- 11 Eylül 2016
- 116
- 16
- 98
- 30
Bende anlamışlardı yaaa inş gene o duruma düşmemde bunlara gerek kalmaz. Ama ben üzerine oturanamıştım seninki nasıldı rahat mıydınKimse anlamadı benim
Ortalama 300 350 canımKızlar şu an için konuyla alakası yok fakat sormak istiyorum ankarada sadece muayene için özeller ne kadar alıyor bir bilginiz var mı acaba?
Of bir muayene için çok fazla ya...Ortalama 300 350 canım
30 saniye bakmak için bu ücret maalesef canım. 200-250ye de bulursun sanırım canım araştır birazOf bir muayene için çok fazla ya...
Öyle yapayım canım sağol:*30 saniye bakmak için bu ücret maalesef canım. 200-250ye de bulursun sanırım canım araştır biraz
Nasıl kurtuldunuz peki ? Geçici işlem mi yaptırdınızKızlar merhaba ben 2017 de ebru zülfikaroğluna dikim yaptırdım 3,350 lira vererek ilk gittiğimde çok iyiydi abla maskesi edasıyla güven verdi kontrole gittimde yüzüme bakmadı evlenmeden önce gel tutmuş güya yine dikiş atarız dedi ben gitmedim kontrole falan gitmeye gerek kalmadan bi şekilde üstümden attım yükü Allah yüzüme baktı kurtuldum size diyeceğim on dk bile sürmeyen bir işlemdi garantisi fln yok kalıcıymıs flepmiş hatim ettim bu sayfayı yalan dolan hepsi gideceksenizde o burnu havalı kadına gitmeyin parayı aldıktan sonra ha duvar ha siz diceklerim bu kdr şu an altı aylık evliyim mutluyum cok şükür o acılar geride kaldı dua edin size yardım edecek tek güç rabbim sizede mucizesini yasatır inş
Aminnn inş Allah yüzümüze gülerKızlar merhaba ben 2017 de ebru zülfikaroğluna dikim yaptırdım 3,350 lira vererek ilk gittiğimde çok iyiydi abla maskesi edasıyla güven verdi kontrole gittimde yüzüme bakmadı evlenmeden önce gel tutmuş güya yine dikiş atarız dedi ben gitmedim kontrole falan gitmeye gerek kalmadan bi şekilde üstümden attım yükü Allah yüzüme baktı kurtuldum size diyeceğim on dk bile sürmeyen bir işlemdi garantisi fln yok kalıcıymıs flepmiş hatim ettim bu sayfayı yalan dolan hepsi gideceksenizde o burnu havalı kadına gitmeyin parayı aldıktan sonra ha duvar ha siz diceklerim bu kdr şu an altı aylık evliyim mutluyum cok şükür o acılar geride kaldı dua edin size yardım edecek tek güç rabbim sizede mucizesini yasatır inş
Darısı başımıza inşallah senin adına sevindim. Nasıl kurtuldun peki ne yaptınKızlar merhaba ben 2017 de ebru zülfikaroğluna dikim yaptırdım 3,350 lira vererek ilk gittiğimde çok iyiydi abla maskesi edasıyla güven verdi kontrole gittimde yüzüme bakmadı evlenmeden önce gel tutmuş güya yine dikiş atarız dedi ben gitmedim kontrole falan gitmeye gerek kalmadan bi şekilde üstümden attım yükü Allah yüzüme baktı kurtuldum size diyeceğim on dk bile sürmeyen bir işlemdi garantisi fln yok kalıcıymıs flepmiş hatim ettim bu sayfayı yalan dolan hepsi gideceksenizde o burnu havalı kadına gitmeyin parayı aldıktan sonra ha duvar ha siz diceklerim bu kdr şu an altı aylık evliyim mutluyum cok şükür o acılar geride kaldı dua edin size yardım edecek tek güç rabbim sizede mucizesini yasatır inş
Arkadaslar sız nasıl halettınız dıkımden sonra evdekıler bırsey anlarmı yaa?
nısanlınızla gorusmedınızmı? gorse o sekılde anlasılır herhalde
nasıl atlattınız bu sürecı ? yüzüme gözüme bulastırıcam dıye acayıp korkuyorum
Arkadaslar merhaba benım işlemde bu ay ortası olacak kısmetse Şişli medde gıden arkadaslar yanımda bırsey goturmem gerekıyormu? cok streslıyım yıne konunuzu okuyunca ödüm patlıyo
Kalın dikim olanlarda ilişkiyemi gırılmıyo?
İlişkiye gıremeyenlerı gördükçe korkuyorum bu kalıcı meselesınden ben ya
Ayy birde cok korkuyorum amelıyattan sonra aılem anlar dıye cok zor cok yoruldum artık
Acayıp korkuyorum yaptıgımız bır hata nelere mal oluyo hayatımız mahvoldu ya
[/QUOTE
Sürekli evdeydim neredeyse 2 hafta doğru düzgün çıkmadım benim ağrıyo gibi şeyler söyledim nisanlimlada görüşmedik uzağız biz zaten 2 haftadan sonra rahatladim baya farketmediler ama çok dikkat ettim bende çok korkuyordum ama endişelerim boşaymış gerçektenArkadaslar sız nasıl halettınız dıkımden sonra evdekıler bırsey anlarmı yaa?
nısanlınızla gorusmedınızmı? gorse o sekılde anlasılır herhalde
nasıl atlattınız bu sürecı ? yüzüme gözüme bulastırıcam dıye acayıp korkuyorum
Sürekli evdeydim neredeyse 2 hafta doğru düzgün çıkmadım benim ağrıyo gibi şeyler söyledim nisanlimlada görüşmedik uzağız biz zaten 2 haftadan sonra rahatladim baya farketmediler ama çok dikkat ettim bende çok korkuyordum ama endişelerim boşaymış gerçekten
Hiç düşünmedim bu işlem ile ilgili değildi ama bi konu vardı şikayetçi olan birinden çok iyi araştır lütfen
Mrb hangi doktora gideceksiniz bende bu ay bu operasyonu olmak istiyorum ama doktor da karar kılmadım dahaArkadaslar merhaba benım işlemde bu ay ortası olacak kısmetse Şişli medde gıden arkadaslar yanımda bırsey goturmem gerekıyormu? cok streslıyım yıne konunuzu okuyunca ödüm patlıyo
Kalın dikim olanlarda ilişkiyemi gırılmıyo?
İlişkiye gıremeyenlerı gördükçe korkuyorum bu kalıcı meselesınden ben ya
Ayy birde cok korkuyorum amelıyattan sonra aılem anlar dıye cok zor cok yoruldum artık
Acayıp korkuyorum yaptıgımız bır hata nelere mal oluyo hayatımız mahvoldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?