- 9 Şubat 2019
- 388
- 159
- 33
Kontrole gittiğinde oda belli olur heralde cnm sen düşünme şimdi bunları inşallah sorunsuz olur her şey dinlenmeye bakYani şimdi çok yeni benimki önce bi tutup tutmadıgını anlamak için 40 gün beklemem şazım tuttugunda da derdim ya birleşme olmazsa darlıktan ve kalınlıktan yırtılmazsa diye korkuyorum
Inşallah cnm nerden gittin peki istanbula yakın misinİnşallah kızlar ya valla bıktım artık korkularla yasanmıyor tüm şunlar bi bitse de kurtulsam bakalım inşallah hersey güzel olur
Sen gidiyorsun degil mi canim salı ģünüInşallah cnm nerden gittin peki istanbula yakın misin
Canim insallah olur ya uzuldum senin durumunaYa birleşme olmazsa naapcam
Evet cnm inşallah aksilik olmazsaSen gidiyorsun degil mi canim salı ģünü
Inşallah olmaz canım senden guzel haberler bekliyorumEvet cnm inşallah aksilik olmazsa
Canım valla bu sefer ekstra ekstra dikkat ediyorum 2 gündür yataktan cıkmadım bu sefer tutması için çok daha özenliyim yani ama bana ameliyat öncesi ve sonrası söyledikleri kafamı karıstırdı herşeyden etkilenir oldum birleşme olmayabilir dedi doktora gidince doktor dikildiğini anlayabilir dedi kafamı iyice çorba etti valla bu nasıl iş anlamadım önce bi hayırlısıyla tutsun sonra diğer türlü sorun olursa onlara çözüm bulmaya calıscamCanim insallah olur ya uzuldum senin durumunaeger dikimden sonuc alamazsan tutmazsa falan baska bi yolu yokmuki ya bu sahte kizlik zari falan oluokus deneyeniniz oldumu bilmiyorum öyle bisey yapamaz misinki
Dur bakalim canim tutsun da gidersin kontrole ona göre mudahale edilir.. varmi dugun falan? Gecici yaptramazmisin peki belki onda sorun olmazdiCanım valla bu sefer ekstra ekstra dikkat ediyorum 2 gündür yataktan cıkmadım bu sefer tutması için çok daha özenliyim yani ama bana ameliyat öncesi ve sonrası söyledikleri kafamı karıstırdı herşeyden etkilenir oldum birleşme olmayabilir dedi doktora gidince doktor dikildiğini anlayabilir dedi kafamı iyice çorba etti valla bu nasıl iş anlamadım önce bi hayırlısıyla tutsun sonra diğer türlü sorun olursa onlara çözüm bulmaya calıscam
Inşallah ya psikolojik olarak iyi değilim stres korkuInşallah olmaz canım senden guzel haberler bekliyorum
Stres yapma canim islemden snra baya kus gibi hafifliceksin.. gidene kadar butun stres korkuInşallah ya psikolojik olarak iyi değilim stres korku
O hafiflige bi an önce ulaşmak istiyorum cnm o masadan kalkana kadar geçmicek sanırım. Inşallah sonucu bunlara değerStres yapma canim islemden snra baya kus gibi hafifliceksin.. gidene kadar butun stres korku
Deger insallah tum kalbimle dua ediyorum sana senin gorüsun önemli benim icin cok dusunme sakin ol kurtulacagini düşün allah yardimcin olur insâllah diger kurtulan herskez gibiO hafiflige bi an önce ulaşmak istiyorum cnm o masadan kalkana kadar geçmicek sanırım. Inşallah sonucu bunlara değer
Sağol cnm seninde yardımcın olsun buraya yazicam inşallah yaptirincaDeger insallah tum kalbimle dua ediyorum sana senin gorüsun önemli benim icin cok dusunme sakin ol kurtulacagini düşün allah yardimcin olur insâllah diger kurtulan herskez gibi
kime yaptırmıştınSorusu olan varsa alayim sorulari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?