Canim o fotoda gozukmuyo iste ozamanda konusmustuk. Gozukmuyordu canim yani Bogazmanzarasi ninki gibiydi cok zorlandim tabiki. Ama demek istedigim girilmicek gibi degil. Degilki girdi
Canim bide tamamen yirtildimi dikilen yer tamamen acildimi yani? Musait bi zamanda foto atmayi unutma olurmu

Darisi kalanlara. Vallahi ben buraya yazdigimda cok umutsuzdum. Sonuc alinca diger insanlara umut olsun diye yazdim. Oyle iste ... Herkes mutlu olsun.
Canim senin adina cok sevindim kurtulmussun artik cok sükür hayatinin sonuna kadar hep mutlu ol bu zamana kadar hepimiz fazlasiyla bu sikintiyi yasiyoruz artik kurtulucaz demekki gercekten bu dertten darisi bizlerin basina artik :) ankarada olmasida beni en cok X xxoxxoxx icin cok sevindirdi ayrica diger ankarada bulunan kizlarinda yaptirmak icin istanbula gitmelerine veya yaptiranlarda kontrole esra hanima giderler artik bu arada ne kadara yaptirmistin canim :)

Arkadaşlar bende yaptırdım tekrar turgay beye hocam napın yapın kurtarın beni bu dertten dedim o da dedi ki eger kalın dikersek hiç giremez bu seferde orası et yıgını olur yine doktora gitmek zorunda kalırsın dedi operasyon sonrasında tekrar sordum dediğiniz seyler gecerli mi şimdi dedim yani girememe ihtimali var mı dedim evet var dedi peki dr a gidersek dikildiğini anlar mı dedim anlayabilir dedi kızlar ya ne kadar zor bi durum bi taraftan tutsun diye bekletken bi taraftan korkular sardı yine beni (

Ya birleşme olmazsa naapcam
Sen daha once k8me yaptirmistin canim

Dikkat ettiin halde tutmadi dedin sorma din mi neden diye kac gundur sizi bekliyorum ben

Kalın nasıl yaptı anlayamadım ya flep dokusunu mu kalın kaldırdı bu sonrası süreç için zor bi durum olmaz mı ağrılı olur gibime geliyor bildiğin yara oluşmuş gibi kafamda canlandirdigim

inanın bende bilmiyorum zaten oraya gittiğimde ki psikoljiyle herşey birbirine giriyo sadece sunu söyleyebilirim sürekli kesti kesti dikti hepsini hissettim sanırım kalın derken ortada birleştirdiği flep duvarları üst üste bi kaç kat dikiyo olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…