Ilk bi hafta olması normal deniyor cnm bende yaptırdım ilk iki gün leke tarzı kahverengi kanama oldu çok az başka olmadi

Kizlar ben 12 gün once kalıcı yaptırdım 2 3 gundur hem beyaz hem ara sira sarimsi akintim var cok değil ama ve cok korkuyorum gerçekten bisey olur iltihap olur dye cok dikkat ediyodum aklima düştü aynada bakiyorum fazla anlamıyorum pskolijim iyice bozuldu tekrar aynı seyi de yasamak istemiyorum 15 20 günü dolduran yada tamamen iyilesen birisi var mi aranizda suan birisiyle konusmaya destek almaya gercekten ihtiyacm var

CAnım bakma mecbur hiç. Gününü doldurduğunda gider kontrol ettirirsin. Dikkat ediyorsan doktorun dediklerine bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.

canım ben de çok çok oldu bu dediğin bir aya kadar oldu korkma şuan 5. haftamdayım

Selam, tutmuş foto çekti hoca önce sonra beraber önce - sonra şeklinde karşılaştırdık farkı bende gördüm
Başka doktora gitmem sanırım çok açık ne net şekilde gördüm ama eğer gidersem yine yazıyor olurum.
Benim sonuç çok değil bir kaç zaman sonra yine onuda yazacağım, inşallah herkes kurtulur

Hadi gözün aydın canım

Gözün aydın ilişki zamanında yakın mı

Cok sevindim canım hadi gecmis olsun darısı bize ins

Kızlar meraba bende bundan yani 2016 agustos ayında diktirdim neyseki tuttu bi sıkıntım olmadı şu an ciddi ilişkim var ve zara bişey olup olmama konusunda şüpeliyim kontrole gidicen nisanda kaç sene sonra korkuyorum inş bi sorunum yoktur bana dua edin bende size ışık tutmayı istiyorum sanırım seneye evlilikte olcak ama 1 sene var tabi ben çok panikliyorum şimdiden yaa turgay karakaya’ya diktirmiştim bazı şüpelerimden dolayı tekrar gitmek zorundayım ama bana bişey oldu korkusundayım turgay beyin ameliyar ücreti ne kadar bu arada?

Sana bişey sorcam evet etrafındakiler anlıyo değişiklik olupta üzerine oturmadıgını sen etrafındakilere en önemlisi sevgilin yada nişanlın onlara ne dedin ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…