Hayir canim ben hic yaptirmadim ama gidicem turgay beye ve ben tutmazsa 2 defa gidemem tutmama sebebini merak ediyorum korkuttu bu beni yuzde 2 lik bi rakam tutmama ihtimali dedi bana asistan kişinin kendi hatasi degilse ücret talep edilmeden yapiliyor dedi senden ücret de aldilar demekki bi sorun oldu onu bilmek istiyorum ben canim hic mi merak etmedin sebebini

Canım ben daha önce yaptırdım başka doktora tutmadı sonra turgaya gottım belki öncesinde dokular yenilenmedigi için tutmamıstır bana da kesin tutar dediler cok dikkat ettim tutmadı yani kısmi tutan yerleri olmuş ama kanama ihtimali %50 dediler tekrar yapalım dedim olmaz dedi yine aynısı olur dedi 2 kez tutmayınca öyle düsündü demekki ben 3. Yü yaptırırken yapmaz falan diye gecmişte böle demiştiniz demedim tutar mı diye sordum kalın dikeriz dedi

Yani şimdi çok yeni benimki önce bi tutup tutmadıgını anlamak için 40 gün beklemem şazım tuttugunda da derdim ya birleşme olmazsa darlıktan ve kalınlıktan yırtılmazsa diye korkuyorum

Yani şimdi çok yeni benimki önce bi tutup tutmadıgını anlamak için 40 gün beklemem şazım tuttugunda da derdim ya birleşme olmazsa darlıktan ve kalınlıktan yırtılmazsa diye korkuyorum
Kontrole gittiğinde oda belli olur heralde cnm sen düşünme şimdi bunları inşallah sorunsuz olur her şey dinlenmeye bak

Evet canim düşünme tutsunda gerisi kolay insallah bu kez sonuç alıcaksn

İnşallah kızlar ya valla bıktım artık korkularla yasanmıyor tüm şunlar bi bitse de kurtulsam bakalım inşallah hersey güzel olur

Canim insallah olur ya uzuldum senin durumuna eger dikimden sonuc alamazsan tutmazsa falan baska bi yolu yokmuki ya bu sahte kizlik zari falan oluokus deneyeniniz oldumu bilmiyorum öyle bisey yapamaz misinki
Canım valla bu sefer ekstra ekstra dikkat ediyorum 2 gündür yataktan cıkmadım bu sefer tutması için çok daha özenliyim yani ama bana ameliyat öncesi ve sonrası söyledikleri kafamı karıstırdı herşeyden etkilenir oldum birleşme olmayabilir dedi doktora gidince doktor dikildiğini anlayabilir dedi kafamı iyice çorba etti valla bu nasıl iş anlamadım önce bi hayırlısıyla tutsun sonra diğer türlü sorun olursa onlara çözüm bulmaya calıscam

Dur bakalim canim tutsun da gidersin kontrole ona göre mudahale edilir.. varmi dugun falan? Gecici yaptramazmisin peki belki onda sorun olmazdi

O hafiflige bi an önce ulaşmak istiyorum cnm o masadan kalkana kadar geçmicek sanırım. Inşallah sonucu bunlara değer
Deger insallah tum kalbimle dua ediyorum sana senin gorüsun önemli benim icin cok dusunme sakin ol kurtulacagini düşün allah yardimcin olur insâllah diger kurtulan herskez gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…