- 11 Aralık 2018
- 139
- 240
- 18
- 39
Aynen sanirim oyle yapmisHmm demekki biraz daha icten dikmis anladim canm
Canim bide tamamen yirtildimi dikilen yer tamamen acildimi yani? Musait bi zamanda foto atmayi unutma olurmuCanim o fotoda gozukmuyo iste ozamanda konusmustuk. Gozukmuyordu canim yaniBogazmanzarasi ninki gibiydi cok zorlandim tabiki. Ama demek istedigim girilmicek gibi degil. Degilki girdi
Aticam canimCanim bide tamamen yirtildimi dikilen yer tamamen acildimi yani? Musait bi zamanda foto atmayi unutma olurmu
İyi yaptın cnm biZe umut oluyo İnan insan az da olsa kendini iyi hissediyorYok canim ne yanlis anlicam benim amaCim buraya geldigimde umutsuzdum. İnsanlara umut olsun diye yazdim. Sonuc aldim sadece bilgi vermek istedim. Hepsi bu
Canim senin adina cok sevindim kurtulmussun artik cok sükür hayatinin sonuna kadar hep mutlu ol bu zamana kadar hepimiz fazlasiyla bu sikintiyi yasiyoruz artik kurtulucaz demekki gercekten bu dertten darisi bizlerin basina artik :) ankarada olmasida beni en cok X xxoxxoxx icin cok sevindirdi ayrica diger ankarada bulunan kizlarinda yaptirmak icin istanbula gitmelerine veya yaptiranlarda kontrole esra hanima giderler artik bu arada ne kadara yaptirmistin canim :)Darisi kalanlara. Vallahi ben buraya yazdigimda cok umutsuzdum. Sonuc alinca diger insanlara umut olsun diye yazdim. Oyle iste ... Herkes mutlu olsun.
Arkadaşlar bende yaptırdım tekrar turgay beye hocam napın yapın kurtarın beni bu dertten dedim o da dedi ki eger kalın dikersek hiç giremez bu seferde orası et yıgını olur yine doktora gitmek zorunda kalırsın dedi operasyon sonrasında tekrar sordum dediğiniz seyler gecerli mi şimdi dedim yani girememe ihtimali var mı dedim evet var dedi peki dr a gidersek dikildiğini anlar mı dedim anlayabilir dedi kızlar ya ne kadar zor bi durum bi taraftan tutsun diye bekletken bi taraftan korkular
Sen daha once k8me yaptirmistin canimYa birleşme olmazsa naapcam
Canım sende mi daha önce yaptırdın tutmadı benden haber beklediğini yazmışsın ya o yüzden soruyorumDikkat ettiin halde tutmadi dedin sorma din mi neden diye kac gundur sizi bekliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?