Psikolojik boyutundan sebep söyledim canım geçmiş unutulmuyor o anlamda işlemin gerçekliği anlamında değil tabi ki. Geçici işlemle bakire gibi hissedilmiyormuş ya kalıcıda da aynı bence dedim operasyon geçirildiğini biliyoruz kanayacak kanamayacak stresi her şeye rağmen oluyo falan

Sabah sabah sinirlerim bozuldu ya..
Ya anlamıyorum bizim yaptırdıgımız opresyonlar neden baskalarını ilgilendiriyo?
Birde gecıp ahlak dersi verıyorlar ya zar önemlı degılmı ama eslerımıze söylememıs gerekıyormus?
zar önemlı degılse operasyonda önemlı degil.
Size ne ? neden ılgılendırıyo baskalarını? uzaktan konusmak ne kadar basit!!!..
Yadırganacak o kadar sey varken bu sekılde bizi etkıleyeceklerını düşünüyorlar birde.
Allah razı olsun doktorlarımızdan allahtan böyle bir operasyon var ve zerre vicdan azabım yok şükür.
İnsanlar neden baskalarının işine burnunu sokar anlamak mümkün degıl.

Anladım cnm öyle oluyo tabi ama bence bakire olan bi kızda bile evlenirken biraz korku vardır bu konuda ya kanama olmazsa diye. Artık kader o noktadan sonra Allah anlayışlı iyi kişileri eş olarak çıkarsın karsimiza

Hayırdır cnm neden sinirlendin bu kadar

Tabii ki 2 sindede stress var . Ama kalıcıda orda bir zar var sonuçta . Mesela hatalı ilişkinin izlerini kendim için sildim inancı. Ama geçici korkutuyor beni.

Tabii ki 2 sindede stress var . Ama kalıcıda orda bir zar var sonuçta . Mesela hatalı ilişkinin izlerini kendim için sildim inancı. Ama geçici korkutuyor beni.
Allah o gece kanamayı nasip etsin de inşallah hangisiyle olduğunun bi önemi yok bence canım benim açımdan çünkü iki işlemin de benim psikolojim açısından bir şeyi silebileceğini düşünmüyorum

Bence geçici zamanı olmayıp mecbur kalanlar için daha mantıklı gibi yoksa düğün vaktine kadar stres korku yüzünden insan tatlı telâşın bile tadına varamıyor. Bide işlem yaptıranlar o 3 4 gün rahat olurlar mi bilemiyorum ben kalıcı işlem yaptırdığım için daha yeni pek kolay olmadığını gördüm ilk gunlerde

Amin canım inşallah tabi ki öyle ama ben kendi fikrimi söylüyorum geçici de kalıcı da aynı amaca hizmet eden operasyon sonuçta ikisi de psikolojik olarak yoruyor keşke yaşanılanlar unutulsa

Geçici işlem kalıcı gibi değil canım oturup kalkma da sorun yokmuş sızı haricinde ağrı falan olmuyor imiş

Amin canım inşallah tabi ki öyle ama ben kendi fikrimi söylüyorum geçici de kalıcı da aynı amaca hizmet eden operasyon sonuçta ikisi de psikolojik olarak yoruyor keşke yaşanılanlar unutulsa
Aynen cnm şafağa en yakın an zifiri karanlıkmis bunu düşünerek sonrasının güzel aydınlık olacağına inanıyorum. Allah kaldıramayacağı yük vermezmiş insana. Psikolojik olarak yorulduk inşallah güzel olacak herşey :)

Diger konularda bizi ayıplamıslarda cnm:)
Vazgeçmiyorlar nedense neler neleri görüyor duyuyoruz ben kendime şöyle diyorum ben hatamın farkında vardım sınav dunyasindayiz pişman oldum tövbe ettim tovbemde ne kadar samimi olduğumun yani bi daha tekrarlamayacagimin kanıtı bu işlem Allah büyük herşey insanlar için birseyi çok ayıplamak kınamak doğru değil ama ahlak dersi vermeye çalışanlar hiç bitmiyor okuma geç öyle yazanları canını sıkma lütfen

Aslında ayıplanacak okadar sey varkı :) Allah tövbeyı afedıyor sen kımsın yanı bunun dini boyutunuda arastırdım o yüzden içim gayet rahat en ıyısı gülüp gecmek cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…