çentik deliği genişletiyormuş ve kanama olmuyormuş. bende hep kendimi kanama olmasa bile evleneceğim insan dar olmasından anlar heralde diye teselli ediyorum
Cnm darlık uzun süre ilişkiye girmemiş kadınlarda bile oluyo doğum bile yapsa uzun süre ilişkin yoksa daraliyo yani bence güvenme pek burdaki çoğu kişi uzun süredir ilişkiye girmeyip çare arayan insanlar darlığa guvenseler bu işlemi yaptırmazlar yada ilişkiye girmezler uzun süre

aynen çok haklısın cnm erkekler kanama görmek istıyor

Cnm darlık uzun süre ilişkiye girmemiş kadınlarda bile oluyo doğum bile yapsa uzun süre ilişkin yoksa daraliyo yani bence güvenme pek burdaki çoğu kişi uzun süredir ilişkiye girmeyip çare arayan insanlar darlığa guvenseler bu işlemi yaptırmazlar yada ilişkiye girmezler uzun süre

işte bende teselli etmeye çalıştım canım ama artık içim içimi yiyor ve ankarada hangi doktora gideceğimi bilmiyorum

işte bende teselli etmeye çalıştım canım ama artık içim içimi yiyor ve ankarada hangi doktora gideceğimi bilmiyorum

((

Ankara da mı yaptıracaksın kesin kararlı mısın ve kalıcı mı düşünüyorsun

Gözün aydın cnm cok cok sevındım :))) Ankaradakı kızlar ıcın umut oldun
Banada umut oldun böyle guzel haberler duyunca ben cok mutlu oluyorum

Bencede çok pahalı yarim saatlik bi işlem sonuçta yarı fiyatına yapanda aynu malzeme aynı yöntemi uyguluyo neymiş o ticarete dökülmüş resmen
Merhaba. İşlem yaptırdın mi yaptırmadin mi hiç bir fikrim yok. Ben seni bilgilendireyim de öyle konuşursun istersen. Harun hocanın işlemi 1 saate yakın sürüyor. Kendi geliştirdigi yöntem ile bu ameliyatı yapıyor . Kendisi doçent aynı zamanda da ünlü bir plastik cerrah. Her işlemin bir bedeli tabiki var. Herkesin ekonomik durumu da bir olacak diye bir şey de söz konusu değil . O parayı denklestirebilen zaten harun hocaya gidiyor gitmek istedikten sonra. Kontrole gidip kendi gözüyle gören insanlar tabiki var bende bunlardan biriyim. Benim buraya yorum yapmıyor olmam konulara karismiyor olmam harun beyin yaptığı işlemden memnun kalmadığım anlamına gelmiyor. Benim gibi yazmayan bir çok arkadaş ta zaten var . Burda birçok insan kendi doktoru hakkında yazıyor fikir alışverişinde bulunuyor. Ticarete dökülmus veya dökülmemis ortada gözle görülen bir işlem var mı var. Allah herkese yardım etsin.

Bilgilendirdigin için teşekkürler. Tabikide herkes istediğine gitmekte hür kimseye şuna git buna git demedim hiç bir zaman. Burda fikir alış verişi de yapıyoruz aynı zamanda ben fikrimi soyledim. Senin gibi olanlarda bilgilendirse herkes acısından iyi olur diye düşünüyorum. Allah yardım etsin tabi en başta ama doktorlarmizinda yardımcı olması gerekiyor çaresiz zor durumda olan insanlar için

Evet yardımcı olmaları gerekiyor ama ne yazıkki bu konuda indirim yapanlar bir elin parmağını geçmeyecek kadar az

Açıkcası bende sırf kariyerine güvenip Harun beyi tercih ettim, içim rahat ama insan yinede stres oluyor mart başında kontrole gideceğim sonucu yazarım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…