Ankara da tüp bebek doktor-kliniği önerisi

Tolga ecemiş ve bb klinik hakkında yorumlarınızı bekliyoruz
Ben henüz yeniyim Tolga hocamda benim yumurta rezervim az ve klasil tedaviden önce bizi psikolojik olarak çok rahatlattı, ve önceliğimizin kaliteli yumurta bulmak olduğunu anlatarak daha sonraki süreçler hakkında endişe bırakmadı tek yumurtam döllendi ama genetik sağlıklı gelmedi ancak bu süreçte tüm aramalarıma mesajlarıma hemşiresi olsun asistanları olsun ve kliniğe adım attığım anda samimiyeti ve güvenilirliii hissettiriyorlar zaten en önemli etkenleri gerçekten samimi ve apayro bir özenle yapıyorlar

İnşallahh guzel sonuclanır siz de sorun neydi aklımızda bulunsun arada yazalım sürec nasıl ilerlior diye siz de yazın lğtden ahbersiz bırakmayın bizi yeni dr arayısında olan cok kişi var

İnşallahh guzel sonuclanır siz de sorun neydi aklımızda bulunsun arada yazalım sürec nasıl ilerlior diye siz de yazın lğtden ahbersiz bırakmayın bizi yeni dr arayısında olan cok kişi var
Benim doğal yoldan 3 gebelik kaybım var genetik li tüp bebek için gittik ama asıl neden benim yumurta rezervim az ve doğal olarl kaliteside bozuklar olabiliyor

Benim doğal yoldan 3 gebelik kaybım var genetik li tüp bebek için gittik ama asıl neden benim yumurta rezervim az ve doğal olarl kaliteside bozuklar olabiliyor
İnşallah guzel sonuclanır suan iğne mi verdi acaba test olark neler istedi

Centrumda mısınız suan

İnşallah guzel sonuclanır suan iğne mi verdi acaba test olark neler istedi
Benim bütün testlerim vardı sadece genel kan testlerime baktı vitaminler verdi yumurtam adet ile birlikte büyümüştü iğne kullanmadım bu au tekrar deneyecektik ancak 2 folikülüm kistlenmiş o yüzden onları eriticez ilaç verdi yıl sonu ya da ocak başı adetinde başlıcaz

Memnun kalmadınız değil mi
Ben tedavi görmedim ama burdaki arkadaşların deneyimlerinden yola çıkıyorum telefonla konuştuğumda da artı uygulama yapmamaları piezzo vb gibi bana garip geldi yukarıda bi arkadaş yazdı daha yeni 3 yumurtası toplandı ancak döllenme gerçekleşmedi sebebini de açıklamamışlar anlamadım madem labararuvar iyi neden böyle oldu bi de benim 4.denemem olacak her şeyiyle ilgilenen bir doktor olsun istiyorum

Hım anladım inş erirleer ya fiyat artısı olcak mı bi de vitamin ne verdi lütfen belki katkınız olur şu sürece baslayanlara

Dediki halkla ilişkiler uzmanı biz ek hiçbir yönteme inanmıyoruz kalsiyum iyonofor var ama piezzo embriyo glue prp eksozom vb hiçbiri tam olarak bilimsel değil dediler

Napcaz gitcez mi ben doktor seçme konusunda çok zorlanıyorum ya
Ben ekimde negatifi gördüm tek embriyo genetik taramadan temiz gelen Adanada şimdi tekrar başa sardım kasımdan beri doktor arıyorum istanbul mu Ankara mı karar veremedim 4.denemem olacak yani hem labararuvar hem embriyolog iyi hem de doktorun her şeyi yaptığından emin olmalıyım işte İstanbul için de güzel şeyler yazan var ama Ankara daha yakın ben birçok kliniğ telefonla aradım burada da sürekli araştırıyorum Anatolia labararuvar olarak cezbetti ama şimdi Tolga bey daha ağır basıyor

BEnimde 2 transfer oldu 3.opumdan ciktim gecen hafta cuma 7 yumurta toplandi elimde kalan 0
Islemler novaartta yapildi asla tavsiye etmiyorum

Dediki halkla ilişkiler uzmanı biz ek hiçbir yönteme inanmıyoruz kalsiyum iyonofor var ama piezzo embriyo glue prp eksozom vb hiçbiri tam olarak bilimsel değil dediler
Ben de sorum bana zaten yapılabilecek olan herşey yapıldı hani siz extra ne yapcaksınız dedim çift kalsiyum kulanırız dedi 14-20 tane yumurtada üç kere denmede hiç biri üçüncü güne gitmediyse kalsuyumu çift değil onar tane daha kullansak yine fayda etmicek gibi geliyor bana

BEnimde 2 transfer oldu 3.opumdan ciktim gecen hafta cuma 7 yumurta toplandi elimde kalan 0
Islemler novaartta yapildi asla tavsiye etmiyorum
7 yumurtadan 5.güne gelen olnadı değil mi novaartta çok övülüyor aslında anlamadım sizin yaş faktörü mü piezzo ya da kalsiyum iyonofor kullanılmadı mı Ahmet Mehmet Erdem çok övülüyor burada halbuki sperm problemi mi sizle alakalı mı bana hep yumurtan kalitesiz diyorlsr en son 13 yumurta toplattım 1 tane genetikten sağlıklı geldi o da transfer edildi ve tutmadı sebep ne bilmiyorum bile

Bende herşeyiyle ilgilenen doktor diye bir doktora gittim ama olmayınca onlada olmadı doktor da kendinden çok eminde yaparıx ederiz değerler güzel işte falan sonuç bir geldi hemşireden/asistandan öğrendik doktor aramadı bile üç gün sonra biz aradık.neden dedik bizde anlamadık dedi şaşkınız dedi sen doktorsun ne kdr çok vaka görmüşsündür şaşırma diye en başında uyarmıştık birde değerlerimiz gzl tedavilerimiz güzel ama döllenmiyor diye çok uyardık ama olmadı bazen ciddiye alınmadığımızıda düşünüyorum

Orada mı yaptırdınız başka bir ilde mi yumurta sayısı çok iyi acaba spermle mi alakalı sizin durum yumurta kalitesiz ise beslenme ve takviyeler işe yarıyor diyo buradaki arkadaşlar forumda yazan çok yani piezzo yapmıyorlar bilimsel değil diyolar Anatolia

Hayırlısı bakalım her doktor için iyi yorumlarda var kötü yorumlarda var.kesin olan bir durum yok.sana iyi gelen bana iyi gelmez bana iyi gelen sana iiyi gelmez biraz şans işi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…