiliyor geçici de benim araştırmalarıma göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…