Ayiplayanin başına gelirmiş cnm kendi kuyularini kazıyorlar. Sinanmadigi acı üzerine konuşmak kolaydır takılma boşver:)

Aynen büyük konusanın direk basına gelıyo kendı kuyularını kazıyolar ama farkında degılller yanı
bızım sıkıntılarımız bıze yetıyo bıde bunlarla ugrasıyoruz en ıyısı gülüp gecmek:)

Kızlar şimdi enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum batikon da kullanıyorum ama yine de tedirgin oluyorum yapabileceğim başka bisey var mı ki yapsam

Uzun zamandır burdan bakiyorum int arastirdim bi sürü doktor buldum sehir dışı olması geriyodu en yakin ankara cesaretimi toplayip aradim randevu aldim ama o kadar utandim ki derdimi zor anlattım rabdevu verdikleri gun tansiyonum resmen tavan yapti 25 30 dk sürdü zor gecti islem sonrasi kalktim.yola düştum geri ilac olarak antibiyotik agri kesici verdiper 5. Gunum yürümek oturmak biraz zor tabi.
Bu islemi olup hafif hafif kanamalari olan var mi aranizda normal mi korkulacak bisey mi. Bu konuda bilgisi olan yardmci olabilicek birisi var sa cok sevinirim

benim oldu lavabo sonralarında falan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…