Ankara da tüp bebek doktor-kliniği önerisi

Ama 2 kez devlette denedim ben 1 kez, özelde artık daha iyi bir yer olsun istiyorum ve belki bir ihtimal tutar diyorum ne bilim o ek yöntemler çünkü Adana'da adını bile bilmiyorlar piezzo falan
Araştır kendinde sor doktara extra nasıl bir yol izlicez kalsiyum yada piezoya gerek varmı falan diye biraz soru sor belki daha iyi yönlendirir kafanda soru işaretide kamaz

Evet işte döllenme olmuyor ya yumurtayı kaliteli hale getirmek için yapılan bir yöntem eksozom ve kök hücre ile birlikte bunlar yumurta için ama sizdeki problem sperm mi yumurta mı buna bakıldı mı bana direk yumurta kalitesiz dendi

7 yumurtadan 5.gune giden olmadı
Onceki tedavimde de yine 3.gune giden 2 yumurta oldu sonuc negatif asla bi aciklama yapmiyolar agizlarindan zorla laf aliyorsunuz negatif oldugunda bile kac gun sonra ben sordumda oyle aradilar eger ozel bi durumunuz varsa gitmeyin derim bende amh dusuklugu vardi vitamin bile onermediler ben sordum olabilir deyip gecistirdiler

Bizde ikisindede sorun yok ama bir şekilde yumurta spermi kabul etmiyor

Eksozom yumurta olmayan kişilere uygulanıyo genelde amh düşük olan hastalara ama kaliteyi arttırdığını bilmiyorum sayıyı arttırıyor bnm de sayı zaten 15-20 arasınsa toplanıyor yeterli aslında ve kalitrli dedi doktor ama spermi kabul etmiyormuş doktorların söylediğine göre

Şimdi hangi kliniğe gidiyorsunuz

Arkadaşlar ben de doktor konusunda çok kararsızım Bb klinik, tolga Ecemiş, Hakan yaralı, bu isimleri çok duydum hepsiyle gidip görüşeceğim ilk denediğim klinikten olumlu sonuç alan bir kişi ile konuştum o da tekrar bana umut oldu, zaten hepsi aynı şeyi yapacak bari beni ve durumu en başından bilen yere mi gitsem, lab konusunda iddialı olan bu kliniklere mi bilemedim. Bizdeki durum da sıkıntılı gibi yumurtalar kalitesiz morfolojileri çok bozuk, eşimde de morfoloji 0 ve ileri hızlı hareket düşük. Sperm için ek işlem yapılıyor asıl sorun yumurta diyorlar ama her ikimizde de sıkıntı olduğu için bu sefer gerçekten her yöntem denensin detaylı ilgilenilsin istiyorum. Gerçekten doktor seçim süreci bile o kadar zor ki Allah hepimize kolaylık versin

Ben de araştırma aşamasındayım görüşürseniz sürecinizle ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…