Hoş bulduk bebeğim. Ben de tam olarak öyleyim.:) valla ben de hiç yaşamamışım gibi aslında... yaşadıklarım yok gibi fakat işleme mecbur gibi... değişik bir psikoloji. Hoş geldiiin buarada
Her şey geçsin bitsin inşallah o mecburiyetler falan da asıl o zaman iyi olacağızHoş bulduk bebeğim. Ben de tam olarak öyleyim.
İnşallah canımHer şey geçsin bitsin inşallah o mecburiyetler falan da asıl o zaman iyi olacağız
Ben geçici düşünmeye başladım bu aralar hemen karar vermem lazım amaArkadaşlar aranızda geçici kızlık zarı yaptırmayı düşünen var mı?
Merhaba bilgim yok ama sorum olabileceğini düşünmüyorum adet de görüyoruz sonuçta ama yaptıran kızlar daha sağlıklı bilgi verecektir. Sen kime yaptırmıştinKızlar merhaba benim 2.aya yakın oldu psikolojik midir nedir bilmem ama aşırı akintim olmaya başladı bi sorun olur mu sizce
Inşallah olumlu olur sonuca bak senOh mesajları okudumda Harun bey ile süper kazık yemişim, bari sonuç olumlu olsa. .
Olur canim olur ondan baya sonuc var hala konusuyorum hatta bazisiylaOh mesajları okudumda Harun bey ile süper kazık yemişim, bari sonuç olumlu olsa. .
Canım senin çok araştırdığını gördüm acaba bilgin var mı geçici herkese yapılıyor mı yoksa internette bi kaç yerde denk geldim parçaların az da olsa olmasi gerekiyor yazmışlar doğru mu kiOlur canim olur ondan baya sonuc var hala konusuyorum hatta bazisiyla
Turgay beyeKızlar fiyatlar çok uçuk ya
Merhaba bilgim yok ama sorum olabileceğini düşünmüyorum adet de görüyoruz sonuçta ama yaptıran kızlar daha sağlıklı bilgi verecektir. Sen kime yaptırmıştin
Yapılıyor kalıntı yoksa da zar arkası dokularından birleşim oluyormuşKızlar size birşey soracağım şimdi geçici herkese yapılabiliyor mu araştırırken okudum zarın kalam parçaları birlestiriliyormus falan yani kalıntısı yoksa yapilamiyormus doğrumuki tedirgin oldum ya kalıntı yoksa çok uzun zaman geçti üzerinden bilgisi olan var mı
Endişelenme olmama ihtimali %1-2 denmiş sadece ve bu bence hepsinde var canımOh mesajları okudumda Harun bey ile süper kazık yemişim, bari sonuç olumlu olsa. .
Kalıntıların sadece ilişki ile tamamen yok olmamıştır canım. Doğum yapana da yapılabiliyor geçici de benim araştırmalarıma göre.Canım senin çok araştırdığını gördüm acaba bilgin var mı geçici herkese yapılıyor mı yoksa internette bi kaç yerde denk geldim parçaların az da olsa olmasi gerekiyor yazmışlar doğru mu ki
Kizlar ne aldiniz neyin kafasi bizede verin:) valla ben de hiç yaşamamışım gibi aslında... yaşadıklarım yok gibi fakat işleme mecbur gibi... değişik bir psikoloji. Hoş geldiiin buarada
Ya benimde canim cok akintim var cok usandirdi beni bu durumKızlar merhaba benim 2.aya yakın oldu psikolojik midir nedir bilmem ama aşırı akintim olmaya başladı bi sorun olur mu sizce
Alirsin sonuc canim harun bey bildigim kadariyla basarili korkma o yuzdenOh mesajları okudumda Harun bey ile süper kazık yemişim, bari sonuç olumlu olsa. .
Yapılıyor kalıntı yoksa da zar arkası dokularından birleşim oluyormuş
Kızlar içimi rahattınız çok teşekkür ederimKalıntıların sadece ilişki ile tamamen yok olmamıştır canım. Doğum yapana da yapılabiliyor geçici de benim araştırmalarıma göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?