Şuan iyi artık ilk günlerki gibi değilim ama oldu mu olmadı mı stresi var işte

Harun bey en ıyı doktorlardan bırı ne sorun cıkıcak ya
bir arkadasımda ona gidicek ücreti yüksek ama bir ona güvenebıldı işte

Son düzenleme:
Kızlar dünkü stresli arkadaşa güvenerek esra demir yüzer gideceğim 2 saat dua edin bana

Bütün dualarımız senınle cnm Cok güzel sonuc almıs S stresliiii denen arkadasımız
insallah sende cok güzel sonuc alır gelırsın bizede müjdeyı verırsın cnm :)
Valla sevınıyorum böyle guzel sonuclar görunce Ankaradakıler ıcın cok sevındım :)

Bencede katılıyorum tamam hastanede yapiliyor yinede pahalı

Aslında Akın beye gıdecektı cnm o ama akın beyın ne zaman gelecegı bellı olmayınca Harun beyde karar kıldı parasından gectım yeterkı ıyı sonuc alayım dedı

Gercekten çok pahalı kesin sonuç aliyorlarmi peki 5000 az degil olmazsa başka yaptırma imkani olmaz insan

Baya ıyı bır doktor oda bu konuda baya deneyımlı yanı kesın sonuc vaad edıyor zaten eskı yorumlarda falan cok övülmüş bu doktor

Can
Baya ıyı bır doktor oda bu konuda baya deneyımlı yanı kesın sonuc vaad edıyor zaten eskı yorumlarda falan cok övülmüş bu doktor
canım bende gordüm yazilanlari ama sonuç alana pek raslamadim benmi göremedim acaba bilmiyorum birde pilastik cerrah oldu icin rahat olamiyorum

Can
canım bende gordüm yazilanlari ama sonuç alana pek raslamadim benmi göremedim acaba bilmiyorum birde pilastik cerrah oldu icin rahat olamiyorum

sanırım bir tanesınde kanama olmamıs burda kızlar yazmıstı ama diger bütün ıslemlerın hepsı olumluydu benım arastırdıgım kadarıyla harun beyden olumlu sonuc alan cok kısı var hatta en son 4 yıl önce bırı yaptırmıstı sevgikolik diye bir arkadas vardı yenı evlenmiş fazlasıyla kanaması olmustu cok olumlu cok güzel yorumlar var zaten bu işlem genital
Estetık dıye gecıyor bu işlem o yüzden plastık cerrahlarda cok mantıklı gelıyo ama bılemedımkı
Adam docent birde çok ünlü ondan dolayıda fıyatı yükselıyo :\

Son düzenleme:
kızlar sizi bir yıldır uzaktan takip ediyorum.hepinizle konuşuyor gibydim cesaret edip üye oldum.bende erkek arkadaşımla sürtünme yaşarken iki üç cm içine girdi kanama olmadı ama gittiğim doktor çentiklerimin oluştuğunu söyledi.bekaretinin bütünlüğü bozulmamış ama çentiklerin var dedi.beni çok tatmin etmedi. Esra d. Yüzer ve Sevtap Hamdemir arasında kaldım. S stresliiii senin yazın beni çok etkiledi o yüzden emin olamadım.bana yol gösterirseniz çok sevinirim. Birazda kendimi belki diyorum kanaman olmayacak ama en azından birliktelik tam yaşamadım darlıktan falan anlar belki evleneceğim insan diye teselli etsemde içim içimi yiyor lütfen banada yol gösterin

Cnm çentik olunca kanama olmuyor muymuş bilgi vermedi mi doktorlar benim bilgim yok bu konuda

çentik deliği genişletiyormuş ve kanama olmuyormuş. bende hep kendimi kanama olmasa bile evleneceğim insan dar olmasından anlar heralde diye teselli ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…