senin sonuç yakın zamanda mı canım belki ben de Ankara’da yaptırır İstanbul için zorlamam ya da geçiciden vazgeçerimMesela en çok dikkatimi çeken sey konunun ilk başlarında neredeyse bi tek o doktordan söz edilmiş ne kadar başarılı olduğundan vs son dikiş başarısı mı acaba dedim bende kendi kendime son zamanki konularsa insanlar mağdur olmuş ben o yüzden düşünmedim hiç
Ne zaman düğün tarihin canım yani düğünden öncemi yapacaksın sendeKan değilde zaten böyle adet öncesi kahverengi akıntı gibi geldi belki de adet oldum bilmiyorum inşallah öyledir çok sağol canım
Demi bu kadar kolay olmamalı çok dikkat ediyorum neredeyse sürekli yatıyorum uzanıyorum ama tutmayanlara çok olunca korktum
Ben bir anda karar verdim bi arkadaş tuttu demiş o yüzden şimdi bilemem ki canım yakında düğün falan yoksa benim sonucumu bekle istersen
Seninle hemen hemen aynı psikolojideyim canım hep böyle allak bullak ne yapacagmı bilmiyorum nereye kime ne zaman yapacagm hakkındada bi bilgim yok hatta biraz daha mı beklesem diyorum kalıcı için malum daha önümde uzun zaman var benim sonra geçicimi yapsam diyorum ay nasıl karar verecgimiizi bilmiyorumSe
senin sonuç yakın zamanda mı canım belki ben de Ankara’da yaptırır İstanbul için zorlamam ya da geçiciden vazgeçerim
Kesinlikle inşallah tutar da çok büyük rahatlik olur çünkü benimde istanbula gitmeşansım yok ama ankarayi zorlarım yapabilen varsa diyordumburaya herkes onun sadece geçici yaptığını kalıcı yapmadığını yazmış. ondan korktum bende. çünkü evlilik yok yakınlarda ki insan garanti olsun istiyor kalıcı istiyor. ama @stresliiii herkesr umut oldu ankarada esra hanım kalıcı yaparsa istanbula gitmek zorunda kalmayız hiç
Se
senin sonuç yakın zamanda mı canım belki ben de Ankara’da yaptırır İstanbul için zorlamam ya da geçiciden vazgeçerim
Kızlar bu yaz benim düğünüm aceleniz yoksa benim sonucu bekleyim muhakkak yazarım zatenNe zaman düğün tarihin canım yani düğünden öncemi yapacaksın sende
Bu yaz düğünüm önce yapmayacağım canımNe zaman düğün tarihin canım yani düğünden öncemi yapacaksın sende
Geçici yoğun düşünüyorum ama yaptıramazsam endişesi var canım düğün üstü. Aslında her türlü yapılabilir de işte psikolojik canım. Ankara’da mıydın sendeSeninle hemen hemen aynı psikolojideyim canım hep böyle allak bullak ne yapacagmı bilmiyorum nereye kime ne zaman yapacagm hakkındada bi bilgim yok hatta biraz daha mı beklesem diyorum kalıcı için malum daha önümde uzun zaman var benim sonra geçicimi yapsam diyorum ay nasıl karar verecgimiizi bilmiyorum
Başka şeylerle meşgul ol çok düşündükçe delirecek gibi oluyo insan açıp açıp bakma ben bi kere bakayım dedim bisey göremedim ama insan kendini kötü hissediyor işlemden sonra zaten açıp bakmam senin bakmandanbisey olacağını sanmıyorum olmaz yani bence ama psikolojin bozulur gerçekten bakmakızlar benim psikolojim çok bozuk her gün üç beş kez aynayı koyup bakıyorum baktıkça daha da çok açılma olur mu
denicem canım günde üç beş bakıyorum ve sonu gelmiyor sürekli bakıyorumBaşka şeylerle meşgul ol çok düşündükçe delirecek gibi oluyo insan açıp açıp bakma ben bi kere bakayım dedim bisey göremedim ama insan kendini kötü hissediyor işlemden sonra zaten açıp bakmam senin bakmandanbisey olacağını sanmıyorum olmaz yani bence ama psikolojin bozulur gerçekten bakma
İç dudakları çekiştirme sonra şekil farklı geliyor psikolojik daha çok etkileniyorsun canım bakma bence baksan da anlamıyorsun çünküdenicem canım günde üç beş bakıyorum ve sonu gelmiyor sürekli bakıyorum
Anlasilmiyo demi kızlar baktıklarını yazmışlar bende denedim ama görememiştim bişeyİç dudakları çekiştirme sonra şekil farklı geliyor psikolojik daha çok etkileniyorsun canım bakma bence baksan da anlamıyorsun çünkü
Az buçuk anlıyorsun da canım iç dudakların şekli değişiyor bakmamak daha iyi yani doktor bakmalı biz kendimizinkini günlerce ve hatta gün içinde uzun uzun çekiştirip bakıyoruz bu sefer de iç dudakların şekli garip gelmeye başlıyor her şeyi takıyorsun sonraAnlasilmiyo demi kızlar baktıklarını yazmışlar bende denedim ama görememiştim bişey
Yüreğimizi bilseler keşke ...Bi zara bu kadar anlam yükleyen zihniyetler yüzünden bu haldeyiz psikoloji filan kalmadı ama şükür yinede her halimize isyan etmiyorum zaman diyorum her şeyin ilacı olacak inşallah
İnan bende geçici kalıcı arasında gidip geliyorum yok ankaradadeğilim kuzuö bayagı uzak bi yerdeyim istanbulada ankarayadaGeçici yoğun düşünüyorum ama yaptıramazsam endişesi var canım düğün üstü. Aslında her türlü yapılabilir de işte psikolojik canım. Ankara’da mıydın sende
Geçici aslında daha dertsiz gibi ama işte onun da düğün üstü stresi daha çok olur galiba canımİnan bende geçici kalıcı arasında gidip geliyorum yok ankaradadeğilim kuzuö bayagı uzak bi yerdeyim istanbulada ankarayada
Aynen canım zaman herşeyin ilacı olacakBi zara bu kadar anlam yükleyen zihniyetler yüzünden bu haldeyiz psikoloji filan kalmadı ama şükür yinede her halimize isyan etmiyorum zaman diyorum her şeyin ilacı olacak inşallah
Kalıcı gerçekçi benceİnan bende geçici kalıcı arasında gidip geliyorum yok ankaradadeğilim kuzuö bayagı uzak bi yerdeyim istanbulada ankarayada
Neden öyle söylediniz peki?Kalıcı gerçekçi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?