Kızlar şu an için konuyla alakası yok fakat sormak istiyorum ankarada sadece muayene için özeller ne kadar alıyor bir bilginiz var mı acaba?

Kızlar merhaba ben 2017 de ebru zülfikaroğluna dikim yaptırdım 3,350 lira vererek ilk gittiğimde çok iyiydi abla maskesi edasıyla güven verdi kontrole gittimde yüzüme bakmadı evlenmeden önce gel tutmuş güya yine dikiş atarız dedi ben gitmedim kontrole falan gitmeye gerek kalmadan bi şekilde üstümden attım yükü Allah yüzüme baktı kurtuldum size diyeceğim on dk bile sürmeyen bir işlemdi garantisi fln yok kalıcıymıs flepmiş hatim ettim bu sayfayı yalan dolan hepsi gideceksenizde o burnu havalı kadına gitmeyin parayı aldıktan sonra ha duvar ha siz diceklerim bu kdr şu an altı aylık evliyim mutluyum cok şükür o acılar geride kaldı dua edin size yardım edecek tek güç rabbim sizede mucizesini yasatır inş

Nasıl kurtuldunuz peki ? Geçici işlem mi yaptırdınız

Aminnn inş Allah yüzümüze güler

Slm Binnur. Ne yalan söyleyeyim bunları okudukça evet şaşırmıyorum. Beni şaşırtan onun hakkında koskoca sitede iki olumlu yorum olması. Bunları herkese yapmış ve zaten karakteri de ortada kadının. Ne bilim seviniyorum ve mağdur ettiği herkes de yazsın ortaya çıksın istiyorum. Elbette senin de dediğin gibi ilahi adalet var yalnız o yardım edebilir ama bizler hakkımızı arıyoruz. Davamızı açtık bekliyoruz. Teşekkür ederim her şeyi açıkça yazdığın için. Her şey gönlünce olsun.

Darısı başımıza inşallah senin adına sevindim. Nasıl kurtuldun peki ne yaptın

Arkadaslar merhaba benım işlemde bu ay ortası olacak kısmetse Şişli medde gıden arkadaslar yanımda bırsey goturmem gerekıyormu? cok streslıyım yıne konunuzu okuyunca ödüm patlıyo
Kalın dikim olanlarda ilişkiyemi gırılmıyo?
İlişkiye gıremeyenlerı gördükçe korkuyorum bu kalıcı meselesınden ben ya
Ayy birde cok korkuyorum amelıyattan sonra aılem anlar dıye cok zor cok yoruldum artık
Acayıp korkuyorum yaptıgımız bır hata nelere mal oluyo hayatımız mahvoldu ya

Arkadaslar sız nasıl halettınız dıkımden sonra evdekıler bırsey anlarmı yaa?
nısanlınızla gorusmedınızmı? gorse o sekılde anlasılır herhalde
nasıl atlattınız bu sürecı ? yüzüme gözüme bulastırıcam dıye acayıp korkuyorum

Bende bunu merak ediyorum işte yan

Arkadaşlar yardım edin kafam cok karisik gidip memnun olan var mi olumlu olumsuz görüsleriniz cok onemli benim icin

Son düzenleyen: Moderatör:

Sürekli evdeydim neredeyse 2 hafta doğru düzgün çıkmadım benim ağrıyo gibi şeyler söyledim nisanlimlada görüşmedik uzağız biz zaten 2 haftadan sonra rahatladim baya farketmediler ama çok dikkat ettim bende çok korkuyordum ama endişelerim boşaymış gerçekten

Hiç düşünmedim bu işlem ile ilgili değildi ama bi konu vardı şikayetçi olan birinden çok iyi araştır lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:

Uzun zamandır arastiriyorum sikayete denk gelmedim cok fazla yorum yok ama olanlarda olumlu cok kararsız kaldım

Mrb hangi doktora gideceksiniz bende bu ay bu operasyonu olmak istiyorum ama doktor da karar kılmadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…