Se
senin sonuç yakın zamanda mı canım belki ben de Ankara’da yaptırır İstanbul için zorlamam ya da geçiciden vazgeçerim

Ne zaman düğün tarihin canım yani düğünden öncemi yapacaksın sende

Se

senin sonuç yakın zamanda mı canım belki ben de Ankara’da yaptırır İstanbul için zorlamam ya da geçiciden vazgeçerim
Seninle hemen hemen aynı psikolojideyim canım hep böyle allak bullak ne yapacagmı bilmiyorum nereye kime ne zaman yapacagm hakkındada bi bilgim yok hatta biraz daha mı beklesem diyorum kalıcı için malum daha önümde uzun zaman var benim sonra geçicimi yapsam diyorum ay nasıl karar verecgimiizi bilmiyorum

Kesinlikle inşallah tutar da çok büyük rahatlik olur çünkü benimde istanbula gitmeşansım yok ama ankarayi zorlarım yapabilen varsa diyordum
Se

Ne zaman düğün tarihin canım yani düğünden öncemi yapacaksın sende
Kızlar bu yaz benim düğünüm aceleniz yoksa benim sonucu bekleyim muhakkak yazarım zaten

Geçici yoğun düşünüyorum ama yaptıramazsam endişesi var canım düğün üstü. Aslında her türlü yapılabilir de işte psikolojik canım. Ankara’da mıydın sende

kızlar benim psikolojim çok bozuk her gün üç beş kez aynayı koyup bakıyorum baktıkça daha da çok açılma olur mu
Başka şeylerle meşgul ol çok düşündükçe delirecek gibi oluyo insan açıp açıp bakma ben bi kere bakayım dedim bisey göremedim ama insan kendini kötü hissediyor işlemden sonra zaten açıp bakmam senin bakmandanbisey olacağını sanmıyorum olmaz yani bence ama psikolojin bozulur gerçekten bakma

denicem canım günde üç beş bakıyorum ve sonu gelmiyor sürekli bakıyorum

denicem canım günde üç beş bakıyorum ve sonu gelmiyor sürekli bakıyorum
İç dudakları çekiştirme sonra şekil farklı geliyor psikolojik daha çok etkileniyorsun canım bakma bence baksan da anlamıyorsun çünkü

Anlasilmiyo demi kızlar baktıklarını yazmışlar bende denedim ama görememiştim bişey
Az buçuk anlıyorsun da canım iç dudakların şekli değişiyor bakmamak daha iyi yani doktor bakmalı biz kendimizinkini günlerce ve hatta gün içinde uzun uzun çekiştirip bakıyoruz bu sefer de iç dudakların şekli garip gelmeye başlıyor her şeyi takıyorsun sonra

Bi zara bu kadar anlam yükleyen zihniyetler yüzünden bu haldeyiz psikoloji filan kalmadı ama şükür yinede her halimize isyan etmiyorum zaman diyorum her şeyin ilacı olacak inşallah
Yüreğimizi bilseler keşke ...

Kızlar ya püskürtmeli batikon kullanananız var mı dün püskürüyordu bugün basıyorum yok pansuman yapamıyorum şişenin sorununu nasıl çözerim

Geçici yoğun düşünüyorum ama yaptıramazsam endişesi var canım düğün üstü. Aslında her türlü yapılabilir de işte psikolojik canım. Ankara’da mıydın sende
İnan bende geçici kalıcı arasında gidip geliyorum yok ankaradadeğilim kuzuö bayagı uzak bi yerdeyim istanbulada ankarayada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…