Burada yazilanlari okudum, caresizligi, care arayislarini. Aslinda sosyoloji ya da psikoloji alaninda tez yapilmalik bir olay bu. Kimseyi yargilayamam, buyuk de konusmam. Kimse kotu bir hatira birakmak istemez arkasinda. Uzuluyorum sadece. Gencecik kizlarin umudunu calan erkekler, kizlarin boyle buyuk bir sorunu ailesinden tek paylasacak insan bulamayip kimdir nedir bilmeden net ortaminda birilerinden destek bulma cabalari, gelecek korkulari. Gercekten uzucu. Allah sabir versin. Burada sorgulanmasi gereken bir sey cikiyor ortaya. Tum genc kizlara da ornek olmasi adina. Ozgurluk ne? Gonlumuzce yasamaksa, yasadiktan sonra pismanlik niye? Uzuntu duymak olmamali degil mi ozgurlugun oldugu yerde? Bahsettigim gibi yargilamak degil bu. Durum kritigi. Allah kadini oyle degerli kilmis ki, bir erkek ona nikah kiymadan dokunamaz demis. Bizse bunu yobazlik, erkegin gezip istedigi gibi dokunup sonra gonlu esince birakip gidebilmesini ozgurluk diye nitelemisiz. Olan kizlarimiza oluyor iste. Ha Allah'a verilecek hesapta erkegin yuku de cok buyuk o ayri ama dunyada kadin cekiyor hatanin tum bedelini. Keske dogrularimizi belirlerken Allah ne istiyor neden istiyor bunu bir dusunebilsek. Nefsimiz agir basiyor. Sonrasi husran. Allah bu baslik altinda ve disarda bu sikintiyi yasayan herkese yardim etsin. Hepsi yaptigindan pisman ki bir arayis icerisinde. Umarim baska kizlarimiz kendini boyle uzuntu yasayacaklari durumlara sokmaz. Kalbinize insirah ferahligi diliyorum. Selamlar

Kızlar merhaba dün demiştim anı bir kararla esra demir yüzer e gitmeye karar verdim musaitmis de doktor çok zor oldu oraya gitmek vazgececektim ama başka şansım da yoktu burada biarkadaş sonuç almıştı konuştum baya rahatladim genel anestezi uyguladılar benimki yaklaşık 40 dakika sürdü zor oldugubu soyledi doktor neden dedim acikladi ama o anda algilayamadim tekrar sorma firsatimda olmadi uzun surdugy icin uyandim islem bitmeden aci hissettim o zaman ama sonuna gelmis zaten tekrar uyutmadilar ayrica o bolgeye lokal de yapilmis anestezi uzamani geldi disaridan psikolojik olarak düşününce genel anestezi olması iyi oldu sonrasında otururken çok zorlandım ağrı kesici aldım o rahatlattı beni kullanacağım bi bagirsaklarim için bir enfeksiyon için birde ağrı kesici hap yazdı doktor bide tuvaletten sonra losyon gibi bisey şimdilik dinleniyorum evde durumlar böyle kızlar

Yargılamadan anladığın için çok sevindim amin inşallah

Kızlar yaptırdım işlemi dinleniyorum çok yorucu bi gündü. Çok kolay olmadi açıkçası ağrısız acısız yaptırıp hemen ayaklanan arkadaşlara çok özendim doğrusu

Canım cok gecmıs olsun ıyısın dımı sımdı? insallah olumlu sonuc alırsın cnm

Kızlar yaptırdım işlemi dinleniyorum çok yorucu bi gündü. Çok kolay olmadi açıkçası ağrısız acısız yaptırıp hemen ayaklanan arkadaşlara çok özendim doğrusu
Geçmiş olsun canım çok dikkat iniallah çok iyi sonuçlar alırsın nasıl hissiyosun kendini çok agrım fln varmı oturamıyosun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…