- 25 Şubat 2019
- 7
- 7
- 1
- 32
benim oldu lavabo sonralarında falan oldu
Ilk bi hafta olması normal deniyor cnm bende yaptırdım ilk iki gün leke tarzı kahverengi kanama oldu çok az başka olmadiUzun zamandır burdan bakiyorum int arastirdim bi sürü doktor buldum sehir dışı olması geriyodu en yakin ankara cesaretimi toplayip aradim randevu aldim ama o kadar utandim ki derdimi zor anlattım rabdevu verdikleri gun tansiyonum resmen tavan yapti 25 30 dk sürdü zor gecti islem sonrasi kalktim.yola düştum geri ilac olarak antibiyotik agri kesici verdiper 5. Gunum yürümek oturmak biraz zor tabi.
Bu islemi olup hafif hafif kanamalari olan var mi aranizda normal mi korkulacak bisey mi. Bu konuda bilgisi olan yardmci olabilicek birisi var sa cok sevinirim
Ilk bi hafta olması normal deniyor cnm bende yaptırdım ilk iki gün leke tarzı kahverengi kanama oldu çok az başka olmadi
CAnım bakma mecbur hiç. Gününü doldurduğunda gider kontrol ettirirsin. Dikkat ediyorsan doktorun dediklerine bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.Kizlar ben 12 gün once kalıcı yaptırdım 2 3 gundur hem beyaz hem ara sira sarimsi akintim var cok değil ama ve cok korkuyorum gerçekten bisey olur iltihap olur dye cok dikkat ediyodum aklima düştü aynada bakiyorum fazla anlamıyorum pskolijim iyice bozuldu tekrar aynı seyi de yasamak istemiyorum 15 20 günü dolduran yada tamamen iyilesen birisi var mi aranizda suan birisiyle konusmaya destek almaya gercekten ihtiyacm var
CAnım bakma mecbur hiç. Gününü doldurduğunda gider kontrol ettirirsin. Dikkat ediyorsan doktorun dediklerine bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.
canım ben de çok çok oldu bu dediğin bir aya kadar oldu korkma şuan 5. haftamdayımKizlar ben 12 gün once kalıcı yaptırdım 2 3 gundur hem beyaz hem ara sira sarimsi akintim var cok değil ama ve cok korkuyorum gerçekten bisey olur iltihap olur dye cok dikkat ediyodum aklima düştü aynada bakiyorum fazla anlamıyorum pskolijim iyice bozuldu tekrar aynı seyi de yasamak istemiyorum 15 20 günü dolduran yada tamamen iyilesen birisi var mi aranizda suan birisiyle konusmaya destek almaya gercekten ihtiyacm var
İnşallah güzel haberler alırsınSelam, ben yarın kontrole gidicem hepinize yazarım sonucu
Guzel haberlerini bekliyoruzSelam, ben yarın kontrole gidicem hepinize yazarım sonucu
Hadi gözün aydın canımSelam, tutmuş foto çekti hoca önce sonra beraber önce - sonra şeklinde karşılaştırdık farkı bende gördüm
Başka doktora gitmem sanırım çok açık ne net şekilde gördüm ama eğer gidersem yine yazıyor olurum.
Benim sonuç çok değil bir kaç zaman sonra yine onuda yazacağım, inşallah herkes kurtulur
Gözün aydın ilişki zamanında yakın mıSelam, tutmuş foto çekti hoca önce sonra beraber önce - sonra şeklinde karşılaştırdık farkı bende gördüm
Başka doktora gitmem sanırım çok açık ne net şekilde gördüm ama eğer gidersem yine yazıyor olurum.
Benim sonuç çok değil bir kaç zaman sonra yine onuda yazacağım, inşallah herkes kurtulur
Selam, tutmuş foto çekti hoca önce sonra beraber önce - sonra şeklinde karşılaştırdık farkı bende gördüm
Sen kime gitmiştin canımHepinize çok teşekkür ederim, inşallah herkes kurtulur
Evet yakın, mutlaka haber vereceğim onuda
Harun ÖzkanSen kime gitmiştin canım
Sana bişey sorcam evet etrafındakiler anlıyo değişiklik olupta üzerine oturmadıgını sen etrafındakilere en önemlisi sevgilin yada nişanlın onlara ne dedin ???Selam, tutmuş foto çekti hoca önce sonra beraber önce - sonra şeklinde karşılaştırdık farkı bende gördüm
Kimse anlamadı benimSana bişey sorcam evet etrafındakiler anlıyo değişiklik olupta üzerine oturmadıgını sen etrafındakilere en önemlisi sevgilin yada nişanlın onlara ne dedin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?