- 2 Şubat 2019
- 31
- 29
- 8
- 32
Kaç gün oldu cnm nasıl gidiyo süreçBu tuttu mu tutmadı mı stresi de çok ayrı bir şey ya :/ bana 35 gün sonra gel bakarız demişti ama patlıcam meraktan
Şuan iyi artık ilk günlerki gibi değilim ama oldu mu olmadı mı stresi var işteKaç gün oldu cnm nasıl gidiyo süreç
Şuan iyi artık ilk günlerki gibi değilim ama oldu mu olmadı mı stresi var işte
Ne kadar demisHarun bey en ıyı doktorlardan bırı ne sorun cıkıcak ya
bir arkadasımda ona gidicek ücreti yüksek ama bir ona güvenebıldı işte
Zorunu atlattın cnm olumsuz düşünme tutmuştur inşallahŞuan iyi artık ilk günlerki gibi değilim ama oldu mu olmadı mı stresi var işte
Ne kadar demis
Gercekten çok pahalı kesin sonuç aliyorlarmi peki 5000 az degil olmazsa başka yaptırma imkani olmaz insanin5.000 demıs ama kız gidicek yani harun bey indirim yapmıyor hıc
Bencede çok pahalı yarim saatlik bi işlem sonuçta yarı fiyatına yapanda aynu malzeme aynı yöntemi uyguluyo neymiş o ticarete dökülmüş resmenGercekten çok pahalı kesin sonuç aliyorlarmi peki 5000 az degil olmazsa başka yaptırma imkani olmaz insanin
Bencede katılıyorum tamam hastanede yapiliyor yinede pahalıBencede çok pahalı yarim saatlik bi işlem sonuçta yarı fiyatına yapanda aynu malzeme aynı yöntemi uyguluyo neymiş o ticarete dökülmüş resmen
Kızlar dünkü stresli arkadaşa güvenerek esra demir yüzer gideceğim 2 saat dua edin bana
Bencede katılıyorum tamam hastanede yapiliyor yinede pahalı
Gercekten çok pahalı kesin sonuç aliyorlarmi peki 5000 az degil olmazsa başka yaptırma imkani olmaz insan
canım bende gordüm yazilanlari ama sonuç alana pek raslamadim benmi göremedim acaba bilmiyorum birde pilastik cerrah oldu icin rahat olamiyorumBaya ıyı bır doktor oda bu konuda baya deneyımlı yanı kesın sonuc vaad edıyor zaten eskı yorumlarda falan cok övülmüş bu doktor
Can
canım bende gordüm yazilanlari ama sonuç alana pek raslamadim benmi göremedim acaba bilmiyorum birde pilastik cerrah oldu icin rahat olamiyorum
Cnm çentik olunca kanama olmuyor muymuş bilgi vermedi mi doktorlar benim bilgim yok bu konudakızlar sizi bir yıldır uzaktan takip ediyorum.hepinizle konuşuyor gibydim cesaret edip üye oldum.bende erkek arkadaşımla sürtünme yaşarken iki üç cm içine girdi kanama olmadı ama gittiğim doktor çentiklerimin oluştuğunu söyledi.bekaretinin bütünlüğü bozulmamış ama çentiklerin var dedi.beni çok tatmin etmedi. Esra d. Yüzer ve Sevtap Hamdemir arasında kaldım. S stresliiii senin yazın beni çok etkiledi o yüzden emin olamadım.bana yol gösterirseniz çok sevinirim. Birazda kendimi belki diyorum kanaman olmayacak ama en azından birliktelik tam yaşamadım darlıktan falan anlar belki evleneceğim insan diye teselli etsemde içim içimi yiyor lütfen banada yol gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?