Ayiplayanin başına gelirmiş cnm kendi kuyularini kazıyorlar. Sinanmadigi acı üzerine konuşmak kolaydır takılma boşver:)
Islem bile yapilabiliyormus benim doktorum öyle söylediarkadaşlar hastayken kontrole gidilir mi bilgisi olan var mı
Ben gittim canımarkadaşlar hastayken kontrole gidilir mi bilgisi olan var mı
sorun olmuyor değil mi bilet ayıracağım ama hastalığıma denk gelebilir doktor bakar mı turgay beyBen gittim canım
sorun olmuyor değil mi bilet ayıracağım ama hastalığıma denk gelebilir doktor bakar mı turgay bey
bu ay 8 gün geciktim o yüzden sonraki ay ne zaman olup olmayacağımı bilemiyorum uçak bileti almam gerekiyorBence adetlıyken gitme cnm ne olur ne olmaz adetın bitsin öyyle git doktor net görsün
bu ay 8 gün geciktim o yüzden sonraki ay ne zaman olup olmayacağımı bilemiyorum uçak bileti almam gerekiyor
Yok olmuyor Ben de ilk gün gittim kontrole siliyor iyice bi sıkıntı olmuyor Bence daha da iyi oluyorsorun olmuyor değil mi bilet ayıracağım ama hastalığıma denk gelebilir doktor bakar mı turgay bey
Bana bittikten sonra gel demiştisorun olmuyor değil mi bilet ayıracağım ama hastalığıma denk gelebilir doktor bakar mı turgay bey
tamam da benim bir ay onceden bilet almam lazım ve şuan düzensizim nasıl yapacağım kiBana bittikten sonra gel demişti
Bana da regl olduğunda birsey olmaz gelebilirsin demişti asistanı ama için rahat etmiyorsa En mantıklısı doktorunun asistanını ara sor cnm regl döneminde gelsem sorun olur mu diyetamam da benim bir ay onceden bilet almam lazım ve şuan düzensizim nasıl yapacağım ki
ben de bir şişlik olmadı gerginlik oluyorKızlar işlem sonrası bölgede şişlik normal mi ya korkuyorum
Salı günü yaptırdım cnm ben ilk zamanlar olmadi mi hicben de bir şişlik olmadı gerginlik oluyor
Bende oldu canim belirgin olmasa da hissediyodum siskinligi.Salı günü yaptırdım cnm ben ilk zamanlar olmadi mi hic
Bende vardı biraz şişkinlikKızlar işlem sonrası bölgede şişlik normal mi ya korkuyorum
benim oldu lavabo sonralarında falan olduUzun zamandır burdan bakiyorum int arastirdim bi sürü doktor buldum sehir dışı olması geriyodu en yakin ankara cesaretimi toplayip aradim randevu aldim ama o kadar utandim ki derdimi zor anlattım rabdevu verdikleri gun tansiyonum resmen tavan yapti 25 30 dk sürdü zor gecti islem sonrasi kalktim.yola düştum geri ilac olarak antibiyotik agri kesici verdiper 5. Gunum yürümek oturmak biraz zor tabi.
Bu islemi olup hafif hafif kanamalari olan var mi aranizda normal mi korkulacak bisey mi. Bu konuda bilgisi olan yardmci olabilicek birisi var sa cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?