Hanımlar merhaba benım derdımde sizinkilerden farklı degıl
7-8 aydır sızlerı takıp edıyorum bu sayfaları nerdeyse hepsını okudum gece gündüz
cok uzun arastırmalarım sonucu Kasım ayında Şişli medde bu işlemı yaptırdım doktorumda Akın bey
ben bu işlemı olduktan sonra tuttuguna dair onayı aldıktan garantı olsun dıye baska bır doktorada gıttı işlemım oldukca basarılı oldu şükürler olsun operasyondan önce ve sonrası bariz farklı yani allahıma şükürler olsun hıc bır sorun yok
Yalnız bu işlemı olduktan sonra düğün öncesı tekrar kontrole gıtsemmı dıye dusunuyorum
doktorum kesınlıkle gerek yok 10 yıl sonra dahi ılıskıde kanaman olur dedı
şimdi cok cıddı bır ılıskım var kızmetse sözlenıcem ama yınede huzurlu degılım
kendı kendıme senaryolar üretıyorum kızlar
acaba kontrle gıtmeye gerek varmı?

Kızlar kanamam olur dımı Akın bey cok ünlü içime cok sindi
Bir sorun yasamam dimi kafamda delı sorular

Erkekler işine gelen seylerı cok ıyı bılıyorlar zaten inan ben bılmıyordum hıc
İyiki burası var yoksa gercekten cıldırırdım hep okudum moral oldu burası bana
bızı bızden baskası anlamaz yazıkkı

Kızlar bu durum astsubaylıkta karşımıza çıkar mı sağlık muayenesinde kızlık zarına bakılırmı Bilgisi olan varmı ??

Herkese merhaba dün ankara da kalıcı yaptırdım uyandığımda bi baş dönmesi oldu onun dışında hiç bir ağrım olmadı hatta orada kalmayı planlıyordum ama gerek kalmadan eve döndüm dinlendim şimdi iyiyim ilaçları kullanıp hareketlerime dikkat ediyorum oturup kalkarken dikkatli oluyorum bide gece yatarken ayaklarımı bağladım bacaklarımı ayırmayayım diye idrarda da sıkıntı yok bundan sonra iyileşmeyi bekliyecem tek bi sıkıntım ya tutmazsa düne kadar nasıl yaptıracam bugün de ya tutmazsa iç sıkıntısı var çok zor ve yıpratıcı bi süreçmiş allah hepimizin gönlüne ferahlık versin

Geçmiş olsun en kolay şekilde atlatırsın inşallah

Kızlar sonunda işlemi yaptırdım. Şişli medde inanın işlem anı sizi korkutmasın çok ama çok kolay sadece işlem sonrası zor oluyo dün yaptırdım akşam saatleriydi kanamam çok fazla 3 4 gün zaten kanama olurmuş gece o bölgede sızı hissettim gece yatarken uyuyamadım korkudan heralde bacaklarımı açarsam diye sabah işlerim vardı bugün 9 da kalktım 5 e kadar dışarıda işlerimi hallettim yürümem ve oturup kalkmam acayip korkudan şuan ağrı sızı yok ilaçlarımı kullanıyorum. 1. Günüm yani bana dua edin tutmaz diye çok korkuyorum yarın yeni bi işe iş başı yapacağım hareketlerim dikkat çekiyı gibime geliyo o bölgenin üzerine oturmamak için destek alıp oturup kalkıyorum merdivenleri çok ama çol yavaş çıkıyorum. Dualarınızı bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…