- 18 Şubat 2019
- 20
- 7
- 1
- 33
Evet geçirdim dinleniyorum ama çok ağrım varOperasyon gecircek arkadas gecirdimi acaba sesi cikmadi hic
Bende senden cesaretlendim dün esra hanıma yaptırdımOperasyon gecircek arkadas gecirdimi acaba sesi cikmadi hic
Yargılamadan anladığın için çok sevindim amin inşallahBurada yazilanlari okudum, caresizligi, care arayislarini. Aslinda sosyoloji ya da psikoloji alaninda tez yapilmalik bir olay bu. Kimseyi yargilayamam, buyuk de konusmam. Kimse kotu bir hatira birakmak istemez arkasinda. Uzuluyorum sadece. Gencecik kizlarin umudunu calan erkekler, kizlarin boyle buyuk bir sorunu ailesinden tek paylasacak insan bulamayip kimdir nedir bilmeden net ortaminda birilerinden destek bulma cabalari, gelecek korkulari. Gercekten uzucu. Allah sabir versin. Burada sorgulanmasi gereken bir sey cikiyor ortaya. Tum genc kizlara da ornek olmasi adina. Ozgurluk ne? Gonlumuzce yasamaksa, yasadiktan sonra pismanlik niye? Uzuntu duymak olmamali degil mi ozgurlugun oldugu yerde? Bahsettigim gibi yargilamak degil bu. Durum kritigi. Allah kadini oyle degerli kilmis ki, bir erkek ona nikah kiymadan dokunamaz demis. Bizse bunu yobazlik, erkegin gezip istedigi gibi dokunup sonra gonlu esince birakip gidebilmesini ozgurluk diye nitelemisiz. Olan kizlarimiza oluyor iste. Ha Allah'a verilecek hesapta erkegin yuku de cok buyuk o ayri ama dunyada kadin cekiyor hatanin tum bedelini. Keske dogrularimizi belirlerken Allah ne istiyor neden istiyor bunu bir dusunebilsek. Nefsimiz agir basiyor. Sonrasi husran. Allah bu baslik altinda ve disarda bu sikintiyi yasayan herkese yardim etsin. Hepsi yaptigindan pisman ki bir arayis icerisinde. Umarim baska kizlarimiz kendini boyle uzuntu yasayacaklari durumlara sokmaz. Kalbinize insirah ferahligi diliyorum. Selamlar
Evet geçirdim dinleniyorum ama çok ağrım var
Son olur inşallah bu acın canim gidip gelmesin bu gunlerin darısıda tüm isteyenlere olsun sonucunda güzel olması dilegiyleKızlar yaptırdım işlemi dinleniyorum çok yorucu bi gündü. Çok kolay olmadi açıkçası ağrısız acısız yaptırıp hemen ayaklanan arkadaşlara çok özendim doğrusu
Inşallah cnm hepimiz için insallahSon olur inşallah bu acın canim gidip gelmesin bu gunlerin darısıda tüm isteyenlere olsun sonucunda güzel olması dilegiyle
Kızlar yaptırdım işlemi dinleniyorum çok yorucu bi gündü. Çok kolay olmadi açıkçası ağrısız acısız yaptırıp hemen ayaklanan arkadaşlara çok özendim doğrusu
Sağol cnm inşallah alırız. Sızı var hala inşallah oda geçer sürece alışmaya calisiyorumCanım cok gecmıs olsun ıyısın dımı sımdı? insallah olumlu sonuc alırsın cnm
Sağol cnm inşallah alırız. Sızı var hala inşallah oda geçer sürece alışmaya calisiyorum
Geçmiş olsun canım çok dikkat iniallah çok iyi sonuçlar alırsın nasıl hissiyosun kendini çok agrım fln varmı oturamıyosun dimiKızlar yaptırdım işlemi dinleniyorum çok yorucu bi gündü. Çok kolay olmadi açıkçası ağrısız acısız yaptırıp hemen ayaklanan arkadaşlara çok özendim doğrusu
Verdi cnm yine de pansuman sonrası yanıyo ve arada batiyo. Evet dün oldum ama zormus sandığımdan inş geçer herşeyAgrı kesıcı vermedımı doktor? bol bol meyva falan ye cnm ınsallah hemen ıyılesırsın
işlemı bugunmu oldun?
Sağol cnm oturmayı özleyecek gibiyim yan oturuyorum otururken oda zor oluyoGeçmiş olsun canım çok dikkat iniallah çok iyi sonuçlar alırsın nasıl hissiyosun kendini çok agrım fln varmı oturamıyosun dimi
Sağol cnm turgay hocayaB Bahtsizbedevibiri kime yaptırdın çok geçmiş olsun
Inşallahinşallah sonuçta alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?