- 11 Mart 2019
- 15
- 1
- 6
Canim ben yaptirmadim ama 13 nisan gidicem turgay beye bende cok arastırdim turgay hocaya karar verdim sonuç alanlar var sende sonuç alan kişlerle irtibata geç onlardan dinle hakımizda hayırlisi olsunBaya okudum formu en çok Turgay Karakaya Harun Özkan yazılmış lütfen yaptıranlar yazsın
Mrb canım yeni üye oldum da mesaj atmasını da bilmiyorum özelden mesaj atar mısın banaCanim ben yaptirmadim ama 13 nisan gidicem turgay beye bende cok arastırdim turgay hocaya karar verdim sonuç alanlar var sende sonuç alan kişlerle irtibata geç onlardan dinle hakımizda hayırlisi olsun
Doktorlar konusunda turgay beye yaptırıp sonuç alan çok diğer doktorlar hakkımda bur araştırmam olmadı istanbula gidebilseydim turgay beye gidecektim ama olmadı anakarada başka doktora yaptırdım erkek arkadaşının bilmesi normal bence böyle bi işlemin olduğunu bilmeyen erkek yoktur tutarsa da anlayacağını düşünmüyorum kan kadar dar olması da önemli tabiki en doğru kararı verirsin umarımKızlar merhaba,
Genelde sizi uzaktan takip edip okuyorum. Ben işlemi daha olmadım kafamda başından beri akın bey vardı oda gidince şükrü beye güvenemedim bu sebepten harun beye işlem yaptırmayı düşünüyorum. Aklımı kurcalayan çok önemli birşey var bana yardımcı olur musunuz erkek arkadaşım bu işlemin olduğunu biliyo Allah korusun Diye bahsetti hatta ya işlemimi anlarsa ? Kafayı yemek üzereyim desteğinize ihtiyacım var.
Doktorlar konusunda turgay beye yaptırıp sonuç alan çok diğer doktorlar hakkımda bur araştırmam olmadı istanbula gidebilseydim turgay beye gidecektim ama olmadı anakarada başka doktora yaptırdım erkek arkadaşının bilmesi normal bence böyle bi işlemin olduğunu bilmeyen erkek yoktur tutarsa da anlayacağını düşünmüyorum kan kadar dar olması da önemli tabiki en doğru kararı verirsin umarım
Bence Harun bey bu işin ehli gibi duruyo
Hangi doktora yaptırmayı düşünüyorsunuz .Kızlar anlaşılır mı sizce ??
Evet harun beyin de çok iyi olduğunu duydum insan neye inanacağını neye karar vereceğini şaşırıyor böyle hassas bir konuda istanbul düşünüyorsan seçenek daha çok gibi inşallah en doğru kararı verirsin hemen yaptıracak mısınBu konuda Harun beyı cok övüyorlar ama pahalı dıye gıdemıyor insanlar .
Banada suan en garantilisi o gibi gelıyo Akın beyde cok ıyı ama kendısı yok Şükrü beye yaptıranlar vardı onların sonucunu merak edıyorum
Turgay beydede bır kac olumlu sonuc alan görmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?