Geçmiş olsun dilerim güzel sonuç alırsın Allah yardımcın olsun canım bu süreçte deInşallah
Amin cnm gerçekten göründüğü gibi kolay değilmiş yada ben zorlandım bilmiyorum. Geçicice böyle zor mu acabaGeçmiş olsun dilerim güzel sonuç alırsın Allah yardımcın olsun canım bu süreçte de
Flep kaldırılmadığı için daha kolaydır bence canım diye düşünüyorum. Senin bayağı zor olmuş sanırım kızlar bu kadar zorlandığını söylememiştiAmin cnm gerçekten göründüğü gibi kolay değilmiş yada ben zorlandım bilmiyorum. Geçicice böyle zor mu acaba
Bilmiyorum ki cnm hareket kısıtlı zaten onu ayrı tutuyorum da yanma acı geçmedi bi inşallah zamanla gececektirFlep kaldırılmadığı için daha kolaydır bence canım diye düşünüyorum. Senin bayağı zor olmuş sanırım kızlar bu kadar zorlandığını söylememişti
yok canım batikondur oKızlar size acil birşey sormalıyım ölecek korkudan bugün 3. Gün oldu afedersiniz tuvalete gittim klozette suy açtım şu tazyikli bi şekilde geldi çok korktum sonra baktım hafif kahverengi akıntı var batikon mu ki dedim yoksa adetim çok yakın o mu ki dedim ama bilmiyorum sizce bozulmuş müdür çok korkuyorum
Çok arka arkaya gittim bide batikon da olabilir dedim ama bilmiyorum ne yapacağını şaşırdımyok canım batikondur o
Batikondur herhalde canım bir şey olsa kahve değil kırmızı olurdu bi de ilk 1 ay ya da 6 hafta kanamanın çok olmasından sebep ilişki yasak ya bir şey olsa bir iki damla kanama olmaz bence daha fazla direkt anlaşılır olur canımKızlar size acil birşey sormalıyım ölecek korkudan bugün 3. Gün oldu afedersiniz tuvalete gittim klozette suy açtım şu tazyikli bi şekilde geldi çok korktum sonra baktım hafif kahverengi akıntı var batikon mu ki dedim yoksa adetim çok yakın o mu ki dedim ama bilmiyorum sizce bozulmuş müdür çok korkuyorum
bencede sen içini ferah tut herkes anlatırken çok canım acıdı çok kanamam oldu diye anlatıyor demekki öyle kolay yırtılmıyor dikildikten sonra. sen sakin ol yeterkiÇok arka arkaya gittim bide batikon da olabilir dedim ama bilmiyorum ne yapacağını şaşırdım
ve canım ben de tam yırtıldı mı yırtılmadı mı emin değilim ankaradayım bende Esra D.Yüzere gideyim mi tavsiye eder misin aklımda Sevtap Hamdemir var gibibencede sen içini ferah tut herkes anlatırken çok canım acıdı çok kanamam oldu diye anlatıyor demekki öyle kolay yırtılmıyor dikildikten sonra. sen sakin ol yeterki
Kan değilde zaten böyle adet öncesi kahverengi akıntı gibi geldi belki de adet oldum bilmiyorum inşallah öyledir çok sağol canımBatikondur herhalde canım bir şey olsa kahve değil kırmızı olurdu bi de ilk 1 ay ya da 6 hafta kanamanın çok olmasından sebep ilişki yasak ya bir şey olsa bir iki damla kanama olmaz bence daha fazla direkt anlaşılır olur canım
Demi bu kadar kolay olmamalı çok dikkat ediyorum neredeyse sürekli yatıyorum uzanıyorum ama tutmayanlara çok olunca korktumbencede sen içini ferah tut herkes anlatırken çok canım acıdı çok kanamam oldu diye anlatıyor demekki öyle kolay yırtılmıyor dikildikten sonra. sen sakin ol yeterki
Ben bir anda karar verdim bi arkadaş tuttu demiş o yüzden şimdi bilemem ki canım yakında düğün falan yoksa benim sonucumu bekle istersenve canım ben de tam yırtıldı mı yırtılmadı mı emin değilim ankaradayım bende Esra D.Yüzere gideyim mi tavsiye eder misin aklımda Sevtap Hamdemir var gibi
tamam canım öyle ypayım o zaman düğün yok zatenKan değilde zaten böyle adet öncesi kahverengi akıntı gibi geldi belki de adet oldum bilmiyorum inşallah öyledir çok sağol canım
Demi bu kadar kolay olmamalı çok dikkat ediyorum neredeyse sürekli yatıyorum uzanıyorum ama tutmayanlara çok olunca korktum
Ben bir anda karar verdim bi arkadaş tuttu demiş o yüzden şimdi bilemem ki canım yakında düğün falan yoksa benim sonucumu bekle istersen
ben ama tam olarak bilgi almak için gideyim o zaman senin sonucuna göre diktiririmKan değilde zaten böyle adet öncesi kahverengi akıntı gibi geldi belki de adet oldum bilmiyorum inşallah öyledir çok sağol canım
Demi bu kadar kolay olmamalı çok dikkat ediyorum neredeyse sürekli yatıyorum uzanıyorum ama tutmayanlara çok olunca korktum
Ben bir anda karar verdim bi arkadaş tuttu demiş o yüzden şimdi bilemem ki canım yakında düğün falan yoksa benim sonucumu bekle istersen
tamam canım öyle ypayım o zaman düğün yok zaten
Evet mutlaka git bilgi al bence de başka doktorlarla da görüş hatta benim gibi karambole yaptırmaben ama tam olarak bilgi almak için gideyim o zaman senin sonucuna göre diktiririm
Belki karalama amaçlıdır ama o doktor hakkında çok iyi şeyler okumadım ve çok yüksek ücret istiyormuş onun için hiç yaklaşmadım ben ona çok iyi araştırmak lazımebru zülfikaroğluna gittim ama tam emin olamadım ikinci kez başka doktora gidicem ama muayeneler çok pahalı o yüzden burdan tavsiye edilirse ona göre bir doktora giderim
Olumsuz şeylere e.z hakkında çok kere denk geldim çok da karalama olduğunu düşünmüyorum doğrusu ben de ilk ona gidecektim o süreçte para işini de halledebilirdim ama son dikişe hep çağırdığı için bana engel olmuştu buradaki eskiler onun üzerine de çok kişinin mağduriyetini gördümBelki karalama amaçlıdır ama o doktor hakkında çok iyi şeyler okumadım ve çok yüksek ücret istiyormuş onun için hiç yaklaşmadım ben ona çok iyi araştırmak lazım
Mesela en çok dikkatimi çeken sey konunun ilk başlarında neredeyse bi tek o doktordan söz edilmiş ne kadar başarılı olduğundan vs son dikiş başarısı mı acaba dedim bende kendi kendime son zamanki konularsa insanlar mağdur olmuş ben o yüzden düşünmedim hiçOlumsuz şeylere e.z hakkında çok kere denk geldim çok da karalama olduğunu düşünmüyorum doğrusu ben de ilk ona gidecektim o süreçte para işini de halledebilirdim ama son dikişe hep çağırdığı için bana engel olmuştu buradaki eskiler onun üzerine de çok kişinin mağduriyetini gördüm
buraya herkes onun sadece geçici yaptığını kalıcı yapmadığını yazmış. ondan korktum bende. çünkü evlilik yok yakınlarda ki insan garanti olsun istiyor kalıcı istiyor. ama S stresliiii herkesr umut oldu ankarada esra hanım kalıcı yaparsa istanbula gitmek zorunda kalmayız hiçMesela en çok dikkatimi çeken sey konunun ilk başlarında neredeyse bi tek o doktordan söz edilmiş ne kadar başarılı olduğundan vs son dikiş başarısı mı acaba dedim bende kendi kendime son zamanki konularsa insanlar mağdur olmuş ben o yüzden düşünmedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?