Şişli med de hangi doktor
Teşekkür ederim canımŞişli meddeki doktor şükrü bey canım Şükrü sanus
Kizlar bu sonradan esneme durumu nasil oluyor. Kalici dikim zaten seneler gecse bile iliskiye girilmesi icin degil mi
Doktorlar konusunda turgay beye yaptırıp sonuç alan çok diğer doktorlar hakkımda bur araştırmam olmadı istanbula gidebilseydim turgay beye gidecektim ama olmadı anakarada başka doktora yaptırdım erkek arkadaşının bilmesi normal bence böyle bi işlemin olduğunu bilmeyen erkek yoktur tutarsa da anlayacağını düşünmüyorum kan kadar dar olması da önemli tabiki en doğru kararı verirsin umarım
Sanmam canım içini ferah tutKızlar bu durum astsubaylıkta karşımıza çıkar mı sağlık muayenesinde kızlık zarına bakılırmı Bilgisi olan varmı ??
Çıkmaz canımKızlar bu durum astsubaylıkta karşımıza çıkar mı sağlık muayenesinde kızlık zarına bakılırmı Bilgisi olan varmı ??
Bol şans canım allah yardımcınız olsunKızlar burdan bir arkadasla şişli medde işlem için gidiyoruz bize şans dıleyin lütfen :)
Bol şans canım allah yardımcınız olsun
Allah yardımcınız olsun güzel haberlerle bekliyoruz siziKızlar burdan bir arkadasla şişli medde işlem için gidiyoruz bize şans dıleyin lütfen :)
Geçmiş olsun en kolay şekilde atlatırsın inşallahHerkese merhaba dün ankara da kalıcı yaptırdım uyandığımda bi baş dönmesi oldu onun dışında hiç bir ağrım olmadı hatta orada kalmayı planlıyordum ama gerek kalmadan eve döndüm dinlendim şimdi iyiyim ilaçları kullanıp hareketlerime dikkat ediyorum oturup kalkarken dikkatli oluyorum bide gece yatarken ayaklarımı bağladım bacaklarımı ayırmayayım diye idrarda da sıkıntı yok bundan sonra iyileşmeyi bekliyecem tek bi sıkıntım ya tutmazsa düne kadar nasıl yaptıracam bugün de ya tutmazsa iç sıkıntısı var çok zor ve yıpratıcı bi süreçmiş allah hepimizin gönlüne ferahlık versin
Teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun en kolay şekilde atlatırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?